Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
23 april a.s. Het eerste Jo de Valk Oldstars toernooi. 17-4-2019


Volgende week dinsdag 23 april is het zover! Dan vindt het eerste Jo de Valk Oldstars toernooi plaats aan de Amstelhoef in Oss. We spelen dan met 8 teams 6 tegen 6 met Walking football regels.

Nog nooit een Walking football wedstrijd gezien? Dan is dit je kans! Het programma is als volgt:
 
Lees verder...
Wijktoernooi 29 juni 2019 16-4-2019


Vorig jaar is het R.K.S.V. Margriet Wijktoernooi met een nieuwe opzet teruggekeerd, wat resulteerde in een toernooi waar 22 teams aan deelnamen. Ook dit jaar organiseert Margriet het Wijktoernooi weer, en wel op Zaterdag 29 Juni.
Lees verder...
Kaderavond met verkiezing vrijwilliger van het jaar 10-4-2019
Beste Margrieters,

Op vrijdagavond 24 mei vindt de jaarlijkse kaderavond plaats. Wij nodigen alle vrijwilligers en kaderleden uit om samen deze avond tot een succes te maken. Meer informatie volgt spoedig!!!!
 
Verder maken we deze avond ook bekend wie de vrijwilliger van het jaar wordt! Wil je iemand nomineren dan kan dit door een naam met motivatie te mailen naar: pascal.van.druten@rksvmargriet.nl

Wij hopen jullie allemaal te zien op 24 mei!

Aanvang 20.00 uur
Einde 23.30 uur

Met vriendelijke groet,
Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Oproep aan alle Margriet vrijwilligers die geen lid zijn 8-4-2019
Beste vrijwilliger van Margriet, 
Om de communicatie met en tussen alle vrijwilligers binnen Margriet te verbeteren wil ik alle vrijwilligers die nog geen lid zijn van Margriet oproepen om alsnog het lidmaatschapsformulier in te vullen en in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat of te mailen naar ledenadministratie@rksvmargriet.nl Als je alleen vrijwilliger bent bij de club is het lidmaatschap gratis. Verder vriendelijk verzoek om duidelijk op het formulier te vermelden wat je huidige vrijwilligersfunctie is. 

Je kunt een formulier ophalen bij het wedstrijdsecretariaat of het hier downloaden.

Alvast bedankt.
Corné van Rossum
vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Obligatielening 4-4-2019

Beste leden,
In de jaren 2013/2014 is een deel van de inrichtingskosten van ons nieuwe gebouw gefinancierd met de uitgifte van obligaties. Ook u heeft hieraan bijgedragen door de aankoop van één of meer van deze obligaties.

Lees verder...
Jeugdkamp De Champions League voor alle E en 1e jaars D spelers 25-3-2019


Beste Margrieter,
Ook dit jaar wordt er weer een kamp georganiseerd voor alle spelers van de eerste jaars JO13, 12, 11 en JO10 spelers.  Op 21,22 en 23 Juni 2019 staat dit kamp op de planning. Om het kamp zo leuk mogelijk te maken, zouden wij het leuk vinden als jij samen met je teamgenoten hier deel van uitmaakt! 

Zoals de kampnaam al zegt ‘De CHAMPIONS LEAGUE’ wordt dit natuurlijk een groot feest met veel prijzen! Er zullen wederom veel luchtkussens zijn, voetbal spellen & vragen en vooral ook veel plezier. De kosten zijn 30euro per speler. Hulp van ouders voor de activiteiten en begeleiding op het kamp is ook gewenst! 

Mocht je nog niet hebben ingeschreven dan kan dat nog steeds. Vul het formulier in en overhandig 't aan Miranda Leijtens of Dennis Manders.  

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. 

De jeugdkamp commissie 
Lees verder...
Sells KeepersXperience bij Margriet 20-3-2019
Lees verder...
Tweede Joep Makelaardij voorbereidingstoernooi gemeente Oss krijgt vorm 18-2-2019
Beste Margrieters,
Op 18 augustus organiseren we als RKSV Margriet voor de tweede keer het Joep Makelaardij voorbereidingstoernooi gemeente Oss. Een toernooi waar een goede seizoensvoorbereiding centraal staat.

Op dit moment hebben de volgende clubs zich aangemeld en zij komen dan ook met hun eerste elftal:

VV Ravenstein
Berghem Sport
RKVV DESO
CITO zaterdag
CITO zondag
FC Schadewijk
RKSV Margriet

We hebben nog 3 plaatsen over en zijn dan ook hoopvol dat de andere clubs uit de Gemeente Oss zich aanmelden.

De eerste editie werd gewonnen door Berghem Sport, wie stoot hen van de troon...? Maar zoals gezegd het draait om de voorbereiding op een hopelijk voor iedereen succesvol en sportief nieuw seizoen.

Namens de organisatie,
Pascal van Druten
Lees verder...
Save the date.....of liever gezegd save the weekend 7-2-2019
Beste Margrieters, 
Save the date! Of beter …save the weekend! Van vrijdag 31 mei tot zaterdag 1 juni vieren we bij Maaskantse Boys dat we 75 jaar bestaan.
We organiseren een evenement, waar we het de 75 jaar erna nog over zullen hebben. We gaan namelijk 75 uur voetballen! Om het evenement tot een succes te maken hebben we veel teams nodig!
Lees verder...
We want you! 2-2-2019
Lees verder...
RKSV Margriet Oldstars organiseren Jo de Valk Oldstars toernooi 16-1-2019


Op 28 oktober voor de wedstrijd van Margriet 1 tegen Avanti kregen de Oldstars van Margriet hun trainingskleding uitgereikt door Jo de Valk.
Lees verder...
Doeltjes opruimen na de wedstrijd! 13-11-2018
Meerdere malen is er gecommuniceerd dat na sommige wedstrijden de doelen van de velden moeten worden verwijderd. Hier zijn twee opslagplaatsen voor.

Opslag 1: Naast veld 1 
Opslag 2: Tussen veld 3 en veld 4

In het wedstrijdschema op de website staat welke teams hun doelen moeten opruimen.

Helaas moeten we constateren dat veel teams geen gehoor geven aan deze oproep. Gelukkig zijn er ook een aantal teams die de doelen wel opruimen. Let op dat de doelen op de juiste manier worden opgeruimd. De voornaamste reden hiervoor is dat de toegangswegen naar de velden ten alle tijden vrij moeten zijn voor de hulpdiensten.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan bovenstaande afspraak houdt.

Bedankt voor ieders medewerking!
Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Oude kleding en schoenen 1-11-2018
Beste Margrieters,

Eerder dit seizoen is al eens gecommuniceerd dat wij graag jouw oude kleding en schoenen willen hebben. We hebben speciaal daarvoor twee boxen staan bij de ingang van de kantine.

Per kilogram krijgt jouw club 10 cent, wat toch een leuk bedrag op kan leveren.

Dus als je je kasten opruimt tijdens de vakantie...denk aan RKSV Margriet.

Alvast bedankt voor de moeite!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Sportspreekuur Van der Linden Fysiotherapie bij Margriet 11-10-2018

Beste Margrieters,
Vanwege onze samenwerking met de voetbalvereniging RKSV Margriet bieden wij, Van der Linden Fysiotherapie, iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur een sportspreekuur aan voor alle leden. Ben je in het weekend geblesseerd geraakt of heb je al langer lichte pijntjes, twijfel niet en kom eens langs. 

Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar