Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Onderzoeken naar rubbergranulaat bij kunstgrasvelden  21-10-2016
20 oktober 2016

Verklaring gemeente Oss


Woensdag 5 oktober zond televisieprogramma Zembla een item uit dat er op kunstgrasvelden kankerverwekkend rubber kan liggen. Dat heeft lokaal en nationaal tot veel vragen geleid.  Vandaag maakt DTV bekend dat zij een onderzoek hebben gedaan naar de samenstelling van het rubbergranulaat op de kunstgrasvelden bij Osse voetbalverenigingen.
Lees verder...
Onderzoek DTV/ STUDIO 040 naar rubberen korrels in kunstgrasvelden. 20-10-2016
DTV heeft in samenwerking met STUDIO 040 onderzoek gedaan naar de korrels van de kunstgrasvelden in Oss en Eindhoven. De volgende verenigingen zijn hierin meegenomen:

FC OSS, TOP, O.S.S. '20, Avesteyn, WODAN, Cruijff Court Geldrop en Unitas. 

De korrels van de velden van onze vereniging maken geen deel uit van dit onderzoek! 

Uit het onderzoek blijkt dat, van de onderzochte velden binnen de gemeente Oss, de zwarte korrels in de velden van TOP en O.S.S '20 stoffen bevatten die gezondheidsrisico's met zich meebrengen.


Margriet heeft haar eigen onafhankelijk onderzoek gedaan.  De resultaten hiervan worden binnen 1 week verwacht. Mocht blijken dat ook in onze korrels stoffen zitten die een gezond sportklimaat in de weg staan dan is het bestuur van mening dat deze korrels zo snel als mogelijk vervangen dienen te worden door een alternatief wat deze gezondheidsrisico's niet kent.

Zodra de onderzoeksresultaten binnen zijn zullen wij deze met onze leden delen. Voor dit moment blijven de genomen maatregelen ongewijzigd van kracht.

Vriendelijke groet,

Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Ruim je rommel op! 13-10-2016

Vorig seizoen was Margriet de schoonste club van nederland, een prijs die we met z'n allen verdiend hebben. De laatste tijd krijgen we echter steeds vaker opmerkingen dat er weer blikjes of flesjes rondslingeren op of rondom het complex. 

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Er zijn genoeg vuilnisbakken en als je een flesje of blikje onderweg mee naar huis neemt, gooi het dan even thuis in de vuilnisbak. Kleine moeite toch? 

Alvast bedankt voor je medewerking!

RKSV Margriet 
Lees verder...
Kunstgras! 11-10-2016
Beste leden, spelers, ouders,
Onze kunstgrasvelden zijn gevuld met rubber korrels. Deze korrels zijn in de mat gestrooid opdat er meer demping ontstaat voor de spelers en om slijtage van de vezel te verminderen. Naar aanleiding van de uitzending van Zembla en de berichtgevingen van de KNVB en RIVM maken veel ouders, net zoals het bestuur,  zich zorgen over mogelijke schadelijke gezondheidseffecten van deze korrels bij contact met de huid, inslikken of inhaleren indien er gassen boven het veld ontstaan. Een kanttekening hierbij is dat niet alle rubber korrels schadelijke stoffen in zich hebben en onze kunstgrasvelden pas recentelijk zijn aangelegd. Het is dus goed mogelijk dat onze kunstgrasvelden geen gezondheidsrisico opleveren.
Lees verder...
Gezocht: Vrijwilliger voor BlinQ dagbesteding bij Margriet 5-10-2016

Wij zoeken enthousiaste mensen om enkele dagdelen per week te ondersteunen in het begeleiden van werkzaamheden bij onze projecten.
Ook stagiaires, 50 plussers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden gevraagd te reageren!

Op dit moment zoeken we een vrijwilliger voor het BlinQ project Margriet.

Lees verder...
Grote Clubactie bij RKSV Margriet 26-9-2016

Beste Jeugdleden,
Vanaf zaterdag 1 oktober begint de Grote Clubactie weer.
Kosten € 3,- per lot, waarvan € 2,40 naar RKSV Margriet gaat.
Het zou erg mooi zijn als er weer veel loten worden verkocht. Het zijn loten met een éénmalige machtiging en er hoeft dus nog niet betaald te worden. Let er wel op dat alles goed wordt ingevuld.

Lees verder...
Maak je debuut of rentree in de basis met Talentplaza en RKSV Margriet 26-9-2016
Zit je op de reservebank en heb je geen werk? Ben je aan een transfer toe naar een andere baan? Ben je wel fit genoeg,  waar liggen precies je talenten en waar heb je affiniteit mee?

Dit zijn zaken die je mogelijk dagelijks bezighouden. Als je antwoord op deze vragen wil hebben, stuur dan een mailtje naar talentplaza@rksvmargriet.nl. Leg in het kort je situatie uit en we nemen z.s.m. contact met je op.  

Via sport helpen Talentplaza en RKSV Margriet je aan passend werk.

Namens RKSV Margriet,

Geert-Jan Princen
Lees verder...
Kom jij de zaterdagdienst versterken? 23-9-2016
Kinderen worden groot en gaan bij de senioren voetballen. Dit resulteert dan ook dat er vrijwilligers andere taken gaan doen binnen de vereniging. Wij zoeken dan ook per direct nieuwe vrijwilligers voor de Zaterdagdienst.

Voor info klik hier
Lees verder...
Start cursus Voetbal Academie Brabant bij Margriet! 5-9-2016


Voetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden van voetballers tot veelzijdige spelers.  Wij bieden een opleiding waarbij onze cursisten de techniek aanleren om voor elke situatie een oplossing te vinden.  In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om talloze technische bewegingen te leren.  Voetbal Academie Brabant heeft een rijke ervaring in het geven van gespecialiseerde opleidingen. Deze zijn gebaseerd op de nieuwste visies en ontwikkelingen in de voetbalsport. We zorgen voor een betere individuele ontwikkeling van de speler in bewegelijkheid, coördinatie en zelfvertrouwen zodat hij of zij met steeds meer plezier zal voetballen.
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar