Nieuws

We gaan weer starten!

woensdag 29 april 2020
Beste Margrieters, 

We gaan weer starten!  
Vanochtend hebben we, van de gemeente en het SEC, het groene licht gekregen  om de trainingen weer op te starten. De eerste trainingen zullen donderdag 30 april beginnen. Omdat 4 mei dodenherdenking en 5 mei een feestdag is zal de volgende training woensdag 6 mei zijn! Het trainingsschema vind je via deze link. Ook de SEC trainingen zullen waarschijnlijk weer volgende week opgestart worden. Duidelijkheid hierover komt op de site.

Het bestuur van Margriet heeft de afgelopen week hard gewerkt om tot een goede en meest veilige aanpak voor iedereen te komen. Deze aanpak staat in de protocollen voor trainers en ouders. Het is belangrijk dat de trainer de ouders informeert over wat van hen verwacht wordt. Maar ook voor de trainers en spelers zal het nieuwe trainen wennen zijn. Daar hebben wij begrip voor maar gezien dat Covid-19 zo enorm besmettelijk is is het noodzakelijk om de regels goed na te leven. Dus bestudeer ze goed, verdiep je ook in de adviezen van het RIVM, en pas ze toe. 

Indien er opmerkingen zijn dan horen wij dat graag en zullen we zo nodig de protocollen daarop aanpassen. 

Het is mogelijk dat een team besluit niet te trainen op de een aangegeven dag en tijdstip. Geef dit altijd door aan de toezichthouder. Op de website komt te staan wie er op een bepaalde dag de toezichthouder is. Indien het tijdstip van de training niet past voor de begeleiding dan zullen we hier een oplossing voor proberen te vinden. De reden dat de tijdstippen afwijken van voorheen is dat er tussen de twee leeftijdsgroepen een half uur pauze dient te zitten en de teams van de oudere jeugd op een heel veld trainen. 

Ook voor niet-leden dienen we trainen mogelijk te maken. In het begin starten we echter met alleen trainingen voor leden maar op korte termijn is het mogelijk dat niet-leden met je team gaan meetrainen. De niet-leden melden zich aan via de site en worden hierna ingedeeld bij een team. De trainer wordt hierover geïnformeerd. 

De natuurvelden gaan we ook gebruiken voor de trainingen. De gemeente heeft hiervoor toestemming gegeven onder voorwaarde dat we de doelgebieden ontzien.

Pascal van Druten informeert de trainers van de teams ouder dan O12 over de 1,5 m trainingsopzet.

Mochten er onvolkomenheden of vragen zijn dan graag laten weten zodat we dit aan kunnen passen.

Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Vriendelijke groet,


Bestuur RKSV Margriet
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn