Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Koningsdag en dodenherdenking 25-4-2017
Op Koningsdag 27 april komen de trainingen vervallen, op 4 mei is het complex tot 20.15u gesloten en kan er pas na 20.15u getraind worden ivm dodenherdenking. Tijdens dodenherdenking is er uit respect geen enkele activiteit op het Margriet complex. Bevrijdingsdag 5 mei wordt er gewoon getraind door teams die dit wensen. 

Het bestuur van Margriet wenst iedereen hele fijne dagen toe!

Vriendelijke groet,

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Aankondiging onderzoek 13-4-2017
Beste Margrieters,
In het kader van mijn opleiding ben ik momenteel bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Als socioloog ben ik geïnteresseerd in het gedrag van mensen op het voetbalveld. Daarbij wil ik onderzoeken of bepaalde factoren invloed hebben op het gedrag van leden op het veld.    
Lees verder...
Maurice Hommeles vrijwilliger van het jaar 2016! 19-3-2017
Beste Margrieters,
Tijdens de kaderavond is Maurice Hommeles tot vrijwilliger van het jaar 2016 uitgeroepen! Maurice was zichtbaar ontroerd door deze eervolle titel, die hij volgens iedereen 100% heeft verdiend. Naast het fluiten van wedstrijden, is Maurice de technische man zowel voor- als achter de schermen mbt alles wat met onze accommodatie te maken heeft.

Namens alle Margrieters nogmaals van harte gefeliciteerd!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Amateurvoetbal start in 2017 na de vakantie 7-2-2017


Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. 

Lees meer....

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar