Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
FC Oss Oldstars on tour 29-4-2016
In de maand mei gaan de Oldstars van FC Oss op tournee langs drie voetbalverenigingen in Oss om het walking football te promoten. De Oldstars trappen af dinsdagochtend 10 mei as.  bij Margriet!
Bij dezen nodigen we alle geïnteresseerden uit in het sponsorhome te luisteren naar een presentatie van de Oldstars en een korte inleiding van Margriet. Aansluitend wordt er een demonstatie training verzorgd waarbij alle geïnteresseerden samen met de ervaren Oldstars het veld op gaan onder leiding van trainer Erik van de Snepscheut.


Lees verder...
Margriet 2 Kampioen! 25-4-2016


Lees verder...
Sportcomplex op 4 mei a.s. gesloten. 22-4-2016
I.v.m. dodenherdenking op woensdag 4 mei a.s. vindt er die dag geen activiteit plaats. Donderdag 5 mei met hemelvaart  en vrijdag 6 mei zijn we gewoon open en kan er getraind worden bij Margriet.

Houd hier rekening mee in uw planning.

Bestuur RKSV Margriet


Lees verder...
Margriet gaat samenwerken met Clubcollect 22-4-2016
Best clubleden,
Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de
inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf komend jaar de inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies. Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de
club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).


Lees verder...
Geen SEC-training tijdens meivakantie 21-4-2016
Hoi allemaal,
Bij dezen wil ik jullie op de hoogte stellen dat er in de meivakantie geen SEC-training is op woensdagmiddag. Ook in deze weken kunnen we namelijk niet beschikken over stagiaires.

De eerstvolgende training staat weer gepland op woensdag 11 mei.

Met sportieve groet,
Justin Hendriks
Lees verder...
CSI The Experience Margriet 2016 19-4-2016
Lees verder...
VRIENDINNENDAG !!!! 19-4-2016
Hallo Meiden !!

Woensdag 11 mei organiseert Margriet een Vriendinnenmiddag!

Heb jij een vriendin die misschien wil voetballen, maar nog niet weet of ze het leuk vindt?
Dan is dit haar kans om het te proberen en gezellig mee te doen.


Kom op woensdagmiddag 11 mei van 15:00 – 17:00 met je vriendin naar Margriet en laat haar zie hoe geweldig leuk voetballen is.

Trek je sportkleding aan en train gezellig mee!


Namens RKSV Margriet :

Rina Wolters 06-37402216
Margriet van den Berg 06-18023221

E-mail: jeugdcommissie@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Joop Wolters vrijwilliger van het jaar 2015! 17-4-2016
Beste Margrieters,

Afgelopen zaterdagavond vond de kaderavond plaats. Onder het toeziend oog van vele vrijwilligers maakte onze voorzitter Piet de Jongh bekend dat Joop Wolters de vrijwilliger van het jaar is geworden.
Lees verder...
Dank jullie wel 13-4-2016
 Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor de beterschapswensen die wij mochten ontvangen tijdens de ziekenhuis opname van mijn vrouw Joke.

Hasje en Joke Ruijs
Lees verder...
Beterschap! 8-4-2016
Beste Margrieters,
Vorige week heeft Willie van der Heijden een succesvolle operatie ondergaan. Helaas was ook bij hem een vervelende ziekte geconstateerd. Willie herstelt goed en we gaan er vanuit hem weer snel bij Margriet te zien.

Beterschap! 

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Beterschap toegewenst! 6-4-2016
Petra Aarts heeft gisteren na een lange wachttijd uiteindelijk in Groningen haar levertransplantatie ondergaan. Na een 12 uur durende operatie bereikte ons het bericht dat de operatie goed is verlopen. Namens alle Margrieters wensen we Petra veel sterkte een spoedig herstel toe en hopen je snel weer bij Margriet te mogen begroeten!

Namens RKSV Margriet,

Ron de Vries 
Lees verder...
Beste toekomstige leider van ons eerste elftal, 28-3-2016
Voor ons eerste elftal zijn we voor komend seizoen op zoek naar een enthousiast persoon die het leuk vindt om met onze voetballers en de staf de juiste beleving te creëren tijdens de wedstrijden en trainingen. De teammanager / elftalleider is iemand met voetbalervaring en is verantwoordelijk voor de volgende taken: 

Lees verder...
Overschrijvingen niet meer mogelijk 23-03-2016 23-3-2016
Vanaf heden worden - met uitzondering van de pupillen- alle overschrijvingen alleen nog maar toegestaan voor het volgende seizoen (2016/2017). Dit word door de KNVB de reguliere overschrijvingsperiode genoemd. Deze loopt van 5 maart tot en met 15 juni 2016. Op 15 juni 00:00 uur sluit de overschrijvingstermijn en gaat de dispensatieregeling weer in. Dus wil je overschrijven neem deze regels dan ook serieus, Margriet vind het heel jammer dat je overschrijft maar ook wij als vereniging ontkomen hier niet aan. Gezien het de regels van de KNVB zijn dien je zelf hiervoor zorg te dragen.

Lees verder...
E pupillen die een pasfoto dienen aan te leveren omdat zij D pupillen worden 8-3-2016
Beste ouders/trainers/leiders,

Onderstaande kinderen gaan na de zomer de overstap maken van E pupil naar een D pupil. Bij de D pupillen is  het echter verplicht om een knvb spelerspas te hebben. Zonder pas geen voetbal!! Om deze pas aan te vragen hebben wij een recente pasfoto nodig. Graag een pasfoto aanleveren met op de achterkant te vermelden de naam en geboortedatum. Inleveren kan op zaterdag in het wedstrijdsecretariaat.

Met sportieve groet,

Johan van den Bogaart
Ledenadministratie
Lees verder...
Gezocht: Keeperstrainers 25-2-2016
Wegens de groeiende vraag naar keeperstraining zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers die onze jeugdkeepers training willen geven. Ben jij of ken jij diegene die daar tijd in wil en kan investeren, neem dan contact op met Eric van de Vondervoort  via 06-51127522 of mail naar vandevondervoort1@home.nl voor meer informatie.


Namens de TC van Margriet,


Geert-Jan Princen
HJO Onderbouw
Lees verder...
Wie komt de sponsorcommissie versterken? 23-11-2015
Beste Margrieters,
Onze vereniging heeft een paar belangrijke inkomstenbronnen en sponsoring is er daar één van. We merken dat sponsoren de weg naar RKSV Margriet weer hebben gevonden. Het hoofdveld staat vol nieuwe reclameborden en 17 oude en nieuwe sponsoren hebben teams aangekleed. Om dit allemaal goed te stroomlijnen, maar ook acquisitie te plegen en te zorgen voor een goede manier van relatiebeheer is het belangrijk dat de sponsorcommissie wordt uitgebreid.
Lees verder...

Nieuws, mededelingen Scheidsrechterszaken

Scheidsrechters voor Zaterdag en Zondag 28-3-2016
Beste trainers en leiders,
Zoals jullie weten hebben wij bij Margriet een 7 tal  scheidsrechters die al een aantal jaren actief zijn en al onze wedstrijden leiden. Momenteel zijn er drie van deze  scheidsrechters geblesseerd. De kans bestaat dat hierdoor niet alle thuiswedstrijden gefloten kunnen worden.


Lees verder...
Ga de uitdaging aan en word clubscheidsrechter bij Margriet! 7-1-2016
Sinds enige tijd beschikken we bij Margriet over een aantal enthousiaste clubscheidsrechters die iedere zaterdag weer een flink aantal jeugdwedstrijden in goede banen leiden. Hier zijn we heel trots op maar in een groeiende vereniging betekent het ook dat het steeds drukker wordt voor de huidige clubscheidsrechters.

We kunnen dan ook versterking gebruiken.
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar