Nieuws

13 juni Thuis in Oss Cup

woensdag 17 mei 2023


Op dinsdag 13 juni organiseert Thuis in Oss in samenwerking met het SEC en TOP Oss weer de Thuis in Oss Cup, een voetbaltoernooi voor Ossenaren en nieuwe Ossenaren. Iedereen van 16 jaar en ouder die van voetbal houdt kan gratis meedoen, ervaring is geen must. Je kunt je individueel aanmelden, maar bijvoorbeeld ook met een paar voetbalmaatjes of met je hele voetbalteam.

‘Het doel van de Thuis in Oss Cup is dat mensen elkaar leren kennen en hun netwerk verbreden. Samen sporten is daar een perfecte manier voor,’ aldus Angelo Schuurmans, oprichter van Stichting Thuis in Oss. ‘Tijdens het toernooi draait het dus niet alleen maar om voetbal. Minstens zo belangrijk is de gezelligheid. Daarom komt DJ Simone van deze voetbalavond weer een klein feestje maken.’  

De Thuis in Oss Cup vindt plaats op dinsdag 13 juni om 19.00 in het stadion van TOP Oss, Nelson Mandelalaan 22 in Oss. Het SEC stelt uit alle aanmeldingen de teams samen, zodat er per team een mooie mix ontstaat van oude en nieuwe Ossenaren en ervaren en minder ervaren voetballers. Wil je ook meedoen met de Thuis in Oss Cup? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier op www.thuisinoss.com.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn