Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

REUNIE PLEINTJE VLASHOEK 13-2-2020

Oud Vlashoekbewoners Bouwmeester, Remst en Van de Veerdonk……

Locatie: Wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25, 5345 WB Oss
Tijdstip: Zondag 29 maart 2020 van 15.00 uur tot 19.00 uur

In 2015 heeft er een reünie plaatsgevonden van (oud)bewoners van het zogenaamde Pleintje Vlashoek. Ca. 160 mensen hebben op feestelijke wijze met elkaar teruggeblikt naar de 50’er, 60’er, 70’er, 80’er, 90’er jaren in de gezellige buurt De Vlashoek. Er was muziek, oude foto’s, een hapje, een drankje en er werden mooie gesprekken gevoerd over “vruuger”.  Uiteraard waren er ook oud-Margriet voetballers bij de reünie. Ook nu willen we de (oud) Margrieters informeren over de reünie…..

Welnu, vele mensen die er in 2015 bij waren wilden graag voor de tweede keer elkaar weer ontmoeten. Het organisatiecomité heeft de draad weer opgepakt en inmiddels is duidelijk dat we op zondag 29 maart a.s. weer gezellig bij elkaar komen. We denken dat niet iedereen op de hoogte was van de reünie in 2015, vandaar dat we nu via de website van RKSV Margriet u op de hoogte willen stellen van het evenement.
We richten ons vooral op de bewoners van de volgende straten: Kromstraat, Rootstraat, Repelstraat, Vlasstraat, Heischeutstraat en Burgemeester Ploegmakerslaan.

Wilt u bij de tweede reünie op 29 maart a.s. aanwezig zijn, laat dat dan weten door middel van het sturen van een email naar: boynellie@hotmail.com (emailadres van Boy Bouwmeester, destijds woonachtig in de Burgemeester Ploegmakerslaan).
Overigens bedragen de kosten € 15 per persoon, daarvoor krijgt u koffie, cake, 3 consumpties, frites met kroket e.d. 
Hopelijk kunnen we op 29 maart a.s. elkaar de hand schudden en mooie herinneringen ophalen!

Namens het organisatiecomité
Theo van de Veerdonk (vroeger woonachtig in de Burgemeester Ploegmakerslaan 61)
Lees verder...
GEEN TRAININGEN VELD 4 11-2-2020
Beste trainers/leiders vandaag DINSDAG 11 februari kan er niet getraind en of gevoetbald worden op veld 4.

Iedere dag zal het veld rond 17:00 uur bekeken worden of deze bespeelbaar is. Dit wordt via de site gecomuniceerd. Dus houdt de site in de gaten.


 
Lees verder...
Niels Bijlhout keert terug in bestuur Margriet 31-1-2020
Beste Margrieters,  
Niels Bijlhout keert terug in het bestuur van Margriet. Hij gaat zich bezig houden met het kantinebeheer en neemt daarmee de taken over van Gerard van der Kroon.
Het bestuur is verheugd dat Niels, met heel zijn Margriet-hart, deze taak op zich wil nemen.

Namens, het bestuur,
Gé Wagemakers
Voorzitter
Lees verder...
Stijn van Thiel winnaar lotenverkoop Grote Clubactie! 30-1-2020

Beste Margrieters,
Door de verkoop van wel 40 loten is Stijn van Thiel van Margriet JO10-4 de winnaar geworden van het Margriet trainingspak van de nieuw lijn. Zoals je kunt zien is hij daar erg blij mee.

Wij willen Stijn hierbij nogmaals bedanken voor zijn goede inzet voor Margriet.
De totale opbrengst van de Grote Clubactie 2019 was een wat tegenvallende € 550,60. Aan Stijn heeft het in ieder geval niet gelegen.

Gefeliciteerd! 

Namens RKSV Margriet, 
Corne van Rossum
Lees verder...
TANS sponsort Margriet JO10-1 20-1-2020
Automatiseringsbedrijf TANS uit Eindhoven zorgt voor nieuwe trainingstops voor spelers en trainer van Margriet JO10-1.
TANS
TANS is gespecialiseerd in het leveren van softwareoplossingen voor de logistieke sector. TANS bedenkt, ontwikkelt, verkoopt en onderhoudt standaardsoftware die door zijn flexibiliteit in hoge mate aanpasbaar is aan de wensen van de klant. Programmeren is daarvoor niet nodig.
www.tans.net

IMPACT plan it play it 
Het nieuwste softwareproduct van TANS heet IMPACT. IMPACT is dé planningstool voor de logistieke sector. Of u nu beroepsgoederenvervoerder of eigen vervoerder bent, met IMPACT kunt u uw planning optimaal automatiseren en de uitvoering real-time controleren en bijsturen. Bovendien is IMPACT zo gemaakt dat het leuk is om mee te werken. Plan it, play it.
www.impact-planning.com


Namens RKSV Margriet bedankt! 

Pascal van Druten
Lees verder...
Keeperstraining bij Margriet! 17-1-2020
Lees verder...
We want you 13-1-2020
Lees verder...
Ondertekening contract hoofdsponsors 2-12-2019

Afgelopen week werd door Eugene van Vugt, namens de hoofdsponsors Vega Systems BV en Metalwork BV, officieel het nieuwe contract getekend voor het lopende seizoen 2019-2020.

Wij zijn Ad van Geffen en Marius Broeksteeg zeer erkentelijk voor het feit dat zij wederom het contract met Margriet hebben verlengd en daarmee een grote steun zijn voor onze vereniging.

Namens het bestuur
Gerard van der Kroon
Lees verder...
Geen alcohol onder 18 jaar! 21-11-2019


Beste Margrieters,
In de bestuursvergadering van 21 oktober 2019 is besproken dat we ons moeten houden aan de wettelijke bepaling dat alcohol verstrekken aan- en het nuttigen van alcohol door personen onder de 18 jaar in onze kantine niet is toegestaan. Het niet navolgen van deze wettelijke bepaling kan gevolgen hebben voor onze Drank en Horecavergunning.

Wij hebben onze kantinemedewerkers geïnstrueerd zich hier, zonder enige uitzondering aan te houden. Wij verzoeken eenieder om zich te houden aan deze bepaling en de instructies dan ook op te volgen. Met name elftalleiders, trainers en ouders worden verzocht hier ook op toe te zien. Wij willen ook niet dat onze kantinemedewerkers hierop aangesproken worden of in verlegenheid worden gebracht.

Personen die hier problemen mee hebben kunnen zich melden bij het bestuur.

Wij gaan uit van ieders medewerking!

Met dank namens het bestuur van RKSV Margriet, 

Gerard van der Kroon
Lees verder...
Maarten van Vugt ook volgend seizoen hoofdtrainer RKSV Margriet 21-11-2019


Beste leden,

Met trots kunnen we melden dat Maarten van Vugt ook volgend seizoen 2020-2021 hoofdtrainer zal zijn van RKSV Margriet.

Namens het bestuur en technische commissie,

Pascal van Druten
Lees verder...
Vacatures seizoen 2019/2020 25-7-2019
Voor het nieuwe seizoen zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die onze club willen versterken.
We hebben vacatures voor o.a. Accommodatiebeheer (bestuur), Penningmeester (bestuur), Leden Jeugdcommissie, Trainers/Coaches, Gastheren/-vrouwen zaterdagdienst, Materiaalmannen/-vrouwen, Coördinatoren leeftijdscategorieën, Kantinemedewerkers, Ophalers oud papier en Schoonmakers. Voor meer informatie klik hier.

Wil je wel iets doen voor Margriet, maar zit er geen passende vacature tussen, stuur dan even een mailtje naar vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl. Je kunt altijd iets betekenen voor Margriet
Lees verder...
Gastheren/vrouwen gezocht (Urgent) 24-7-2019
De zaterdagdienst , onze gastheren/vrouwen van Margriet. Ontvangen de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten van koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort tot de taken alsmede een oogje in het zeil houden van het jeugd lokaal en de kleedkamers. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
SEC even voorstellen ik ben Tim 27-9-2019


Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Tim Sturmans, 24 jaar en woonachtig in Wijchen. Dit seizoen zal ik namens het SEC actief zijn bij RKSV Margriet. Daarnaast ben ik als gymdocent werkzaam op de basisscholen De Korenaer, De Polderhof, De Lockaert en De Meander (Lith).

Lees verder...