Margriet JO15-1 buigt toernooi actie om naar goede doelen actie!

donderdag 30 april 2020

De jongens van JO15-1 wilden graag op buitenlands toernooi. Zij zouden over een paar weken naar Oostende gaan. Om alle kosten, met name voor het vervoer, te kunnen betalen, hebben zij in samenwerking met Brood en Beleg een actie geregeld.

In de maand december zijn de spelers langs de deuren geweest om voor Kerstmis en Oud & Nieuw worstenbroodjes en oliebollen te verkopen. De jongens hebben een aardig bedrag opgehaald waarmee ze de taxikosten, inschrijfkosten e.d. zouden kunnen betalen.

Helaas gaat het toernooi niet door en kunnen ze hun geld niet besteden. Dus zijn begeleiding en spelers gaan kijken naar een goed doel. Het bleek zo te zijn dat de vrijwilligers van de voedselbank overlopen in het werk. En dat zij met Pasen geen presentje hebben gehad. Door de maatregelen omtrent Covid-19 moeten zij met minder mensen hetzelfde werk doen.

Wederom was Brood & Beleg bereid benaderd om deze actie te ondersteunen evenals Bloemerie 88. Beide bedrijven geven ook een extra bijdrage voor deze vrijwilligers.

Vandaag Donderdag 30 april is Margriet JO15-1 de bloemen en gebak gaan bezorgen bij de vrijwilligers van de voedselbank. Uiteraard worden alle richtlijnen in acht genomen. Een samenvatting hiervan kunt u terug zien op D-tv om 19:30 uur en natuurlijk op hun website en Facebookpagina.

Margriet JO15.1 dankt naast Brood & Beleg en Bloemerie 88, ook Maria van Kilsdonk die de coördinatie voor haar rekening heeft genomen.