Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Trainingsschema versie 2 online 25-8-2016
Na de publicatie van de eerste versie zijn er erg veel verzoeken gekomen om wijzigingen in dagen, tijden en het aantal trainingen.
Hierdoor was het noodzakelijk om het gehele schema opnieuw op te bouwen.

Voor veel team betekent dit andere trainingstijden dan in versie 1 gepubliceerd. klik hier om naar de pagina te gaan.

Om aan zo veel mogelijk wensen te voldoen was het echter noodzakelijk. Mocht je hier vragen of opmerkingen hebben, doe dat dan via de desbetreffende groepcoordinator.

Met vriendelijke groet,

RKSV Margriet
Joop Wolters
Lees verder...
Trainers gevraagd! 23-8-2016
Inmiddels is de vacature voor O10-1/E3 ingevuld. We hebben Tufan Koca bereid gevonden om naast O17-2 ook dit team te gaan trainen. Tufan veel succes!

Maar voor onderstaande teams zijn wij nog op zoek naar trainers en coaches:

ME3

Bij interesse kunt u contact opnemen met Rina Wolters via 06-37402216

O19-2, O19-4 en O13-6

Bij interesse kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie via Jeugdcommissie@rksvmargriet.nl
Of bellen met Joop Wolters 0621-535862

In de onderbouw zoeken we nog een enthousiaste trainer voor het volgende selectieteam:

O8-2/F4

Mocht je interesse hebben, ga je bv stage lopen voor je sportopleiding, dan is dit team een mooie opstap naar het trainersschap. Neem contact op met Geert-Jan Princen via geertjan.princen@rksvmargriet.nl of bel 06-53959305.

Namens RKSV Margriet,

Rina Wolters
Joop Wolters
Geert-Jan Princen 
Lees verder...
Oud-Margrieter Van Bergen maakt droomdebuut voor Vitesse! 8-8-2016Afgelopen weekend maakte de 16-jarige Mitchell van Bergen voor het eerst zijn opwachting in de basis van Vitesse, na een aantal succesvolle invalbeurten afgelopen seizoen. Mitchell greep deze kans met beide handen beet en speelde een lekkere pot zoals hij zelf na de wedstrijd aangaf. Mitchell we zijn weer trots op jou! Dit smaakt vast naar meer.

Namens alle Margrieters gefeliciteerd en veel succes dit seizoen!

Namens RKSV Margriet,

Geert-Jan Princen 
Lees verder...
Gezocht: Keeperstrainers 19-7-2016
Wegens de groeiende vraag naar keeperstraining zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers die onze jeugdkeepers training willen geven. Ben jij of ken jij diegene die daar tijd in wil en kan investeren, neem dan contact op met Eric van de Vondervoort  via 06-51127522 of mail naar vandevondervoort1@home.nl voor meer informatie.


Namens de TC van Margriet,


Geert-Jan Princen
HJO Onderbouw
Lees verder...
Contributie seizoen 2016-2017 in de loop van juli 30-6-2016
Zoals we reeds eerder hebben aangegeven zal de contributie van de vereniging voortaan niet rechtstreeks door de vereniging geïnd gaan worden maar door een externe partij. Dit scheelt onze betrokken medewerkers enorm veel tijd.

In bijzondere gevallen of bij vragen kan er te allen tijde nog contact worden gezocht met Ans van Grunsven en/of Leo Strik. Zij begeleiden u dan verder en zoeken een oplossing voor eventueel ontstane problemen. De incasso van nu nog achterstallige contributie blijft de vereniging zelf doen.
Lees verder...
Kom jij de zaterdagdienst versterken 8-6-2016
 
Helaas worden kinderen groot  en gaan bij de senioren voetballen. Dit resulteert dan ook dat er vrijwilligers andere taken gaan doen binnen de vereniging. Wij zoeken dan ook per direct nieuwe vrijwilligers voor de Zaterdagdienst.

Voor info klik hier
Lees verder...

Nieuws, mededelingen Scheidsrechterszaken

Ga de uitdaging aan en word clubscheidsrechter bij Margriet! 7-1-2016
Sinds enige tijd beschikken we bij Margriet over een aantal enthousiaste clubscheidsrechters die iedere zaterdag weer een flink aantal jeugdwedstrijden in goede banen leiden. Hier zijn we heel trots op maar in een groeiende vereniging betekent het ook dat het steeds drukker wordt voor de huidige clubscheidsrechters.

We kunnen dan ook versterking gebruiken.
Lees verder...