Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Zomertijd - Wintertijd

Zondagochtend om 03.00 uur wordt de klok een uur teruggezet naar 02.00 uur. Houd hier rekening mee anders ben je wel heel vroeg bij Margriet!  

Nieuws

Elke laatste donderdag van de maand themafeest bij Margriet 23-10-2014
Margrieters maar natuurlijk ook andere geinteresseerden,
We zijn nu een aantal weken actief op het nieuwe complex van de club. Natuurlijk is nog niet alles af maar hier wordt hard aan gewerkt. Waar wij aan kunnen werken is een stukje gezelligheid op de club! Twee weken geleden hebben Margriet 1, 2, 4, 5 en de dames van Margriet 1 om tafel gezeten om hiervoor te zorgen. We willen terug naar de 'oude' donderdag avond... Een drukke, gezellige kantine die bezet is met Margrieters maar waarbij mensen buiten de club ook welkom zijn! Hoe willen we dit gaan doen:
 
Lees verder...
Updating
Inleveren boekjes Grote ClubActie 17-10-2014
 Beste Margrieters,
Er zijn al een flink aantal boekjes ingevuld teruggekomen op het wedstrijssecretariaat bij Margriet  en dat is goed nieuws. Mocht je je boekje nog thuis hebben liggen en je wil in de vakantie nog wat loten verkopen, geen probleem. 1 November a.s. is de laatste kans om je boekje in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat. Trainers, leiders willen jullie erop toezien dat de boekjes op de juiste plek terechtkomen? Mooi!
Alvast bedankt en nog veel succes met verkopen! 

Jan Middel
groteclubactie@rksvmargriet.nl 
Updating
Houd ons sportpark schoon! 9-10-2014
Aan alle spelers en trainers van Margriet,
Sinds kort hebben we een heel mooi nieuw complex, nog niet helemaal af maar mooi is het al wel. Dat willen we graag voor lange tijd zo houden. Nu zien we dat er overal flesjes op het veld liggen die blijkbaar na het trainen niet in de prullenbak gegooid worden. Ook laten trainers materialen staan na de trainingen. Hieronder zie je hier enkele voorbeelden van. Misschien herken je wel je eigen flesje of pylon van woensdag 8 oktober?
Lees verder...
Updating

Sponsor nieuws

Bekijk nieuws archief
Margriet F9 in het nieuw gestoken door PPH notarissen! 14-10-2014
Beste Margrieters,
Afgelopen zaterdag is Margriet F9 door Pinkse Philips Huberts notarissen in nieuwe trainingspakken en wedstrijdshirts gestoken.

 
Lees verder...
Updating
Margriet B1 in het nieuw!! 14-10-2014
Beste Margrieters,
Begin dit seizoen is Margriet B1 helemaal in het nieuw gestoken. Zowel op de wedstrijddagen als de trainingsdagen zien zij er tiptop uit. RKSV Margriet is erg blij dat de sponsoren de heer de Vries van BioQuisine BV en de heer Landman van Indoorski Den Bosch, onze club en in dit geval de B1, een warm hart toedragen.

 
Lees verder...
Updating
Margriet F5 ontvangt nieuwe reserveshirts 14-10-2014
Beste Margrieters,  
Afgelopen zaterdag heeft Margriet F5 hun nieuwe reserveshirts in ontvangst genomen. Autocenter Dennenburg heeft deze beschikbaar gesteld. Zij beschikken nu net als Margriet 1 over hun eigen reserveshirts. De heer Zwiers, van Autocenter Dennenburg kon helaas niet aanwezig zijn, maar zijn vrouw was er om de attentie in ontvangst te nemen.


 
Lees verder...
Updating


 

Twitter

Er is iets fout gegaan met het ophalen van de gegevens.