Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

Nieuws Algemeen

Margriet JO11-2 bedankt sponsor Raymond van Lieshout Auto’s 21-10-2019
 
Ons hele team inclusief coaches is in het nieuw gestoken door onze super sponsor Raymond van Lieshout Auto’s. Niet alleen ontvingen wij een spelers tenue, trainingstenue en tas .... Er is zelfs aan de ouders gedacht met een mooie paraplu die goed van pas komt in deze dagen.

Namens alle spelers, coaches en ouders: bedankt!

Team JO11-2
Lees verder...
Ken jij de spelregels? 10-10-2019
Nee? Of denk je van wel, maar wil je je kennis bijschaven? Dat kan! Onder leiding van KNVB Scheidsrechter/docent Cees Vullings.


Lees verder...
Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering 4 november 2019 10-10-2019
Beste leden,
Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de algemene ledenvergadering die wordt gehouden op maandag 4 november.

Aanvang: 19.30 uur

Locatie: Clubhuis RKSV Margriet

Lees verder...
Laten we ons complex schoon houden! 9-10-2019
Beste leden,
De afgelopen weken zijn wij geconfronteerd met het feit dat de damestoiletten besmeurd  met ontlasting zijn achter gelaten. Je kunt je voorstellen dat de mensen die deze toiletten schoonmaken hier niet blij mee zijn.

Gezien het niet bij één keer is gebleven, zullen we nauwlettend de toiletten in de gaten houden en via de camerabeelden proberen te achterhalen wie op de toiletten zijn geweest. Passende maatregelen zullen indien mogelijk volgen.

Laten we ervoor zorgen dat we ons complex en dus ook de sanitaire voorzieningen schoon houden.

We gaan uit van ieders medewerking.

Namens het bestuur,
Pascal van Druten
Lees verder...
Jouw stem is geld waard voor Margriet 7-10-2019
Nieuwe tenues voor Margriet JO13-2 7-10-2019

Beste Margrieters,
Wederom is er een jeugdteam in het nieuw gestoken. Dit keer JO13.2.
Lees verder...
Apotheek Ussen sponsort Margriet MO11 1-10-2019

Beste Margrieters,
Apotheek Ussen heeft MO11.1 voorzien van nieuwe shirts. Zij zien er weer prachtig uit en gaan dit shirt met het logo van hun sponsor uit de wijk Ussen met trots en respect dragen.

Namens RKSV Margriet nogmaals bedankt!
Lees verder...
Oproep: Trotse Margrietleden gezocht! 26-9-2019
Hierbij willen wij ieder lid dat trots is op RKSV Margriet (en wie is dat nou niet?) oproepen om loten van de Grote Clubactie te kopen en verkopen.

Wij zouden het erg stoer en een blijk van waardering voor de club vinden als ieder lid tenminste 1of 2loten zou verkopen. Meer mag natuurlijk ook. Graag zelfs. Maar waarom vraag je jezelf wellicht af.Lees verder...
Spelregelbewijs verplicht vanaf geb. jaar 1998 24-9-2019
A-B junioren en senioren die geboren zijn in het jaar 1998 of later, mogen zonder spelregelbewijs niet spelen. Uit coulanceoverwegingen gaat de KNVB niet meteen over tot het opleggen van sancties, maar we willen je er wel op wijzen dat na 7 keer meespelen zonder spelregelbewijs aangifte bij de tuchtcommissie zal worden gedaan. Mogelijk volgt er dan een zware sanctie. De richtlijn hiervoor is: een boete van € 200 voor de vereniging (kosten worden gedragen door het team!!) en 4 wedstrijden uitsluiting, waarvan 2 voorwaardelijk, voor de speler. 


Lees verder...
Informatie KNVB Seizoensovergang/ invoeren/uploaden spelers pas foto 28-8-2019
Beste leden,

In onderstaande link vind u informatie van het seizoensovergang wanneer de KNVB het één en ander verwerkt. En wanneer Voetbal.nl wel en niet te raadplegen is. Ook staat er vermeld wanneer u in voetbal.nl de spelersfoto kunt wijzigen.
https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000128052-je-foto-in-de-voetbal-nl-en-knvb-wedstrijdzaken-app

seizoensovergang 

Met sportieve groet,
Ledenadministratie RKSV Margriet

 
Lees verder...
Oproep aan alle Margriet vrijwilligers die geen lid zijn 10-8-2019
Beste vrijwilliger van Margriet, 
Om de communicatie met en tussen alle vrijwilligers binnen Margriet te verbeteren wil ik alle vrijwilligers die nog geen lid zijn van Margriet oproepen om alsnog het lidmaatschapsformulier in te vullen en in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat of te mailen naar ledenadministratie@rksvmargriet.nl Als je alleen vrijwilliger bent bij de club is het lidmaatschap gratis. Ben je geen vrijwilliger meer en he je je niet afgemeld zal er een steunend lid contributie in rekening worden gebracht. Verder vriendelijk verzoek om duidelijk op het formulier te vermelden wat je huidige vrijwilligersfunctie is. 

Je kunt een formulier ophalen bij het wedstrijdsecretariaat of het hier downloaden.

Alvast bedankt.
Corné van Rossum
vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Obligatielening 10-8-2019

Beste leden,
In de jaren 2013/2014 is een deel van de inrichtingskosten van ons nieuwe gebouw gefinancierd met de uitgifte van obligaties. Ook u heeft hieraan bijgedragen door de aankoop van één of meer van deze obligaties.

Lees verder...
Koop ook je voetbalschoenen bij onze kledingleverancier! 5-8-2019
Beste Margrieters,

Zoals bekend is 100% Football van Danny Princen uit Den Bosch al jaren de kledingleverancier van RKSV Margriet.

Lees verder...
Vacatures seizoen 2019/2020 25-7-2019
Voor het nieuwe seizoen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die onze club willen versterken.
We hebben vacatures voor o.a. Accommodatiebeheer (bestuur), Penningmeester (bestuur), Leden Jeugdcommissie, Trainers/Coaches, Gastheren/-vrouwen zaterdagdienst, Materiaalmannen/-vrouwen, Coördinatoren leeftijdscategorieën, Kantinemedewerkers, Ophalers oud papier en Schoonmakers. Voor meer informatie klik hier.

Wil je wel iets doen voor Margriet, maar zit er geen passende vacature tussen, stuur dan even een mailtje naar vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl. Je kunt altijd iets betekenen voor Margriet
Lees verder...
Gastheren/vrouwen gezocht (Urgent) 24-7-2019
De zaterdagdienst , onze gastheren/vrouwen van Margriet. Ontvangen de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten van koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort tot de taken alsmede een oogje in het zeil houden van het jeugd lokaal en de kleedkamers. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.
Lees verder...
Word jij assistent scheidsrechter bij JO19-1? 11-6-2019
Beste Margrieters,

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar een assistent scheidsrechter voor JO19.1, het vlaggenschip van de jeugd. Dit team staat onder leiding van hoofdtrainer Maikel Maas en speelt op zaterdagmiddag zijn wedstrijden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan contact op met Ronny van Dijk, hoofd jeugdopleidingen van RKSV Margriet.

ronny.van.dijk@rksvmargriet.nl

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Materiaalman of vrouw worden bij Margriet? 6-5-2019
Lieve Opa’s en Oma’s,
Voetbalt uw kleinzoon of kleindochter bij RKSV Margriet en heeft u wellicht wat meer behoefte aan sociale contacten en gezelligheid? Dan is nu het moment om uzelf aan te melden als vrijwilliger bij onze club. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag een steentje willen bijdragen om onze club vlotjes draaiende te houden.
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
Ontmoeting met Danjuma Groeneveld 21-10-2019


Voor mijn verjaardag mocht ik in de herfstvakantie bij de Protec Football Academy in Engeland gaan trainen. Dit was echt super leuk en ik heb ook nieuwe trucjes geleerd. Dit is mijn verslag van de reis.
Lees verder...
SEC even voorstellen ik ben Tim 27-9-2019


Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Tim Sturmans, 24 jaar en woonachtig in Wijchen. Dit seizoen zal ik namens het SEC actief zijn bij RKSV Margriet. Daarnaast ben ik als gymdocent werkzaam op de basisscholen De Korenaer, De Polderhof, De Lockaert en De Meander (Lith).

Lees verder...
Leeftijdgrenzen 2019/2020 13-6-2019
Onderstaand een overzicht van de Leeftijdgrenzen en duur van de wedstrijden.

Lees verder...