Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Geen trainingen ivm carnaval 2-2-2016
Beste Margrieters,
Van vrijdag 5 februari tot en met dinsdag 9 februari zijn er ivm carnaval geen trainingen. Ook de trainingen op woensdag middag voor de mini's, F en E pupillen komen te vervallen

Fijne Carnaval!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Afscheid Fabienne Aarts 24-1-2016


Beste Margrieters,
Afgelopen zaterdag speelde Fabienne Aarts voorlopig haar laatste wedstrijd voor RKSV Margriet. Na jaren in verschillende selectieteams gespeeld te hebben, maakt zij de sportieve overstap naar de dames van Woezik 1. Zij komen uit in de hoofdklasse.
Lees verder...
Spelerspassen 24-1-2016
Woensdag 13 januari 2016

Beste trainers en leiders,

Gelieve de spelerspassen na een gespeelde wedstrijd achter laten in jullie postvak en niet meer mee naar huis nemen.

Dit geldt voor jeugd- en seniorenteams.


Alvast bedankt voor jullie medewerking!


Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur
RKSV Margriet
  
Margriet continueert samenwerking met Arian Meeuwsen 1-1-2016


RKSV Margriet heeft de contracten van drie trainers met een jaar verlengd. Margriet 1 staat volgend seizoen onder leiding van de huidige hoofdtrainer Arian Meeuwsen, Margriet 2 zal net als dit seizoen geleid worden door Mark Strik en het hoogste jeugdteam, Margriet A1 zal onder leiding staan van Boy Hoefnagels. Het Bestuur en de Technische Commissie zijn tevreden over de samenwerking tussen de trainers en de uitvoering van het plan waarbij opleiden en doorstromen van de jeugd naar de selectie prioriteit heeft.


Namens het bestuur van RKSV Margriet, 

Pascal van Druten
Lees verder...
Wie komt de sponsorcommissie versterken? 23-11-2015
Beste Margrieters,
Onze vereniging heeft een paar belangrijke inkomstenbronnen en sponsoring is er daar één van. We merken dat sponsoren de weg naar RKSV Margriet weer hebben gevonden. Het hoofdveld staat vol nieuwe reclameborden en 17 oude en nieuwe sponsoren hebben teams aangekleed. Om dit allemaal goed te stroomlijnen, maar ook acquisitie te plegen en te zorgen voor een goede manier van relatiebeheer is het belangrijk dat de sponsorcommissie wordt uitgebreid.
Lees verder...
Gezocht: Keeperstrainers 6-10-2015
Wegens de groeiende vraag naar keeperstraining zijn we met spoed op zoek naar vrijwilligers die onze jeugdkeepers training willen geven. Ben jij of ken jij diegene die daar tijd in wil en kan investeren, neem dan contact op met Eric van de Vondervoort  via 06-51127522 of mail naar vandevondervoort1@home.nl voor meer informatie.


Namens de TC van Margriet,


Geert-Jan Princen
HJO Onderbouw
Lees verder...

Nieuws, mededelingen Scheidsrechterszaken

Ga de uitdaging aan en word clubscheidsrechter bij Margriet! 7-1-2016
Sinds enige tijd beschikken we bij Margriet over een aantal enthousiaste clubscheidsrechters die iedere zaterdag weer een flink aantal jeugdwedstrijden in goede banen leiden. Hier zijn we heel trots op maar in een groeiende vereniging betekent het ook dat het steeds drukker wordt voor de huidige clubscheidsrechters.

We kunnen dan ook versterking gebruiken.
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar