Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Sponsoring kleding 17-8-2017

Beste leden, ouders van leden, trainers en leiders,
De afgelopen maanden hebben velen aangegeven een team te willen voorzien van kleding. Dit kan zijn shirts, of zelfs complete tenues, maar ook trainingspakken, polo's en truien. 

Lees verder...
Sportspreekuur RKSV Margriet 2017-2018 17-8-2017
Beste Trainer,
De afgelopen jaren hebben we van verschillende teams al een flink aantal voetballers mogen ontvangen op het sportspreekuur bij RKSV Margriet en met succes begeleidt. Ook dit jaar zullen wij als MEDISCH TEAM van RKSV Margriet fungeren en we starten volgende week maandag weer met het reguliere sportspreekuur op het complex van RKSV Margriet.

Lees verder...
Contributie inning RKSV Margriet via ClubCollect 15-8-2017

Wat kunt u verwachten en dient u nog te doen voordat inning van de contributie plaats kan vinden.

Enige tijd voor dat de contributie geïnd wordt krijgt u van ClubCollect via e-mail of SMS een betaalverzoek waarin gevraagd wordt op welke wijze en in hoeveel termijnen u wenst te betalen. Tevens treft u in dit betaalverzoek een nota aan.

Wat moet u doen:
Lees verder...
OPROEP AAN ALLE ACTIEVE VOETBALLERS c.q. Ouders/Leiders/trainers 14-8-2017

Zorg dat jullie mailadres geregistreerd staat bij de Ledenadministratie. Als je twijfelt, stuur dan je actieve mail adres door naar de Ledenadministratie, zodat jullie het nieuwe seizoen kunnen voetballen. Met dit mailadres kun je een account aanmaken bij de Voetbalzaken App van de KNVB, De App is te downloaden via Play Store. Via dit account kun je bij je spelerspas en worden toegevoegd aan het Digitale wedstrijdformulier. Alle aangewezen teamleiders krijgen tevens de bevoegdheid om foto's te uploaden tbv de spelerspas, dus je moet lid zijn van Margriet, dit is verplicht.

Lees verder...
Uitgifte kleding 14-8-2017
Beste leiders en trainers,

Op maandag 28 en dinsdag 29 augustus kan de teamkleding worden opgehaald.

Van 19.00 uur tot 20.30 uur is op beide dagen de kledingcommissie aanwezig om tenue's en eventueel andere kleding uit te delen.

Ook is er de mogelijkheid om kousen en korte broeken te bestellen, zodat iedereen er helemaal hetzelfde bijloopt.

Tot dan!

Kledingcommissie
RKSV Margriet
Lees verder...
Trainingsschema 2017-2018 12-8-2017

Beste trainers, leiders en spelers,

Hieronder vindt u het trainingsschema van het seizoen 2017-2018. Zoveel mogelijk verzoeken zijn ingewilligd. Zoals eerder aangegeven is het niet mogelijk om aan alle verzoeken te voldoen. Wij verzoeken iedereen om zich te houden aan de dagen en tijden zoals gepubliceerd, afwijken is niet toegestaan.

Mocht je vragen hebben, dan kun je deze uitsluitend per mail stellen aan Johan van den Bogaart: johan.vandenbogaart@rksvmargriet.nl

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur

RKSV Margriet

Lees verder...
Wijziging sancties gele/rode kaarten 12-8-2017
Nieuwe staffel gele kaarten
Vanaf komend seizoen is er bij het registreren van waarschuwingen een onderverdeling in drie categorieën:
  1. Registraties uit competitiewedstrijden (inclusief beslissingswedstrijden voor promotie, degradatie of periodekampioenschap en kampioenswedstrijden);
  2. Registraties uit bekerwedstrijden;
  3. Registraties uit promotie- en degradatiewedstrijden/play-offs.
Lees verder...
Aanvang trainingen!!! 8-8-2017
Beste trainers en leiders,

Seizoen 2017-2018 gaat binnenkort weer van start. Veel leden zijn nog aan het genieten van een welverdiende vakantie, maar toch zullen de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in de komende weken weer gaan beginnen. Hieronder staat wanneer, welke  teams weer mogen beginnen met trainen.

Lees verder...
Spelregelwijzigingen per 1 juni 2017 21-6-2017
Beste Margrieters,
Met ingang van seizoen 2017/’18 is een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd door de International Football Association Board (IFAB). De spelregelwijzigingen zijn per 1 juni 2017 van kracht.


Lees verder...
**Update** Margriet 2 30-5-2017
Beste Margrieters,
Enige tijd geleden is aangekondigd dat Boy Hoefnagels, de huidige A1 trainer, komend seizoen Margriet 2 gaat trainen. We kunnen nu mededelen dat de begeleiding steeds meer vorm gaat krijgen.

Paul van Tuijl zal als leider/assistent grensrechter gaan fungeren. Jason van Ieperen zet zijn huidige rol als verzorger voort. Beide heren zijn bekend binnen onze club en zullen Boy bijstaan waar nodig.

De TC is nog op zoek naar een assistent trainer. Voel je je geroepen om met een gedreven groep successen te willen boeken reageer dan naar ondergetekende.

Paul en Jason, veel plezier en succes komend seizoen!

Namens de Technische Commissie,
Pascal van Druten
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar