Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Update resultaten Grote Clubactie 19-10-2017
Beste Margrieters, 

De actie "ieder lid 1 lot" is onlangs van start gegaan en hieronder vind je het resultaat tot vandaag 19 oktober.
Naast de online gekochte loten is nu ook het 1e boekje verwerkt en liggen er al weer een 3 tal klaar om te registreren. Zoals je ziet gaat het vooruit maar zijn we er nog lang niet, dus breng je team in beweging en koop allemaal 1 lot op weg naar de 1000! (meer mag natuurlijk ook) Volle boekjes kun je inleveren bij het secretariaat en heb je nieuwe boekjes nodig dan kun je die ook daar afhalen. Geen zin in gedoe? Bestel je loten dan online, dat werkt heel gemakkelijk!

Klik hier om online je lot te kopen!

Alvast bedankt namens RKSV Margriet, 

Yvonne v.d. Camp
Geert-Jan Princen    
Lees verder...
Plannen G-voetbal bij Margriet in het nieuws 11-10-2017Beste Margrieters,
Wellicht heb je het al gezien, maar Kliknieuws/0412TV heeft deze week aandacht geschonken aan de plannen van Margriet om te starten met G-voetbal. Mede hierdoor zijn er al meerdere positieve reacties die ons hebben bereikt. Ben je enthousiast geworden en ben je bereid om een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief neem dan contact op met ons. 

Sportieve groet,
Carla Persons en Wout van Grunsven
tel. 06-13589830
email: fam.vangrunsven@ziggo.nl
Lees verder...
RKSV Margriet gaat voor “1 lot per lid” met de Grote Clubactie 28-9-2017
Beste Margrieters,
Dit jaar gaan we voor “1 lot per lid” van Margriet. Is dat alles? Ja, meer vragen we niet! Meer loten verkopen mag natuurlijk altijd, maar als jullie allemaal 1 lot kopen zijn we bij Margriet al erg tevreden. Dat betekent dus dat je niet meer langs de deuren hoeft om loten te verkopen.  
Met de Grote Clubactie realiseert Margriet namelijk  extra inkomsten die we weer willen investeren in initiatieven voor onze jeugdafdeling. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. 


Lees verder...
G-VOETBAL BIJ RKSV MARGRIET 26-9-2017
Beste Margrieters,
Al gedurende enkele jaren hebben wij gesprekken met diverse Margrieters en bestuursleden over hoe geweldig het zou zijn als RKSV Margiet, één van de grootste voetbalverenigingen van Oss, een eigen G-voetbal team zou hebben. Als ouders van een kind met een handicap (Down-Syndroom) worden we altijd enthousiast door deze gesprekken maar tot op heden bleef het daarbij.
Lees verder...
Sponsoring kleding 17-8-2017

Beste leden, ouders van leden, trainers en leiders,
De afgelopen maanden hebben velen aangegeven een team te willen voorzien van kleding. Dit kan zijn shirts, of zelfs complete tenues, maar ook trainingspakken, polo's en truien. 

Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
Jaarplanning woensdagmiddag trainingen bekend 25-8-2017
Beste Margrieters, 
Inmiddels is de jaarplanning van de woensdagmiddag trainingen verzorgd door het SEC bekend. Klik hier om de planning te openen en noteer de data in uw agenda zodat uw kind geen training of andere activiteit hoeft te missen. Binnenkort wordt de nieuwe combinatie functionaris van 't SEC via de site aan u voorgesteld. Het SEC zal dan ook een eigen pagina op deze website gaan krijgen om beter met jullie te kunnen communiceren. 

Wordt vervolgd!

Jeugdcommissie RKSV Margriet

 
 
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar