Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Margriet en Corona 26-3-2020

Beste Margrieters,

Heel ons land en bijna de hele wereld wordt hard getroffen door de Coronacrisis. Ons dagelijks leven staat volledig op zijn kop. Er zijn zorgen over de gezondheid, het werk, inkomen en onze toekomst. Niks meer lijkt vanzelfsprekend en zeker. Onzekerheid knaagt aan je, als mens. Of je nu voetballer bent, leider, supporter van je kinderen of vrijwilliger bent. Alles wat ons bindt lijkt uit onze handen geslagen en dat doet pijn. Ook wij als jullie bestuur worstelen hiermee.

Via een online beeldverbinding hebben wij als bestuur stilgestaan bij deze situatie en wat dat betekent voor onze leden, onze vereniging, ons clubke, waar we allemaal trots op mogen zijn.

Laat ik beginnen met te zeggen dat we een vitale en gezonde vereniging zijn. We kunnen tegen een stootje en dat wil het bestuur ook zo houden. Na afkondiging van de maatregelen door de regering en daarop volgende berichten van de KNVB is duidelijk dat dit voetbalseizoen op amateurniveau niet meer gevoetbald zal worden. Geen wedstrijden, geen trainingen, geen toernooien. We hebben daarom als bestuur het volgende besloten:

  1. Het complex van Margriet is tot 1 juni a.s. volledig gesloten. Alleen Niels Bijlhout en Maurice Hommeles hebben toegang tot het complex. De velden mogen dus niet betreden worden. Daar wordt streng op toegezien door de politie en handhavers van de gemeente. Alleen Niels Bijlhout is bevoegd om anderen toe te laten. Niels is te bereiken via: bijlhout@hotmail.com
  2. Wij adviseren trainers/leiders om zo veel mogelijk binding te houden met de spelers. Dat kan via de groepsapp of andere online-verbindingen. Voor eventuele tips is Pascal van Druten het aanspreekpunt voor senioren:pascal.van.druten@rksvmargriet.nl. Bij de junioren is dat Ron de Vries: ron.de.vries@rksvmargriet.nl 
    Onze sponsors kunnen bij vragen contact opnemen met Gerard van der Kroon: gvanderkroon@xs4all.nl
  3. Contacten met instanties, de KNVB en alle andere externe contacten lopen via mij. Het is dus niet toegestaan om zelfstandig, namens Margriet contacten te leggen en/of afspraken te maken. Daarover zijn afspraken gemaakt met bijvoorbeeld de gemeente Oss en de KNVB.

Met deze maatregelen hopen wij dat onze club door deze zware crisis te loodsen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! Margriet zal hier sterker uit komen!

Namens het bestuur wensen wij jullie en degene die jullie lief zijn, heel veel sterkte toe. Als wij allemaal alle maatregelen en landelijke adviezen goed opvolgen zijn we hopelijk snel verlost van deze nachtmerrie. Wij hebben er zin in om van het volgende seizoen een klasse-seizoen te maken! Wij rekenen daarbij ook op jullie!

Mochten er zaken wijzigen, dan communiceren we daarover via onze website,

Namens het bestuur,

Gé Wagemakers 

Voorzitter.

Lees verder...

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief
Margriet start met zaterdag 1 23-3-2020
Beste leden,  
Vanaf komend seizoen gaat Margriet spelen met een seniorenteam op zaterdag. Dit team zal onder leiding staan van Ron Smits. Ron is een bekende Margrieter en is zowel als speler van Margriet 1 als jeugdtrainer jarenlang actief geweest voor Margriet. Nu gaat hij met spelers met een Margrietverleden en andere geïnteresseerden invulling geven aan deze nieuwe ontwikkeling binnen RKSV Margriet.

Zaterdag 1 zal in de namiddag gaan spelen, wat zorgt voor een positieve boost binnen onze vereniging. Op deze manier zijn we als club aantrekkelijk voor spelers die liever op zaterdag spelen en op zondag wat anders willen doen.

Wij wensen ons nieuwe team veel plezier.
 
Bestuur 
RKSV Margriet
Lees verder...

Nieuws Algemeen

Trainen op een vierkante meter 21-3-2020
Beste Margrieters,
Nu we een hele periode gedwongen zijn om zoveel mogelijk contact met elkaar te vermijden om het virus in te dammen, is het onmogelijk om ons geliefde voetbalspelletje te spelen. Om toch enigszins fit te blijven delen we een tweetal filmpjes met jullie waarin oefeningen, veelal met bal, worden voorgedaan die je op een kleine ruimte in je eentje kunt uitvoeren.
We zouden het leuk vinden als jullie dan ook filmpjes van je oefeningen via facebook en Instagram en natuurlijk ook met je trainers delen. O ja, en als je van plan bent binnen te oefenen, overleg dat dan eerst met je ouders.

Veel succes en blijf gezond! 

RKSV Margriet
Geert-Jan Princen
Lees verder...
GEEN TRAININGEN VELD 4 10-3-2020
Beste trainers/leiders vandaag Dinsdag 10 MAART kan er niet getraind en/of gevoetbald worden op veld 4.

Iedere dag zal het veld rond 17:00 uur bekeken worden of deze bespeelbaar is. Dit wordt via de site gecomuniceerd. Dus houdt de site in de gaten.


 
Lees verder...
Informatie m.b.t. het Coronavirus 9-3-2020


Beste Margrieters, 
Het bestuur van Margriet volgt het beleid van het RIVM inzake Corona.
Dat kan betekenen dat trainingen en/of wedstrijden niet doorgaan. De trainer/leider bepaalt dit aan de hand van de eventuele afmeldingen. Dus kinderen, ouders en anderen met symptomen dienen niet op de club te komen. 

Namens het bestuur
Gé Wagemakers
Lees verder...
We want you 5-3-2020
Lees verder...
Gastheren/vrouwen gezocht (Urgent) 5-3-2020
De zaterdagdienst , onze gastheren/vrouwen van Margriet. Ontvangen de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten van koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort tot de taken alsmede een oogje in het zeil houden van het jeugd lokaal en de kleedkamers. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.
Lees verder...
Vacatures seizoen 2019/2020 25-7-2019
Voor het nieuwe seizoen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die onze club willen versterken.
We hebben vacatures voor o.a. Accommodatiebeheer (bestuur), Penningmeester (bestuur), Leden Jeugdcommissie, Trainers/Coaches, Gastheren/-vrouwen zaterdagdienst, Materiaalmannen/-vrouwen, Coördinatoren leeftijdscategorieën, Kantinemedewerkers, Ophalers oud papier en Schoonmakers. Voor meer informatie klik hier.

Wil je wel iets doen voor Margriet, maar zit er geen passende vacature tussen, stuur dan even een mailtje naar vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl. Je kunt altijd iets betekenen voor Margriet
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
SEC even voorstellen ik ben Tim 27-9-2019


Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Tim Sturmans, 24 jaar en woonachtig in Wijchen. Dit seizoen zal ik namens het SEC actief zijn bij RKSV Margriet. Daarnaast ben ik als gymdocent werkzaam op de basisscholen De Korenaer, De Polderhof, De Lockaert en De Meander (Lith).

Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar