Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
1 minuut stilte 2-12-2016
Beste leden,
Deze week werd de voetbalwereld opgeschrikt door de vliegramp in Colombia. Tijdens de ramp kwam een groot deel van de selectie van de Braziliaanse club Chapecoense om het leven. Over de hele wereld wordt hier op enige wijze bij stil gestaan.

Aanstaande zondag wordt voorafgaand aan de wedstrijd Margriet 1 - Venhorst 1 een minuut stilte gehouden om de slachtoffers van de vliegramp in Colombia te herdenken. Ook dragen alle spelers van Margriet 1 en de scheidsrechters rouwbanden.

Wij vertrouwen op ieders medewerking!

Bestuur R.K.S.V. Margriet
Lees verder...
Maandag 5 december geen trainingen 27-11-2016
 I.v.m. pakjesavond komen alle trainingen op maandag 5 december te vervallen en is de kantine gesloten.

bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Infoavond 'vitaal aan het werk' bij Margriet 24-11-2016
Bram gaat naar zijn werk. Al 15 jaar stapt hij elke ochtend in de auto naar kantoor. Bram is administratief medewerker bij een grote dienstverlener in de schoonmaaksector. Sinds een paar jaar gaat het wat minder met Bram. In het begin was het werk leuk. Veel variatie en kennisdeling. En een leuke club van collega's. Maar van de collega's van toen, daar zijn er nog maar weinig van over. Veel jonge mensen zijn er op de afdeling gekomen. Het gaat allemaal snel. Bram voelt dat er elke dag meer van hem gevraagd wordt. Morgen is er weer een gesprek met zijn manager. Bram wil heel graag werken, maar sinds de introductie van de automatisering, gaat het niet goed. Het werkplezier van Bram wordt elke dag een beetje minder......
Lees verder...
Margriet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. 23-11-2016
Beste leden,

Bij dezen delen wij u mede dat de samenwerking met hoofdtrainer Arian Meeuwsen na dit seizoen zal eindigen.

RKSV Margriet gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Technische Commissie
RKSV Margriet
Lees verder...
Grote Clubactie bij RKSV Margriet 23-11-2016
Er zijn dit jaar 203 loten van de grote clubactie verkocht. Dit betekent dat RKSV Margriet ongeveer € 487,- ontvangt van de grote clubactie.
In 2014 waren het  578 loten en in 2015 was het aantal loten 263.

Hierbij willen we de spelers en leiders hartelijk danken voor de moeite die ze hiervoor hebben gedaan. Het levert de club toch weer wat extra's op voor de jeugd.

M.v.g.
Jan Middel
Lees verder...
Wie heeft dit shirt in bezit of weet waar het is? 19-11-2016
Beste Margrieters,  
We zijn een reserve shirt nr. 7 maat L kwijt. Heb je het per ongeluk in je tas gedaan na de wedstrijd? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar we willen het shirt graag terug.

 
Heb jij het shirt in je bezit, neem dan contact op met Rina Wolters via 06-37402216 of kleding@rksvmargriet.nl 


Alvast bedankt!

RKSV Margriet

Rina Wolters 
Lees verder...
Maak je debuut of rentree in de basis met Talentplaza en RKSV Margriet 18-11-2016
Zit je op de reservebank en heb je geen werk? Ben je aan een transfer toe naar een andere baan? Ben je wel fit genoeg, waar liggen precies je talenten en waar heb je affiniteit mee?

Dit zijn zaken die je mogelijk dagelijks bezighouden. Als je antwoord op deze vragen wil hebben, stuur dan een mailtje naar talentplaza@rksvmargriet.nl. Leg in het kort je situatie uit en we nemen z.s.m. contact met je op.  

Via sport helpen Talentplaza en RKSV Margriet je aan passend werk.

Namens RKSV Margriet,

Geert-Jan Princen
Lees verder...
Sportspreekuur RKSV Margriet 2016-2017 14-11-2016
Beste Trainer, spelers van Margriet, 
Onlangs hebben we van verschillende teams al een flink aantal voetballers mogen ontvangen op het sportspreekuur bij RKSV Margriet en met succes begeleidt. Wel zien wij steeds vaker spelers met ouders die niet geheel op de hoogte zijn van het sportspreekuur en de tijden ervan. Daarom wil ik via dit bericht nogmaals jullie informeren over het sportspreekuur, want ook dit seizoen houden wij het sportspreekuur op iedere maandag.

Lees verder...
Sponsoren bedankt! 14-11-2016
De afgelopen maanden zijn er vele teams in nieuwe kleding gestoken. Diverse sponsoren zijn bereid gevonden om ervoor te zorgen dat veel van onze spelers er weer netjes uitzien en dit natuurlijk in uniforme clubkleding.

Afgelopen zaterdag werden de eerste sponsoren hiervoor bedankt.

Lees verder...
*Update* onderzoek kunstgraskorrels bij Margriet 2-11-2016

Beste leden,
Hier volgt een update en nadere informatie over de voortgang met betrekking tot de rubberen korrels op onze kunstgrasvelden:

    Op dit moment is volgens het RIVM en de GGD niet wetenschappelijk aangetoond dat bepaalde stoffen in de rubberkorrels schadelijk zijn voor de gezondheid van voetballers. Deze conclusie is op dit moment leidend voor de gemeente en de vier Osse verenigingen met kunstgrasvelden.

    Het RIVM is gevraagd voor het eind van het jaar een nieuw onderzoek te doen naar de gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels. Woensdag 2 november worden er monsters van de korrels bij Margriet genomen. Deze worden in het onderzoek van het RIVM betrokken.

Lees verder...
Onderzoek kunstgraskorrels bij Margriet 28-10-2016
Beste leden,
We willen jullie op de hoogte brengen van het uitgevoerde rapport. De toelichting die erbij zit geeft enige duidelijkheid omtrent de waardes.
Verder willen we er nog bij vermelden dat de maatregelen, die Margriet reeds genomen heeft, blijven zoals ze waren en dat Margriet evenals de andere Osse verenigingen het onderzoek van de gemeente en het RIVM afwacht.

Met vriendelijke groeten
Bestuur RKSV Margriet

Uitslag onderzoek kunstgraskorrels

Toelichting op uitslag onderzoek

Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar