Zaterdagdienst Margriet

De zaterdagdienst van Margriet noteert de wedstrijduitslagen van de jeugd gedurende de gehele zaterdag en verwerkt deze.
Daarnaast ontvangt de zaterdagdienst de uit- en thuisspelende teams en scheidsrechters. Zij voorzien onze gasten vasn koffie, thee en ranja voor de spelertjes. De mensen van de zaterdagdienst zijn mede het "gezicht" van Margriet.
Het uitlenen van de kleedkamersleutels met behulp van borg behoort ook tot de taken. Gastvrijheid vinden wij erg belangrijk bij Margriet.

Daarnaast proberen de mensen van de zaterdagdienst diverse vragen te beantwoorden of naar de goede personen door te verwijzen.

Vaak schrijven nieuwe spelertjes zich op zaterdag in en dat betekent dat de mensen van de zaterdagdienst dan de eerste informatie geven aan ouders en nieuwe leden over het voetbal bij Margriet.

Het netjes houden van het jeugdhonk behoort mede tot de taken van de zaterdagdienst.

Seizoen 2018-2019

We werken met 3 ploegendiensten:
ochtend: 7.45 -11.00
tussen: 11.00 -14.00uur
middag: 14.00 -19.00 uur

Als je interesse hebt of je kent iemand die de zaterdagdienst wil versterken, neem dan contact op met Johan van den Bogaart
Op deze manier kun jij ook je steentje bijdragen aan een goede organisatie binnen onze voetbalvereniging voor de jeugd en ben je maatschappelijk bezig.

1x per jaar hebben we overleg over de taken en per mail of app houden we elkaar volledig op de hoogte van allerlei zaken bij Margriet.
Je krijgt als dank een gezellige feestavond " de kaderavond"  aangeboden vanuit Margriet.

Meer weten?

Bel Johan:
06-43595316.

De zaterdagdienst bestaat uit:

Ellen v.d. Bosch

Mark Langens  Rina Wolters