Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Jeugdkamp De Champions League voor alle E en 1e jaars D spelers 25-3-2019


Beste Margrieter,
Ook dit jaar wordt er weer een kamp georganiseerd voor alle spelers van de eerste jaars JO13, 12, 11 en JO10 spelers.  Op 21,22 en 23 Juni 2019 staat dit kamp op de planning. Om het kamp zo leuk mogelijk te maken, zouden wij het leuk vinden als jij samen met je teamgenoten hier deel van uitmaakt! 

Zoals de kampnaam al zegt ‘De CHAMPIONS LEAGUE’ wordt dit natuurlijk een groot feest met veel prijzen! Er zullen wederom veel luchtkussens zijn, voetbal spellen & vragen en vooral ook veel plezier. De kosten zijn 30euro per speler. Hulp van ouders voor de activiteiten en begeleiding op het kamp is ook gewenst! 

Op Zaterdag 23 en 30 Maart moeten alle inschrijvingen binnen komen! Van 09:00 tot 12:00 uur zijn er mensen van de kampcommissie aanwezig naast de kantine om de inschrijvingen te ontvangen.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. 

De jeugkamp commissie 
Lees verder...
Sells KeepersXperience bij Margriet 20-3-2019
Lees verder...
Geslaagde avond JO10-4 en JO8-5 bij TOP Oss – Jong Ajax! 20-3-2019


TOP Oss won afgelopen vrijdag van Jong Ajax, mede dankzij het mooiste doelpunt van het jaar van Brian Smeets! Onze jeugdteams JO10-4 en JO8-5 verzorgden die avond de line-up en mochten in de rust een partijtje voetballen in het stadion. Het was een gezellige avond voor de spelers en hun ouders!

Op vrijdag 29 maart zijn JO11-4 en JO11-5 aan de beurt voor deze club van de week actie. Deze keer neemt TOP Oss het op tegen Jong AZ. Wil jij met jouw jeugdteam ook gratis naar een wedstrijd van TOP Oss en de line-up verzorgen?

Lees verder...
Rinus, jouw assistent-trainer op 29 maart a.s. bij Margriet 12-3-2019


Beste trainers en leiders,
Op vrijdag 29 maart vindt er een bijeenkomst bij onze club onder leiding van de KNVB plaats. 

Centraal staat: Rinus, jouw assistent-trainer.

Om een brede groep jeugdkaderleden binnen de vereniging kennis te laten maken met "Rinus" nodigen we alle trainers en leiders die met pupillen en junioren werken uit voor deze leuke, informatieve en leerzame bijeenkomst.

Theorie en praktijk worden gekoppeld. Op het veld zal een oefengroep gebruikt worden, zodat je direct de geleerde oefening kunt oefenen.

Graag brengen we ons kader op een hoger niveau, zodat je weet aan welke doelgroep, wat en wanneer en op welke manier kan trainen. Afleren is heel eenvoudig, maar aanleren is een vak. Iedereen denkt dat hij of zij het goed doet, maar we weten ook dat je nooit bent uitgeleerd.

Kom dus vooral naar deze bijeenkomst!

Start:                     18.00 uur
Einde:                    20.00 uur
Locatie theorie:     Clubhuis
Veld:                      Hoofdveld

Namens het bestuur en technische commissie,
Pascal van Druten
Ronny van Dijk

P.s. voor meer info, klik hier 
Lees verder...
Lotenverkopers verdienen 707,10 EURO voor Margriet 11-3-2019


Enige tijd geleden hebben we als RKSV Margriet meegedaan aan de grote clubactie. Leden van onze vereniging hebben loten verkocht. Uiteindelijk hebben we net iets meer dan 300 loten verkocht. Wat resulteerde in een totale opbrengst van € 707,10 voor onze club. Het team met de meeste verkochte loten zou shirts winnen voor het hele team.
Lees verder...
Vrijwilligerszaken bij Margriet 22-2-2019
Hallo Margrieters,

Niet iedereen zal mij kennen, want ik loop pas sinds het begin van dit seizoen bij Margriet rond, toen mijn zoontje zijn “transfer” maakte van TOP naar Margriet. Daarom stel ik mij graag even voor.

Ik ben geboren en getogen op Goeree-Overflakkee, waar ik tot en met de C-tjes bij MSV & AV Flakkee heb gevoetbald. Eind 2000 ben ik samen met mijn vrouw Samantha (toen nog vriendin) in Oss komen wonen. Inmiddels hebben we twee behoorlijk actieve kinderen; Rebecca (tien) doet aan atletiek en scouting en Jeremy (acht) voetbalt altijd en overal, onder andere in de JO9-2 van Margriet. Samantha is bovendien sinds kort actief bij de zaterdagdienst van Margriet. In het dagelijks leven werk ik als Business Consultant bij bedrijven die actief zijn in de sector Transport en Logistiek.

Lees verder...
100% voetbal, Hummel en Margriet samen 4 jaar verder 21-2-2019


Beste Margrieters,
Op dinsdag 19 februari hebben we de samenwerking met Princen Sport 100% Voetbal en Hummel met 4 jaar verlengd. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service die wij van onze partners mogen ontvangen! 

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Tweede Joep Makelaardij voorbereidingstoernooi gemeente Oss krijgt vorm 18-2-2019
Beste Margrieters,
Op 18 augustus organiseren we als RKSV Margriet voor de tweede keer het Joep Makelaardij voorbereidingstoernooi gemeente Oss. Een toernooi waar een goede seizoensvoorbereiding centraal staat.

Op dit moment hebben de volgende clubs zich aangemeld en zij komen dan ook met hun eerste elftal:

VV Ravenstein
Berghem Sport
RKVV DESO
CITO zaterdag
CITO zondag
FC Schadewijk
RKSV Margriet

We hebben nog 3 plaatsen over en zijn dan ook hoopvol dat de andere clubs uit de Gemeente Oss zich aanmelden.

De eerste editie werd gewonnen door Berghem Sport, wie stoot hen van de troon...? Maar zoals gezegd het draait om de voorbereiding op een hopelijk voor iedereen succesvol en sportief nieuw seizoen.

Namens de organisatie,
Pascal van Druten
Lees verder...
Obligatielening 8-2-2019

Beste leden,
In de jaren 2013/2014 is een deel van de inrichtingskosten van ons nieuwe gebouw gefinancierd met de uitgifte van obligaties. Ook u heeft hieraan bijgedragen door de aankoop van één of meer van deze obligaties.

Lees verder...
Save the date.....of liever gezegd save the weekend 7-2-2019
Beste Margrieters, 
Save the date! Of beter …save the weekend! Van vrijdag 31 mei tot zaterdag 1 juni vieren we bij Maaskantse Boys dat we 75 jaar bestaan.
We organiseren een evenement, waar we het de 75 jaar erna nog over zullen hebben. We gaan namelijk 75 uur voetballen! Om het evenement tot een succes te maken hebben we veel teams nodig!
Lees verder...
We want you! 2-2-2019
Lees verder...
RKSV Margriet Oldstars organiseren Jo de Valk Oldstars toernooi 16-1-2019


Op 28 oktober voor de wedstrijd van Margriet 1 tegen Avanti kregen de Oldstars van Margriet hun trainingskleding uitgereikt door Jo de Valk.
Lees verder...
Doeltjes opruimen na de wedstrijd! 13-11-2018
Meerdere malen is er gecommuniceerd dat na sommige wedstrijden de doelen van de velden moeten worden verwijderd. Hier zijn twee opslagplaatsen voor.

Opslag 1: Naast veld 1 
Opslag 2: Tussen veld 3 en veld 4

In het wedstrijdschema op de website staat welke teams hun doelen moeten opruimen.

Helaas moeten we constateren dat veel teams geen gehoor geven aan deze oproep. Gelukkig zijn er ook een aantal teams die de doelen wel opruimen. Let op dat de doelen op de juiste manier worden opgeruimd. De voornaamste reden hiervoor is dat de toegangswegen naar de velden ten alle tijden vrij moeten zijn voor de hulpdiensten.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan bovenstaande afspraak houdt.

Bedankt voor ieders medewerking!
Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Oude kleding en schoenen 1-11-2018
Beste Margrieters,

Eerder dit seizoen is al eens gecommuniceerd dat wij graag jouw oude kleding en schoenen willen hebben. We hebben speciaal daarvoor twee boxen staan bij de ingang van de kantine.

Per kilogram krijgt jouw club 10 cent, wat toch een leuk bedrag op kan leveren.

Dus als je je kasten opruimt tijdens de vakantie...denk aan RKSV Margriet.

Alvast bedankt voor de moeite!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Sportspreekuur Van der Linden Fysiotherapie bij Margriet 11-10-2018

Beste Margrieters,
Vanwege onze samenwerking met de voetbalvereniging RKSV Margriet bieden wij, Van der Linden Fysiotherapie, iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur een sportspreekuur aan voor alle leden. Ben je in het weekend geblesseerd geraakt of heb je al langer lichte pijntjes, twijfel niet en kom eens langs. 

Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar