Nieuwsbrief Margriet ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Zwiers Vleeswaren sponsor Margriet F1 31-8-2014
Zaterdagmorgen 30 augustus is Margriet F1 in het nieuw gestoken door Zwiers Vleeswaren BV. Op het hoofdveld werd de heer Zwiers in het zonnetje gezet en ging hij samen met de F1 op de foto. Margriet is erg blij dat zij Zwiers Vleeswaren BV. mogen toevoegen aan de groep sponsoren die de club steunt.


 
Updating
Uitfluiten gaat door in seizoen 2014/2015! 24-8-2014
De samenwerking tussen Berghem Sport en RKSV Margriet, in het kader van het project “uitfluiten”, wordt ook komend seizoen voortgezet.  


 
Lees verder...
Updating
Wensen rondom nieuwe accommodatie 22-8-2014
Elke dag wordt onze nieuwe accommodatie mooier en mooier en gaan we meer zaken in gebruik nemen. Deze week komen de tribunestoeltjes en volgende week zal de veldverlichting geplaatst worden. We hebben enorm veel positieve reacties gehad tijdens het Mark van Hinthum-toernooi in het weekend van 16 en 17 augustus jl. Vlak voor de eerste thuiscompetitiewedstrijd, 7 september, zal de nieuwe parkeerplaats in gebruik genomen worden.

Veel mensen hebben goeie ideeen, wensen, aandachtspunten en opbouwende kritiek laten horen.

  
Lees verder...
Updating
Margriet blij met vernieuwd complex 21-8-2014
OSS – Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat mag er zijn. RKSV Margriet heeft de beschikking over een splinternieuw clubgebouw en een tweetal kunstgrasvelden. Bij de club kunnen ze hun geluk niet op.

Lees verder...
Updating
Opening sportpark Amstelhoef 21-8-2014
Beste Margrieters,
Met trots kunnen wij mededelen dat het prachtige nieuwe sportpark Amstelhoef / RKSV Margriet officieel geopend wordt op vrijdag 17 oktober a.s.
Lees verder...
Updating
Parkeren bij Margriet 19-8-2014
De nieuwe accommodatie nadert voltooiing en we denken te mogen zeggen dat 't erg mooi uit komt te zien. Wij zijn er in ieder geval nu al trots op.De komende periode zal het nog zeker behelpen zijn omdat het terrein rondom het clubgebouw nog volop in ontwikkeling is. Dit geldt zeker ook voor het parkeren. 

Lees verder...
Updating

Nieuws

Procedure sponsoring kleding 26-5-2014
Beste Margrieters,
De laatste tijd krijgen we veel vragen over sponsoring. Hoe werkt het als een sponsor bereid is gevonden om een team van shirts, pakken, tassen of andere kleding te voorzien? Het leek ons daarom verstandig om de procedure die voor iedereen binnen de club geldt nog even helder te formuleren, zodat er geen misverstanden meer ontstaan.
Lees verder...
Updating


 

Twitter

RT @RonaldMajoor: Eerste klap is een daalder waard 1-11 gewonnen van berghemsport @rksvmargriet @Robertlolkema #margrietfantasticfive http:…
Mooie nieuwe tenues voor @rksvmargriet F1 gesponsord door Zwiers vleeswaren. http://t.co/9dPFJKVbag
Succesvolle start Fifa 11+ blessure preventieproject met @Medifitoss bij @rksvmargriet http://t.co/QHMrWRAPSe
Vandaag in #BD Maar nog wel met z'n allen hard werken om de puntjes op de i te zetten! http://t.co/wr5jeImyYx
Vanaf 25 augustus weer sportspreekuur @medifitoss bij @rksvmargriet http://t.co/m8TLH6pmNf
RT @roelkuilder: Net even op bezoek geweest bij @rksvmargriet voor @regiooss. Het resultaat van de renovatie mag er zijn. http://t.co/En7jH…