Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

NIEUWS Margriet 1

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Ga samen voor een mooi teamuitje met de Grote Clubactie! 17-7-2018
Beste Margrieters,

In september start de Grote Clubactie 2018. Als vereniging doen we hier natuurlijk aan mee en dat geldt voor zowel de jeugd als de senioren. Deze actie kan een leuk bedrag opleveren wat we gaan gebruiken om ons complex te verfraaien! Zoals het opknappen van het terras, de kids corner in de kantine en nieuw trainingsmateriaal.

Om jullie extra te motiveren krijg je een beloning als team. Per verkocht lot krijgt jouw team namelijk 50 cent! Mooi extraatje voor een teamuitje.


Lees verder...
RKSV Margriet Hummel trainingset nu met 40,-- korting !! 11-7-2018


Beste Margrieters,

Ook dit seizoen kan iedereen een trainingset bestellen. Een set bestaat uit:
Lees verder...
Trainingsschema 2018-2019 10-7-2018

Beste trainers/leiders seizoen 2018-2019

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het trainingsschema voor het seizoen 2018-2019. De blokken hebben vastgestelde tijden. Dit heeft alles te maken met de beschikbare faciliteiten waarover we kunnen beschikken.

Lees verder...
Oude kleding en schoenen 4-7-2018
Beste Margrieters,

Eerder dit seizoen is al eens gecommuniceerd dat wij graag jouw oude kleding en schoenen willen hebben. We hebben speciaal daarvoor twee boxen staan bij de ingang van de kantine.

Per kilogram krijgt jouw club 10 cent, wat toch een leuk bedrag op kan leveren.

Dus als je je kasten opruimt tijdens de vakantie...denk aan RKSV Margriet.

Alvast bedankt voor de moeite!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar, in voetbal.nl 3-7-2018

Ben jij jonger dan 16 jaar en wil je graag je persoonlijke instellingen in de Voetbal.nl app wijzigen? Op deze pagina leggen we uit hoe persoonlijke gegevens van kinderen van onder 16 jaar in de Voetbal.nl app gewijzigd kunnen worden. Want hiervoor dient de speler jonger dan 16, de ouder van de speler én de club iets te doen. We leggen je op deze pagina uit hoe het werkt. Gegevens zoals voor- en achternaam, geboortedatum en geslacht kunnen (en konden) niet in de app gewijzigd worden. Bij persoonlijke gegevens die je wél

in de app kunt wijzigen hebben we het over:

Lees verder...
Voorbereidingstoernooi bij RKSV Margriet.*update* 2-7-2018


Op zondag 19 augustus organiseert de RKSV Margriet een voorbereidingstoernooi dat plaatsvindt op sportpark Amstelhoef aan de Amsteleindstraat in Oss.

Lees verder...
Fijne vakantie! 25-6-2018
Beste Margrieters,

Op 1 juli vindt het wijktoernooi plaats. Dit is tevens de laatste activiteit van dit seizoen. Er kan na deze datum niet meer worden getraind of wedstrijden worden gespeeld.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien jullie graag terug in het nieuwe seizoen.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
DE NIEUWE WEDSTRIJDVORMEN FASE 2 7-6-2018

Het amateurvoetbal is vanaf dit seizoen (2017/’18) gestart met de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Na een uitvoerig onderzoeks- en aanlooptraject spelen de onder 8 en onder 9-pupillen vanaf dit seizoen 6-tegen-6-wedstrijden op een bijna kwart veld.

Door op kleinere velden en in kleinere teams te spelen komen zij vaker aan de bal en gaan ze meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Het spelen op een kleiner veld sluit bovendien beter aan op de belevingswereld van deze kinderen. Dit alles draagt bij aan het uiteindelijke doel: het vergroten van het spelplezier en de ontwikkeling van deze pupillen.

Lees verder...