Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Gezocht: Keeperstrainers 19-7-2016
Wegens de groeiende vraag naar keeperstraining zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers die onze jeugdkeepers training willen geven. Ben jij of ken jij diegene die daar tijd in wil en kan investeren, neem dan contact op met Eric van de Vondervoort  via 06-51127522 of mail naar vandevondervoort1@home.nl voor meer informatie.


Namens de TC van Margriet,


Geert-Jan Princen
HJO Onderbouw
Lees verder...
Tiny van Dinther 15-7-2016
Via deze weg wil ik het bestuur van Margriet bedanken voor de mooie bos bloemen die ik mocht ontvangen na mijn operatie.

Tiny van Dinther 
Lees verder...
Let op! e-mail van Clubcollect kan als spam bericht worden gezien. 14-7-2016
Beste Margrieters,
Eerder deze week jullie een e-mail en of SMS ontvangen van Clubcollect omtrent de betaling van het lidmaatschap. Het kan zijn dat het mailbericht in de map ongewenst danwel spam is beland. Gelieve hier rekening mee te houden.

Voor vragen over Clubcollect kunt u terecht bij Ans van Grunsven en Leo Strik van de ledenadministratie, bereikbaar via ledenadministratie@rksvmargriet.nl  

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Contributie seizoen 2016-2017 in de loop van juli 30-6-2016
Zoals we reeds eerder hebben aangegeven zal de contributie van de vereniging voortaan niet rechtstreeks door de vereniging geïnd gaan worden maar door een externe partij. Dit scheelt onze betrokken medewerkers enorm veel tijd.

In bijzondere gevallen of bij vragen kan er te allen tijde nog contact worden gezocht met Ans van Grunsven en/of Leo Strik. Zij begeleiden u dan verder en zoeken een oplossing voor eventueel ontstane problemen. De incasso van nu nog achterstallige contributie blijft de vereniging zelf doen.
Lees verder...
Kantine gesloten! 29-6-2016


Beste Margrieters,
Van 1 juli tot en met 15 augustus a.s. zal de kantine in ons clubgebouw gesloten zijn.

Wij wensen u een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

RKSV Margriet,

Jos Pigmans
Lees verder...
Bedankt! 29-6-2016

Graag wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling die jullie hebben getoond tijdens en na mijn opname in het ziekenhuis. Speciale dank gaat uit naar Sandra van de Vriendenkring Margriet die me verraste met deze fruitmand! Het gaat alweer beter met me en ik verwacht in augustus weer van de partij te zijn bij Margriet. 

Groeten en fijne vakantie!

Harrie Toonen
Lees verder...
Kom jij de zaterdagdienst versterken 8-6-2016
 
Helaas worden kinderen groot  en gaan bij de senioren voetballen. Dit resulteert dan ook dat er vrijwilligers andere taken gaan doen binnen de vereniging. Wij zoeken dan ook per direct nieuwe vrijwilligers voor de Zaterdagdienst.

Voor info klik hier
Lees verder...
Wie durft de uitdaging aan? 6-6-2016
Zoals iedereen kan zien bij Margriet groeit het aantal meiden dat wil voetballen. Hiervoor zijn wij op zoek naar trainers/ begeleiders die het aandurven om een team te coachen voor het komende seizoen!

Ze zijn zeer fanatiek en gedreven!

Lijkt het je leuk laat het ons weten en neem contact op met onderstaande namen.  Alle hulp is welkom!
              
Rina wolters06-37402216   Joop.rina@ziggo.nl  
Margret van den Berg 06-18023221   Berg1301@home.nl   
Lees verder...
Begeleidingsteam voor Margriet 1 rond! 28-5-2016
Beste Margrieters,
Wij kunnen jullie melden dat Ronald Majoor en Stephan Gloudemans volgend seizoen als teamleider zullen fungeren van Margriet 1. Verder zal Jeroen Scherpenzeel de belangrijke taak als assistent scheidsrechter voor zijn rekening nemen. Samen met Arian, Bart, Dirk en Martin is het begeleidingsteam van Margriet 1 weer op volle sterkte om het komende seizoen voor successen te zorgen.

Veel plezier en succes!

Namens het Bestuur en TC.
Pascal van Druten
Lees verder...
Margriet start samenwerking met BlinQ 16-5-2016
Beste Margrieters,

Vanaf vrijdag 13 mei start Margriet een samenwerking met BlinQ Dagbesteding.  

Meer over BlinQ Dagbesteding:
Het aanbieden van unieke en kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking bij reguliere bedrijven, waarin men zo “gewoon” mogelijk kan werken. De vaste begeleiding is gericht op het creëren van een veilige vertrouwde werkomgeving met de link naar een talent waarin de cliënten én begeleiding uitblinken.

BlinQ Dagbesteding is WTZI gecertificeerd en voldoet aan de eisen die de Inspectie voor de Gezondheidszorg stelt voor het hebben van een zinvolle dagbesteding.

De talenten van BlinQ dagbesteding komen ons op de vrijdagen helpen met lichte schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het clubhuis. In de middag gaan zij zich bezighouden met voetbaltrainingen.

Aanspreekpunt BlinQ Dagbesteding binnen onze club is Carla Persons. Zij is bereikbaar op 06-13589830 of via margriet@dagbesteding-blinq.nl Mochten jullie vragen hebben aarzel niet om contact met haar op te nemen!
Lees verder...
Wie komt de sponsorcommissie versterken? 23-11-2015
Beste Margrieters,
Onze vereniging heeft een paar belangrijke inkomstenbronnen en sponsoring is er daar één van. We merken dat sponsoren de weg naar RKSV Margriet weer hebben gevonden. Het hoofdveld staat vol nieuwe reclameborden en 17 oude en nieuwe sponsoren hebben teams aangekleed. Om dit allemaal goed te stroomlijnen, maar ook acquisitie te plegen en te zorgen voor een goede manier van relatiebeheer is het belangrijk dat de sponsorcommissie wordt uitgebreid.
Lees verder...

Nieuws, mededelingen Scheidsrechterszaken

Ga de uitdaging aan en word clubscheidsrechter bij Margriet! 7-1-2016
Sinds enige tijd beschikken we bij Margriet over een aantal enthousiaste clubscheidsrechters die iedere zaterdag weer een flink aantal jeugdwedstrijden in goede banen leiden. Hier zijn we heel trots op maar in een groeiende vereniging betekent het ook dat het steeds drukker wordt voor de huidige clubscheidsrechters.

We kunnen dan ook versterking gebruiken.
Lees verder...