Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Grote Clubactie bij RKSV Margriet 26-9-2016

Beste Jeugdleden,
Vanaf zaterdag 1 oktober begint de Grote Clubactie weer.
Kosten € 3,- per lot, waarvan € 2,40 naar RKSV Margriet gaat.
Het zou erg mooi zijn als er weer veel loten worden verkocht. Het zijn loten met een éénmalige machtiging en er hoeft dus nog niet betaald te worden. Let er wel op dat alles goed wordt ingevuld.

Lees verder...
Maak je debuut of rentree in de basis met Talentplaza en RKSV Margriet 26-9-2016
Zit je op de reservebank en heb je geen werk? Ben je aan een transfer toe naar een andere baan? Ben je wel fit genoeg,  waar liggen precies je talenten en waar heb je affiniteit mee?

Dit zijn zaken die je mogelijk dagelijks bezighouden. Als je antwoord op deze vragen wil hebben, stuur dan een mailtje naar talentplaza@rksvmargriet.nl. Leg in het kort je situatie uit en we nemen z.s.m. contact met je op.  

Via sport helpen Talentplaza en RKSV Margriet je aan passend werk.

Namens RKSV Margriet,

Geert-Jan Princen
Lees verder...
Kom jij de zaterdagdienst versterken? 23-9-2016
Kinderen worden groot en gaan bij de senioren voetballen. Dit resulteert dan ook dat er vrijwilligers andere taken gaan doen binnen de vereniging. Wij zoeken dan ook per direct nieuwe vrijwilligers voor de Zaterdagdienst.

Voor info klik hier
Lees verder...
Start cursus Voetbal Academie Brabant bij Margriet! 5-9-2016


Voetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden van voetballers tot veelzijdige spelers.  Wij bieden een opleiding waarbij onze cursisten de techniek aanleren om voor elke situatie een oplossing te vinden.  In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om talloze technische bewegingen te leren.  Voetbal Academie Brabant heeft een rijke ervaring in het geven van gespecialiseerde opleidingen. Deze zijn gebaseerd op de nieuwste visies en ontwikkelingen in de voetbalsport. We zorgen voor een betere individuele ontwikkeling van de speler in bewegelijkheid, coördinatie en zelfvertrouwen zodat hij of zij met steeds meer plezier zal voetballen.
Lees verder...
Trainers gevraagd! 23-8-2016
Inmiddels is de vacature voor O10-1/E3 ingevuld. We hebben Tufan Koca bereid gevonden om naast O17-2 ook dit team te gaan trainen. Tufan veel succes!

Maar voor onderstaande teams zijn wij nog op zoek naar trainers en coaches:

ME3

Bij interesse kunt u contact opnemen met Rina Wolters via 06-37402216

O19-2, O19-4 en O13-6

Bij interesse kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie via Jeugdcommissie@rksvmargriet.nl
Of bellen met Joop Wolters 0621-535862

In de onderbouw zoeken we nog een enthousiaste trainer voor het volgende selectieteam:

O8-2/F4

Mocht je interesse hebben, ga je bv stage lopen voor je sportopleiding, dan is dit team een mooie opstap naar het trainersschap. Neem contact op met Geert-Jan Princen via geertjan.princen@rksvmargriet.nl of bel 06-53959305.

Namens RKSV Margriet,

Rina Wolters
Joop Wolters
Geert-Jan Princen 
Lees verder...
Gezocht: Keeperstrainers 19-7-2016
Wegens de groeiende vraag naar keeperstraining zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers die onze jeugdkeepers training willen geven. Ben jij of ken jij diegene die daar tijd in wil en kan investeren, neem dan contact op met Eric van de Vondervoort  via 06-51127522 of mail naar vandevondervoort1@home.nl voor meer informatie.


Namens de TC van Margriet,


Geert-Jan Princen
HJO Onderbouw
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar