Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Girls Cup 2016

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Begeleidingsteam voor Margriet 1 rond! 28-5-2016
Beste Margrieters,
Wij kunnen jullie melden dat Ronald Majoor en Stephan Gloudemans volgend seizoen als teamleider zullen fungeren van Margriet 1. Verder zal Jeroen Scherpenzeel de belangrijke taak als assistent scheidsrechter voor zijn rekening nemen. Samen met Arian, Bart, Dirk en Martin is het begeleidingsteam van Margriet 1 weer op volle sterkte om het komende seizoen voor successen te zorgen.

Veel plezier en succes!

Namens het Bestuur en TC.
Pascal van Druten
Lees verder...
INDELING WIJKTOERNOOI 2016 27-5-2016
 

Iedereen bedankt voor het doen slagen van het 30e wijktoernooi.

Winnaars Old Stars 2016 (sportiviteit) en United West (toernooiwinnaar) van harte gefeliciteerd!

Ruud Pigmans
Inleveren materialen 25-5-2016
Beste trainers en leiders,
Het seizoen zit er weer bijna op. Dit betekent dat alle materialen zoals: tenue's, trainingspakken, inloopshirts, windjacks, bidons, bidonkratten, hesjes, ballen, hoedjes, waterzakken, etc, etc moeten worden ingeleverd.
Lees verder...
De laatste SEC-training 15 juni 19-5-2016
Beste voetbaltalenten,
De laatste SEC-training op woensdagmiddag staat gepland op woensdag 15 juni. Jullie zijn tot die tijd dus van harte welkom om op woensdagmiddag nog gezellig en sportief te komen voetballen. Wij hopen dat jullie met zoveel mogelijk teamleden aanwezig zullen zijn, zodat jullie alvast klaar gestoomd worden voor eventuele selectietrainingen en natuurlijk komend voetbalseizoen.

Met sportieve groet,

Justin Hendriks
Sportdocent SEC

Sport Expertise Centrum
Rossinistraat 44
5344 AK Oss
Lees verder...
Margriet start samenwerking met BlinQ 16-5-2016
Beste Margrieters,

Vanaf vrijdag 13 mei start Margriet een samenwerking met BlinQ Dagbesteding.  

Meer over BlinQ Dagbesteding:
Het aanbieden van unieke en kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking bij reguliere bedrijven, waarin men zo “gewoon” mogelijk kan werken. De vaste begeleiding is gericht op het creëren van een veilige vertrouwde werkomgeving met de link naar een talent waarin de cliënten én begeleiding uitblinken.

BlinQ Dagbesteding is WTZI gecertificeerd en voldoet aan de eisen die de Inspectie voor de Gezondheidszorg stelt voor het hebben van een zinvolle dagbesteding.

De talenten van BlinQ dagbesteding komen ons op de vrijdagen helpen met lichte schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het clubhuis. In de middag gaan zij zich bezighouden met voetbaltrainingen.

Aanspreekpunt BlinQ Dagbesteding binnen onze club is Carla Persons. Zij is bereikbaar op 06-13589830 of via margriet@dagbesteding-blinq.nl Mochten jullie vragen hebben aarzel niet om contact met haar op te nemen!
Lees verder...
Digitaal overschrijven 11-5-2016


Beste Margrieters,
We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je volgend seizoen voor een andere club willen gaan voetballen, klik dan op deze link voor meer informatie.

Kom je er niet uit, neem dan contact op met de ledenadministratie van RKSV Margriet via ledenadministratie@rksvmargriet.nl


Lees verder...
Margriet gaat samenwerken met Clubcollect 22-4-2016
Best clubleden,
Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de
inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf komend jaar de inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de
club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).


Lees verder...
CSI The Experience Margriet 2016 19-4-2016
Lees verder...
Overschrijvingen niet meer mogelijk 23-03-2016 23-3-2016
Vanaf heden worden - met uitzondering van de pupillen- alle overschrijvingen alleen nog maar toegestaan voor het volgende seizoen (2016/2017). Dit word door de KNVB de reguliere overschrijvingsperiode genoemd. Deze loopt van 5 maart tot en met 15 juni 2016. Op 15 juni 00:00 uur sluit de overschrijvingstermijn en gaat de dispensatieregeling weer in. Dus wil je overschrijven neem deze regels dan ook serieus, Margriet vind het heel jammer dat je overschrijft maar ook wij als vereniging ontkomen hier niet aan. Gezien het de regels van de KNVB zijn dien je zelf hiervoor zorg te dragen.

Lees verder...
E pupillen die een pasfoto dienen aan te leveren omdat zij D pupillen worden 8-3-2016
Beste ouders/trainers/leiders,

Onderstaande kinderen gaan na de zomer de overstap maken van E pupil naar een D pupil. Bij de D pupillen is  het echter verplicht om een knvb spelerspas te hebben. Zonder pas geen voetbal!! Om deze pas aan te vragen hebben wij een recente pasfoto nodig. Graag een pasfoto aanleveren met op de achterkant te vermelden de naam en geboortedatum. Inleveren kan op zaterdag in het wedstrijdsecretariaat.

Met sportieve groet,

Johan van den Bogaart
Ledenadministratie
Lees verder...
Gezocht: Keeperstrainers 25-2-2016
Wegens de groeiende vraag naar keeperstraining zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers die onze jeugdkeepers training willen geven. Ben jij of ken jij diegene die daar tijd in wil en kan investeren, neem dan contact op met Eric van de Vondervoort  via 06-51127522 of mail naar vandevondervoort1@home.nl voor meer informatie.


Namens de TC van Margriet,


Geert-Jan Princen
HJO Onderbouw
Lees verder...
Wie komt de sponsorcommissie versterken? 23-11-2015
Beste Margrieters,
Onze vereniging heeft een paar belangrijke inkomstenbronnen en sponsoring is er daar één van. We merken dat sponsoren de weg naar RKSV Margriet weer hebben gevonden. Het hoofdveld staat vol nieuwe reclameborden en 17 oude en nieuwe sponsoren hebben teams aangekleed. Om dit allemaal goed te stroomlijnen, maar ook acquisitie te plegen en te zorgen voor een goede manier van relatiebeheer is het belangrijk dat de sponsorcommissie wordt uitgebreid.
Lees verder...

Nieuws, mededelingen Scheidsrechterszaken

Ga de uitdaging aan en word clubscheidsrechter bij Margriet! 7-1-2016
Sinds enige tijd beschikken we bij Margriet over een aantal enthousiaste clubscheidsrechters die iedere zaterdag weer een flink aantal jeugdwedstrijden in goede banen leiden. Hier zijn we heel trots op maar in een groeiende vereniging betekent het ook dat het steeds drukker wordt voor de huidige clubscheidsrechters.

We kunnen dan ook versterking gebruiken.
Lees verder...