Actuele afgelastingen

Er zijn geen berichten beschikbaar

TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten

Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief
Demonstratietraining bij Margriet 7-10-2021
Beste Margrieters,
Vrijdag 15-10-2021 verzorgen wij een demonstratie training met RKSV Margriet JO11-2.

Het thema van de training is het passen en trappen van de bal, en het aan- en meenemen van de bal. Deze gecombineerde training zal worden gegeven door Nigel Pieters en Sander Strik.
Lees verder...

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Oldstars kopen superlot Grote Clubactie 7-10-2021


Afgelopen dinsdag tijdens de wekelijkse bijeenkomst van de Oldstars van Margriet werd het superlot overhandigd aan een drietal Oldstars. Margriet is erg blij met deze gulle gift en hopelijk brengt dit meer mensen binnen en rond Margriet in beweging om een steentje bij te dragen voor de club. 
Wij zijn er in ieder geval erg blij mee. 

Bedankt Oldstars!

Namens RKSV Margriet, 
Jan van Leest
Jan Middel
Maikel Boeijen
Pascal van Druten

Lees verder...
Nieuwe tenues en tassen voor Margriet 3 6-10-2021


Margriet 3 is dit seizoen weer in het nieuw gestoken.
Lees verder...
Wisseling van de wacht binnen de Technische Commissie 27-9-2021
Beste Margrietleden,
Per 1 oktober zal Ronny van Dijk niet meer als Hoofd Jeugdopleidingen fungeren. Deze functie combineren met zijn baan is op dit moment niet mogelijk. We danken Ronny voor het werk wat hij heeft verzet en zien hem graag in een andere functie terug bij Margriet. 

Peter van Hees zal in ieder geval dit seizoen deze positie in gaan vullen. Als lid van de werkgroep opleidingen is hij de aangewezen persoon om leiding te geven aan de prestatieve afdeling van de jeugd. Peter is al vele jaren aan Margriet verbonden en heeft ook bij andere clubs zowel als HJO en trainer gewerkt. We wensen Peter, maar ook de werkgroep veel succes.

Namens het bestuur en TC,
Pascal van Druten 
Lees verder...
Start Grote Club Actie 18 september 2021! 17-9-2021

Zaterdag 18 september start de Grote Club Actie. Alle teams hebben informatie in hun postvak ontvangen en dit seizoen gaan we voor een nieuw record! Seniorenteams kunnen consumptiebonnen winnen en jeugdleden gaan strijden voor een bal, trainingspak of wellicht officiële RKSV Margrietbidons voor je team!

Dus doe je best en verkoop zoveel loten als je kunt!


Jan van Leest
Jan Middel
Maikel Boeijen
Pascal van Druten
Lees verder...
Rabo Clubsupport 2021 17-9-2021


Beste Margrietleden, ouders, vrienden, familie en alle anderen die de RKSV Margriet een warm hart toedragen. De RABO CLUB SUPPORT actie gaat weer van start. Dat kan met uw hulp extra geld opleveren voor onze club.
Lees verder...
Lijkt het je leuk om een team te trainen? 6-8-2021


Hoi jeugdspelers,
Ben jij 14 jaar of ouder en voetbal jij bij Margriet??? Lijkt het je leuk om een team te trainen? Dus om een echte trainer te worden? Natuurlijk moet je nog veel leren, maar dat is niet erg en daar krijg je alle hulp bij!

Misschien wil je dit samen met iemand doen??

Ben je geïnteresseerd of heb je gewoon wat vragen? Neem dan contact met me op per mail, telefoon of WhatsApp.

Groetjes,
Pascal van Druten
Bestuurslid
RKSV Margriet
0629470509
pascal.van.druten@rksvmargriet.nl 
Vacature kantinebeheerder m/v 7-5-2021
Ben jij die enthousiaste gastheer/gastvrouw die het in zich heeft om het onze leden en gasten tijdens de wedstrijden in het weekend en de doordeweekse trainingsavonden naar de zin te maken?
Wij zijn nog altijd op zoek naar een kantinebeheerder m/v, die ons kan helpen om deze taak met enthousiasme uit te voeren.
In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid om op een adequate en professionele wijze de kan-tine in het clubhuis van Margriet te laten functioneren.

Taken en verantwoordelijkheden:
Lees verder...

75 jarig bestaan MargrietBeste leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en iedereen die RKSV Margriet een warm hart toe draagt.

Weinigen van u zullen het zelf hebben meegemaakt, maar op 10 mei 1946 werd onze vereniging opgericht. 2021 is voor RKSV Margriet een belangrijk jaar, want op 10 mei is het exact 75 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht.

Sindsdien heeft RKSV Margriet een naam opgebouwd waar we met z'n allen trots op kunnen en mogen zijn.

In die 75 jaar heeft onze vereniging zich ontwikkeld tot een open vereniging, wars van kapsones, waar ieder een welkom is, waar gezelligheid voorop staat, de mouwen worden opgestroopt en waar de jeugd de toekomst heeft.
RKSV Margriet werd van een duppie tot een vereniging, van een knollentuin naar een voetbalcomplex, van een tiental leden naar een vereniging met honderden voetballiefhebbers, van een keet naar een prachtig sportpark.Anno 2021 hebben we een goede jeugdopleiding en een goede technische en medische begeleiding: het lijkt nu zo vanzelfsprekend, maar laten we ons realiseren dat dat lang niet altijd zo geweest is. En wat vooral belangrijk is: een vereniging die bestaat dankzij al die mensen en generaties die RKSV Margriet, soms al tientallen jaren, een warm hart toe dragen. Al die andere mensen zijn de RKSV Margriet: nu en voor de toekomst.
Verder ziet de toekomst er zonder meer rooskleurig uit: we hebben een mooi sportpark, goede sponsoren, vele vrijwilligers en vooral... een goede atmosfeer waarin voetbal bedreven kan worden door jong en oud, zo wel recreatief als prestatiegericht.

Ik beschouw het daarom als een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club. In die hoedanigheid wil ik mede namens de overige bestuursleden iedereen bedanken die in de afgelopen 75 jaar op welke manier dan ook betrokken is geweest bij RKSV Margriet. Of dat nu was als voetballer, vrijwilliger, leider, bestuurslid of anderszins: al deze mensen zijn de architecten van onze vereniging. Ik hoop en vertrouw er ook op dat RKSV Margriet tot in lengte van jaren plezier en ontspanning zal bieden aan kleine en grote voetballers en liefhebbers, aan meisjes en jongens, aan jeugd en senioren, ouders en publiek van nog vele generaties. Wat dat betreft is een 75-jarig jubileum een feest met 2 gezichten: met z'n allen staan we stil bij 75 jaar voetbalplezier en historie en het jubileum is ook een mooi moment om vooruit te kijken en samen te toosten op de toekomst van onze club. Dat we ook voor aanstaande generaties dé vereniging zullen zijn om voetbalplezier te beleven.

En wat het zo speciaal maakt is dat we ons jubileum op de geplande datum niet kunnen vieren. Heel de wereld is in de ban van Corona en heeft te maken met alle beperkingen die veroorzaakt worden door deze virusuitbraak.

Als bestuur hebben we besloten dat ons 75 jarig bestaan zonder beperkingen gevierd moet worden en vandaar dat we het een jaar opschorten en in 2022 hopelijk “ los “ gaan met allerlei activiteiten voor jong en oud. De voorbereidingen zijn inmiddels opgestart en we gaan er een mooi feest van maken.

Laten we ook nog even stilstaan bij de mensen die helaas niet meer onder ons zijn maar altijd in onze gedachten zullen blijven. Jullie hebben op eigen wijze veel voor onze club betekend en het is een mooi moment om daar nog een keer onze dank voor uit te spreken.

Terugkijken is en blijft belangrijk maar daar kunnen we niets meer aan veranderen. Op de toekomst hebben we nog invloed. Laten we met vereende krachten binnen onze eigen clubcultuur er de komende jaren iets moois van maken. Op naar de 100 !

Piet de Jongh

Voorzitter RKSV Margriet

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar