Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Tot wanneer trainen we door? 3-6-2020


Beste trainers en leiders,

Tot en met 3 juli mag er worden getraind op ons complex. In afwachting van de nog te nemen besluiten van het kabinet bepalen we later wanneer de eerste trainingen in augustus gaan starten ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021.

Namens het bestuur,
Pascal van Druten
Lees verder...
Let op het is warm tijdens de trainingen. 2-6-2020
Beste trainers, leiders en spelers,

Het kan erg warm worden de komende weken. Zorg ervoor dat je je eigen gevulde waterfles meeneemt, want je hebt geen toegang tot de kleedkamers.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Trainingen bij Margriet fase 2 1-6-2020
Beste leiders en trainers,
Vanaf dinsdag 2 juni starten we met fase 2 van hervatting trainingen bij Margriet. Dit betekent dat een aantal teams extra gaat trainen. Ook hervatten we de mini Champions League op de zaterdagochtend. Kijk voor tijden en veldindeling in het aangepaste trainingsschema.

De protocollen die we als bestuur aan het begin van de hervattingen hebben opgesteld blijven van kracht. Een wijziging is dat junioren van 13 tot en met 18 jaar net als de jongste jeugd de 1,5 meter maatregel tijdens de training niet meer hoeven te hanteren. Dit geldt niet voor de trainer. Hij of zij blijft 1,5 meter afstand houden. Er zijn verder geen wijzigingen. Betekent dus ook dat we nog steeds alleen voetballers en begeleiders toelaten en dat ouders en overig publiek niet op het complex mogen komen.

Belangrijk voor iedereen: leiders, trainers, voetballers en hun ouders/verzorgers om nogmaals de protocollen door te nemen, zodat iedereen weer weet waaraan hij of zij zich dient te houden.

Eerder hebben we al aangekondigd dat alle materialen, zoals kleding, ballen, sleutels, etc., weer ingeleverd moeten worden. Dit start ook aanstaande dinsdag en dit doe je vooraf je training bij de toezichthouders.

Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Veel plezier en succes!
Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Kleding, materiaal en sleutels 26-5-2020
Beste leiders en trainers,
Op tweede pinksterdag is ons complex gesloten.

Op dinsdag 2 juni starten we met fase 2 van het aangepaste trainingsschema. De binnengekomen verzoeken zijn indien mogelijk ingepast. Vanaf vrijdag 29 mei zal het nieuwe trainingsschema op de website staan.

Ook hoeven de ballen vanaf 2 juni niet meer mee naar huis genomen te worden. De ballen worden na iedere training weer compleet ingeleverd bij de diensthebbende toezichthouders. 

De kleding en overige materialen die jullie in je bezit hebben dienen jullie vanaf volgende week in te leveren. Je neemt de tenues, trainingspakken, wedstrijdballen en hesjes mee als je komt trainen en vooraf lever je alles in bij de toezichthouders. Belangrijk dat iedereen ook zijn sleuels van ballenrekken en lockers inlevert. 

Heb je materialen in eigen beheer dan neem je contact op met Rina Wolters of Pascal van Druten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur RKSV Margriet 
Lees verder...
Welke Pupil vd week is zijn bal met handtekeningen kwijt? 26-5-2020
Welke Pupil van de week is zijn bal kwijt?

Gevonden vlakbij het 2e hofje van de goudplevier. Welk kindje is zijn bal kwijt?
Voorzien van de handtekeningen van het 1e van Margriet. Vermoedelijk seizoen 2017/2018

Voor info:
Johan van den Bogaart
06-43595316

Lees verder...
2e Training voor jouw jeugdteam? 22-5-2020
Beste trainers en leiders,

Momenteel zijn we als bestuur aan het kijken of we op kunnen schalen naar een tweede training voor jeugdteams.

Wil je hier voor in aanmerking komen stuur dan een verzoek per mail naar: pascal.van.druten@rksvmargriet.nl

We zijn tot op heden erg tevreden met het verloop van de eerste weken. Iedereen houdt zich op een enkeling na aan de gestelde richtlijnen van het protocol. Belangrijk dat we dit met z’n allen blijven doen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Hervatting trainingen senioren 10-5-2020
Beste senioren leden,

Het is weer toegestaan om te trainen. Dit wel met in achtneming van een aantal maatregelen. Een belangrijke maatregel is dat je tijdens de training 1,5 meter afstand bewaart. Het spelen van een partij is dus absoluut niet mogelijk. 

Het bestuur heeft een protocol opgesteld waar iedereen zich aan moet houden. 

Mocht jouw team weer willen trainen dan kan de leider of trainer een bericht sturen naar Ruud Pigmans. Hij inventariseert de verzoeken en zal dit vervolgens communiceren met het bestuur, waarna we het verwerken in het aangepaste trainingschema

Op de trainingspagina vind je het protocol en het aangepaste trainingsschema. Aan iedereen het verzoek om dit protocol goed door te nemen. Toezichthouders zullen erop toezien dat het protocol wordt nageleefd.

We wensen jullie weer veel succes en plezier!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
We gaan weer starten! 29-4-2020
Beste Margrieters, 

We gaan weer starten!  
Vanochtend hebben we, van de gemeente en het SEC, het groene licht gekregen  om de trainingen weer op te starten. De eerste trainingen zullen donderdag 30 april beginnen. Omdat 4 mei dodenherdenking en 5 mei een feestdag is zal de volgende training woensdag 6 mei zijn! Het trainingsschema vind je via deze link. Ook de SEC trainingen zullen waarschijnlijk weer volgende week opgestart worden. Duidelijkheid hierover komt op de site.

Het bestuur van Margriet heeft de afgelopen week hard gewerkt om tot een goede en meest veilige aanpak voor iedereen te komen. Deze aanpak staat in de protocollen voor trainers en ouders. Het is belangrijk dat de trainer de ouders informeert over wat van hen verwacht wordt. Maar ook voor de trainers en spelers zal het nieuwe trainen wennen zijn. Daar hebben wij begrip voor maar gezien dat Covid-19 zo enorm besmettelijk is is het noodzakelijk om de regels goed na te leven. Dus bestudeer ze goed, verdiep je ook in de adviezen van het RIVM, en pas ze toe. 

Indien er opmerkingen zijn dan horen wij dat graag en zullen we zo nodig de protocollen daarop aanpassen. 

Het is mogelijk dat een team besluit niet te trainen op de een aangegeven dag en tijdstip. Geef dit altijd door aan de toezichthouder. Op de website komt te staan wie er op een bepaalde dag de toezichthouder is. Indien het tijdstip van de training niet past voor de begeleiding dan zullen we hier een oplossing voor proberen te vinden. De reden dat de tijdstippen afwijken van voorheen is dat er tussen de twee leeftijdsgroepen een half uur pauze dient te zitten en de teams van de oudere jeugd op een heel veld trainen. 

Ook voor niet-leden dienen we trainen mogelijk te maken. In het begin starten we echter met alleen trainingen voor leden maar op korte termijn is het mogelijk dat niet-leden met je team gaan meetrainen. De niet-leden melden zich aan via de site en worden hierna ingedeeld bij een team. De trainer wordt hierover geïnformeerd. 

De natuurvelden gaan we ook gebruiken voor de trainingen. De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven onder voorwaarde dat we de doelgebieden ontzien.

Pascal van Druten informeert de trainers van de teams ouder dan O12 over de 1,5 m trainingsopzet.

Mochten er onvolkomenheden of vragen zijn dan graag laten weten zodat we dit aan kunnen passen.

Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Vriendelijke groet,


Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief
Maikel Maas nieuwe trainer Margriet 2 seizoen 2020-2021 15-5-2020

Beste Margrieters,  
Met ingang van het seizoen 2020-2021 zal Maikel Maas trainer zijn van Margriet 2. Naast zijn trainerschap van de JO19-1 zal hij nu dus ook het tweede selectieteam van onze club gaan leiden. Maikel is een ervaren trainer van zowel jeugd- als senioren en weet als geen ander hoe hij jeugd in moet passen en met hen toewerkt naar het eerste elftal. Met hoofdtrainer Maarten van Vugt zal hij samen gaan werken waarbij prestaties en ontwikkeling hand in hand zullen gaan. 

We wensen Maikel veel succes!

Met vriendelijke groet,
Pascal van Druten
Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Don van Dorst speelt volgend seizoen voor FC Den Bosch JO11-1 12-4-2020

Beste Margrieters,
Afgelopen week heeft Don van Dorst van Margriet JO11-1 zijn overstap naar FC Den Bsoch JO11-1 volgend seizoen bevestigd. Don trainde al geruime tijd mee met de Blauw-Witten uit Den Bosch. Vanuit huis via een videoverbinding kreeg hij een virtuele rondleiding bij zijn nieuwe club en gaf hij zijn Ja-woord. 

Wij wensen Don heel veel succes bij FC Den Bosch en we hopen dat ie nog regelmatig te zien zal zijn bij z'n club in Oss. 

Namens RKSV Margriet
Geert-Jan Princen 
Lees verder...
Margriet start met zaterdag 1 23-3-2020
Beste leden,  
Vanaf komend seizoen gaat Margriet spelen met een seniorenteam op zaterdag. Dit team zal onder leiding staan van Ron Smits. Ron is een bekende Margrieter en is zowel als speler van Margriet 1 als jeugdtrainer jarenlang actief geweest voor Margriet. Nu gaat hij met spelers met een Margrietverleden en andere geïnteresseerden invulling geven aan deze nieuwe ontwikkeling binnen RKSV Margriet.

Zaterdag 1 zal in de namiddag gaan spelen, wat zorgt voor een positieve boost binnen onze vereniging. Op deze manier zijn we als club aantrekkelijk voor spelers die liever op zaterdag spelen en op zondag wat anders willen doen.

Wij wensen ons nieuwe team veel plezier.
 
Bestuur 
RKSV Margriet
Lees verder...

Nieuws Algemeen

Geen training op Hemelvaartsdag 18-5-2020
Beste Margrieters,

Op Hemelvaartsdag zullen er geen trainingen plaats vinden en is ons complex gesloten.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Margriet JO15-1 buigt toernooi actie om naar goede doelen actie! 30-4-2020


De jongens van JO15-1 wilden graag op buitenlands toernooi. Zij zouden over een paar weken naar Oostende gaan. Om alle kosten, met name voor het vervoer, te kunnen betalen, hebben zij in samenwerking met Brood en Beleg een actie geregeld.

In de maand december zijn de spelers langs de deuren geweest om voor Kerstmis en Oud & Nieuw worstenbroodjes en oliebollen te verkopen. De jongens hebben een aardig bedrag opgehaald waarmee ze de taxikosten, inschrijfkosten e.d. zouden kunnen betalen.

Helaas gaat het toernooi niet door en kunnen ze hun geld niet besteden. Dus zijn begeleiding en spelers gaan kijken naar een goed doel. Het bleek zo te zijn dat de vrijwilligers van de voedselbank overlopen in het werk. En dat zij met Pasen geen presentje hebben gehad. Door de maatregelen omtrent Covid-19 moeten zij met minder mensen hetzelfde werk doen.

Wederom was Brood & Beleg bereid benaderd om deze actie te ondersteunen evenals Bloemerie 88. Beide bedrijven geven ook een extra bijdrage voor deze vrijwilligers.

Vandaag Donderdag 30 april is Margriet JO15-1 de bloemen en gebak gaan bezorgen bij de vrijwilligers van de voedselbank. Uiteraard worden alle richtlijnen in acht genomen. Een samenvatting hiervan kunt u terug zien op D-tv om 19:30 uur en natuurlijk op hun website en Facebookpagina. 

Margriet JO15.1 dankt naast Brood & Beleg en Bloemerie 88, ook Maria van Kilsdonk die de coördinatie voor haar rekening heeft genomen.  
Lees verder...
In memoriam: Jan Coolen 12-4-2020
Beste Margrieters,

Ons bereikte het bericht dat Erelid Jan Coolen op 78 jarige leeftijd is overleden. Jan was maar liefst 63 jaar lid van de RKSV Margriet. Hij is algemeen- en jeugdbestuurslid geweest. Daarnaast had hij meerdere taken achter de schermen, zoals de clubkrant die we in het verleden hadden en deed hij samen met zijn vrouw de was.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Bestuur Stichting Amsteleind Promotion
Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Oud-hoofdtrainer Marcel Kuijpers overleden. 9-4-2020
Beste Margrieters,
Ons bereikte het bericht dat maandagavond 6 april jl. Marcel Kuijpers op 81-jarige leeftijd is overleden.
Hij was hoofdtrainer van Margriet gedurende de drie seizoenen van 1983/1984 t/m 1985/1986.
Marcel blijft in onze herinnering de uiterst gedreven trainer die Margriet 1 in zijn eerste jaar leidde naar een kampioenschap in de 3e klasse en onder hem speelde Margriet 1 vervolgens twee jaar in de tweede klasse. Marcel was een professional eerste klas in zijn trainersvak, echt gedreven.

Hoewel Marcel de laatste jaren problemen had met zijn gezondheid, was het toch het coronavirus dat hem uiteindelijk versloeg.
Wij wensen zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en verdere familie alle sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur Stichting Amsteleind Promotion
Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Trainen op een vierkante meter 21-3-2020
Beste Margrieters,
Nu we een hele periode gedwongen zijn om zoveel mogelijk contact met elkaar te vermijden om het virus in te dammen, is het onmogelijk om ons geliefde voetbalspelletje te spelen. Om toch enigszins fit te blijven delen we een tweetal filmpjes met jullie waarin oefeningen, veelal met bal, worden voorgedaan die je op een kleine ruimte in je eentje kunt uitvoeren.
We zouden het leuk vinden als jullie dan ook filmpjes van je oefeningen via facebook en Instagram en natuurlijk ook met je trainers delen. O ja, en als je van plan bent binnen te oefenen, overleg dat dan eerst met je ouders.

Veel succes en blijf gezond! 

RKSV Margriet
Geert-Jan Princen
Lees verder...
Informatie m.b.t. het Coronavirus 9-3-2020


Beste Margrieters, 
Het bestuur van Margriet volgt het beleid van het RIVM inzake Corona.
Dat kan betekenen dat trainingen en/of wedstrijden niet doorgaan. De trainer/leider bepaalt dit aan de hand van de eventuele afmeldingen. Dus kinderen, ouders en anderen met symptomen dienen niet op de club te komen. 

Namens het bestuur
Gé Wagemakers
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar