Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

NIEUWS TC

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Sportspreekuur Van der Linden Fysiotherapie bij Margriet 11-10-2018

Beste Margrieters,
Vanwege onze samenwerking met de voetbalvereniging RKSV Margriet bieden wij, Van der Linden Fysiotherapie, iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur een sportspreekuur aan voor alle leden. Ben je in het weekend geblesseerd geraakt of heb je al langer lichte pijntjes, twijfel niet en kom eens langs. 

Lees verder...
Gevonden voorwerpen! 3-10-2018
 Beste leden,
In de afgelopen weken zijn er een horloge en een ketting gevonden in de kleedkamers.

De rechtmatige eigenaars kunnen zich melden bij Johan van  den Bogaart
Lees verder...
Nieuwe kandidaat voorzitter voor RKSV Margriet 28-9-2018
Beste Leden,
Zoals velen van jullie weten heeft onze voorzitter Piet de Jongh aangegeven de “voorzittershamer” van onze mooie club op de eerst volgende Algemene Ledenvergadering neer te leggen. In de afgelopen maanden is het bestuur dan ook druk doende geweest om een geschikte opvolger te vinden. Vandaag kunnen we bekend maken dat wij een zeer geschikte opvolger hebben gevonden: Gé Wagemakers.

Lees verder...
Kijk de Champions Leaguewedstrijden van Ajax en PSV bij Margriet 17-9-2018
Beste leden,
Alle Champions Leaguewedstrijden van Ajax en PSV worden uitgezonden op de schermen in de kantine.

Onder het genot van een hapje en een drankje hopen we op mooie wedstrijden met goede resultaten!


Wedstrijden starten om 18.55 uur en om 21.00 uur. Zie hieronder de speelschema’s.

Lees verder...
Doeltjes opruimen *UPDATE* 17-9-2018
Beste trainers en leiders,

Vorige week is al eens gecommuniceerd dat het na iedere 10.00 uur wedstrijd op zaterdag verplicht is om de doelen van het veld te verwijderen. Zowel je eigen doel, als het doel van de bezoekende club. De doelen naar de zijkant verplaatsen is niet genoeg. In verband met de veiligheid op en langs het veld moeten de doelen op twee plaatsen worden opgeslagen.

1. Op de groenstrook tussen veld 3 en 4
2. Aan de achterzijde van veld 1

(Sluit de doelen netjes op elkaar aan, zodat hulpinstanties er altijd langs kunnen)

We gaan er vanuit dat iedereen zich aan deze afspraak houdt en als iemand het per ongeluk vergeet je elkaar er op aanspreekt.

Bestuur
RKSV Margriet 
Lees verder...
Grote Clubactie 2018 gaat van start! 11-9-2018
Beste Margrieters,

Zaterdag 15 september is het zover! De officiële start van de Grote Clubactie 2018.  Eerder hebben we al aangekondigd dat we hier als vereniging natuurlijk aan mee doen en dat geldt voor zowel de jeugd als de senioren. Deze actie kan een leuk bedrag opleveren wat we gaan gebruiken om ons complex te verfraaien! Zoals het opknappen van het terras, de kids corner in de kantine en nieuw trainingsmateriaal.

Als extra motivatie krijg je een beloning als team. Per verkocht lot krijgt jouw team namelijk 50 cent! Mooi extraatje voor een teamuitje.

Als voorbeeld:

Lees verder...
Gastvrouwen, gastheren gezocht! 11-9-2018
Beste leden,
Gastvrijheid is een belangrijk punt waar wij als RKSV Margriet voor staan. We staan onze leden netjes te woord en proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit geldt ook voor onze gasten. We ontvangen ze netjes, bieden de teamleiders een kop koffie aan en zorgen ervoor dat ze tevreden over de gastvrijheid onze club verlaten.

Om deze gastvrijheid te kunnen garanderen zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die 1 keer per maand op de zaterdagochtend  wil fungeren als gastvrouw/gastheer van de zaterdagdienst.

Ben jij de persoon die het belangrijk vindt dat mensen net zo goed worden ontvangen als dat je zelf ontvangen wilt worden? Neem dan contact op met:

Pascal van Druten
0629470509

Of

Ron de Vries
0641898330

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Assistent Scheidsrechter gezocht! 3-9-2018
Beste leden,
Met spoed zijn wij op zoek naar een assistent scheidsrechter voor ons tweede elftal. Het team van trainer Boy Hoefnagels komt dit seizoen uit in de reserve eerste klasse. Dit team heeft al een aantal jaren een vaste kern en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Nieuwe mensen voelen zich snel thuis en horen er direct bij.

Het tweede elftal speelt zijn thuiswedstrijden op zondag om 11.00 uur en uitwedstrijden zullen ook rond dit tijdstip aanvangen. Dit verschilt per vereniging.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pascal van Druten.

pascal.van.druten@rksvmargriet.nl
06-29470509

Technische Commissie
RKSV Margriet
Lees verder...
Oude kleding en schoenen 4-7-2018
Beste Margrieters,

Eerder dit seizoen is al eens gecommuniceerd dat wij graag jouw oude kleding en schoenen willen hebben. We hebben speciaal daarvoor twee boxen staan bij de ingang van de kantine.

Per kilogram krijgt jouw club 10 cent, wat toch een leuk bedrag op kan leveren.

Dus als je je kasten opruimt tijdens de vakantie...denk aan RKSV Margriet.

Alvast bedankt voor de moeite!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar, in voetbal.nl 3-7-2018

Ben jij jonger dan 16 jaar en wil je graag je persoonlijke instellingen in de Voetbal.nl app wijzigen? Op deze pagina leggen we uit hoe persoonlijke gegevens van kinderen van onder 16 jaar in de Voetbal.nl app gewijzigd kunnen worden. Want hiervoor dient de speler jonger dan 16, de ouder van de speler én de club iets te doen. We leggen je op deze pagina uit hoe het werkt. Gegevens zoals voor- en achternaam, geboortedatum en geslacht kunnen (en konden) niet in de app gewijzigd worden. Bij persoonlijke gegevens die je wél

in de app kunt wijzigen hebben we het over:

Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar