Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Inleveren materialen 2-6-2023

Beste trainers en leiders,
Op maandag 19 en dinsdag 20 juni tussen 19.00 uur en 20.30 uur moet alle kleding en andere materialen worden ingeleverd onder het clubhuis bij de kleedkamers.
Lees verder...
Contributie ingaande seizoen 2023-2024 1-6-2023
Tijdens de vorige algemene ledenvergadering is aan het bestuur mandaat verleend voor het verhogen van de contributie.
Het afgelopen jaar zijn de kostprijzen van zowat alles met 5 - 15% gestegen. Dit raakt uiteraard ook onze vereniging. 
Wij zien ons dan ook gedwongen om de contributie voor het nieuwe seizoen over alle categorieën te verhogen. Hieronder ziet u wat dit in uw geval betekent.Namens het bestuur van RKSV Margriet,

Leo Strik

Pompey in the Community bezoekt r.k.s.v. Margriet 30-5-2023

Pompey in the Community uit het Engelse Portsmouth was op een zonnige 1e Pinksterdag 28 mei op bezoek bij Margriet als onderdeel van hun “Holland Tour”. Pompey kwam naar Oss met 3 meiden teams, U11 - U13 en U15 en speelde een minitoernooi bij Margriet. De 3e club aanwezig was Oss ’20.

De U11 en U13 speelde ieder 3 wedstrijden, de U15 speelde 4 wedstrijden. Alle wedstrijden vonden plaats in de stralende zon. Er werd op alle velden lekker gevoetbald en het was een leuke middag met voetbal van een leuk niveau. 
13 juni Thuis in Oss Cup 17-5-2023


Op dinsdag 13 juni organiseert Thuis in Oss in samenwerking met het SEC en TOP Oss weer de Thuis in Oss Cup, een voetbaltoernooi voor Ossenaren en nieuwe Ossenaren. Iedereen van 16 jaar en ouder die van voetbal houdt kan gratis meedoen, ervaring is geen must. Je kunt je individueel aanmelden, maar bijvoorbeeld ook met een paar voetbalmaatjes of met je hele voetbalteam.

Lees verder...
Margriet JO15-2 met nog een wedstrijd te spelen kampioen! 17-5-2023


Ondanks dat er nog een wedstrijd achter de hand was, is er Margriet JO15-2 er afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SCMH in geslaagd het kampioenschap over de streep te trekken. Met nog een doelsaldo van 23 doelpunten in de plus ten opzichte van de nummer 2 die nog langszij kan komen, liet het team zich met een gerust hart kronen. A.s. zaterdag uit bij Den Dungen kan ook nog het verschil gemaakt worden op punten.

Tot enkele weken terug leek het kampioenschap niet haalbaar. Aan het begin van het seizoen had het team verloren van de huidige nummers 1 en 2 en kwam daarmee op een achterstand. Geleidelijk aan werden er per wedstrijd 3 punten in de wacht gesleept en omdat de bovenste twee ploegen punten lieten liggen ten ook nog eens gelijk speelden tegen elkaar won Margriet 15-2 de eindsprint.

Met dank aan het bestuur van RKSV Margriet en de Vriendenkring Margriet hebben we op eigen veld en in de kantine in Oss een waar feestje kunnen vieren!

Leiding 15-2!
VACATURE jeugdtrainers RKSV Margrietseizoen 2023-2024 11-4-2023


RKSV Margriet is op zoek naar trainers voor de onderbouw en bovenbouw van haar jeugdopleiding voor het seizoen 2023-2024.

Ben jij in bezit van een trainersdiploma en heb je aantoonbare ervaring als jeugd- en/ of seniorentrainer wellicht is een functie in onze jeugdopleiding dan wel interessant. Maar ook als je nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom. Je kunt cursussen volgen, waardoor je het trainerschap gaat leren.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je past binnen het volgende profiel:
 • Teamplayer;
 • Leergierig;
 • Positieve instelling;
 • Werkt graag met jonge mensen;
 • Drive om spelers te helpen zich verder te ontwikkelen.

 • Je werkt intensief samen met de Hoofd Jeugdopleidingen, werkgroep opleidingen en/of jeugdcommissie en stemt met hen af welke doelstellingen er behaald moeten worden op zowel team als individueel niveau.

  Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Pascal van Druten, bestuurslid voetbalzaken RKSV Margriet
  06-29470509/ pascal.van.druten@rksvmargriet.nl
  Sportfruit bij Margriet! 29-3-2023
  Misschien heb je het display al zien staan?

  Vanaf vorige week zaterdag wordt iedere zaterdag, als er een wedstrijdprogramma is, door Vogels Groente en Fruit uit Oss vers fruit geleverd.

  Het fruit staat in de koffie -hoek en wordt door de vereniging, voor ieder lid, gratis beschikbaar gesteld.

  Geniet ervan maar maak er geen misbruik van want op = op!


  Sportieve en smakelijke groet,
  Bestuur RKSV Margriet
  Meldplicht teamactiviteiten 17-3-2023
  Beste trainers en leiders,
  Graag informeren wij jullie dat we per direct van jullie willen weten als er een activiteit van een team plaats vindt waarbij men uit naam van de RKSV Margriet weggaat.
  Lees verder...