Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Margrieter Wouter van den Boogaard wint grote prijs voor ‘mediamuziek’ 22-5-2019

AMSTERDAM - De Osse componist Wouter van den Boogaard heeft een Buma Award Music in Media gewonnen. Dat deed hij in de categorie filmmuziek met de muziek die hij maakte voor de korte film ‘In de Zomer’. Van den Boogaard kreeg dinsdagavond de prijs uitgereikt in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Deze Buma-prijs richt zich op het gebruik van muziek in film, televisie, series en reclame en in tegenstelling tot de Buma Awards niet op muziek an sich. Er werden in acht categorieën prijzen uitgereikt. Zijn nominatie noemde de Ossenaar, pianist van origine, eerder ‘al superbijzonder’, omdat het voor mediacomponisten als hij een van de grootste prijzen van Nederland is.

Eerder dit jaar boekte Van den Boogaard op een heel ander vlak ook een mooi succes; als onderdeel van de Kapotte Kachels won hij de carnavalskrakerverkiezing van de drie Brabantse kranten met het nummer ‘Terug over de Maas’.

Geert Piek 21-05-19, 22:20 Bron: BD 

Wouter, van harte gefeliciteerd namens alle Margrieters! 

RKSV Margriet, 
Pascal van Druten 
Lees verder...
Begeleiding Margriet 1 en 2 seizoen 2019-2020 20-5-2019
Beste Margrieters,

De begeleiding van onze selectie ziet er in het seizoen 2019-2020 als volgt uit:

Margriet 1
Hoofdtrainer:                        Maarten van Vugt
Keeperstrainer:                    Dirk van Egtelen
Fysiotherapeut:                    Jason van Ieperen
Assistent scheidsrechter:    Jeroen Scherpenzeel                 

Verder zullen Hans de Jong en Bart Aarts weer als teammanager fungeren. Daarmee keren zij terug in hun oude functie en maken zij het begeleidingsteam van Margriet 1 compleet.


Margriet 2
Trainer:                                 Boy Hoefnagels
Teammanager:                     Javad Bakhshi
Fysiotherapeut:                    Rick Cornelissen
Assistent scheidsrechter:     Derek Pluijlaar

Op donderdag 27 juni aanvang 20.00 uur zal de begeleiding evenals de spelers zichzelf voorstellen tijdens de selectieavond. Ook zal de technische commissie de sportieve doelstellingen toelichten en de plannen voor komend seizoen onthullen.

Bij dezen nodig ik dan ook alle commissie- en overige kaderleden uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,
Pascal van Druten
Technische Commissie
Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Kaderavond: wie wordt vrijwilliger van het jaar 2018? 16-5-2019


Beste Margrieters,
Vrijdag 24 mei is het zo ver! De jaarlijkse kaderavond waar jullie als vrijwilligers centraal staan. Ben je leider, grensrechter, trainer, gastvrouw zaterdagdienst, gastheer zondagdienst, werk je in de kantine of doe je de was, of wat dan ook….deze avond is een dankbetuiging voor jullie inzet! Bestuursleden zullen achter-  en voor de bar staan en gaan er voor zorgen dat jullie niets tekort zullen komen.

Bovendien maken we bekend wie de vrijwilliger van het jaar 2018 gaat worden! De genomineerden zijn:

Lees verder...
Margriet JO17-1 kampioen in de 4e divisie! 12-5-2019


Beste Margrieters,
Vandaag is Margriet JO17-1 kampioen geworden in de landelijke 4e divisie. Zij promoveren hierdoor naar de 3e divisie. Met 45 punten en nog twee wedstrijden voor de boeg zijn zij niet meer in te halen door de concurrenten. Eind vorig seizoen wist JO17.1 zich via de nacompetitie veilig te spelen en nu promoveren zij dus naar een hoog amateurniveau.Namens bestuur, technische commissie en overige leden van harte gefeliciteerd!

Pascal van Druten
Lees verder...
RKSV Margriet jubilarissen 2019 11-5-2019


Beste Margrieters,

Op vrijdagavond 10 mei zijn een zestal jubilarissen gehuldigd. 


25 jaar lid zijn:
Jeroen Langenhuizen
Steven Wolf
William Berends

50 jaar lid zijn:
Harrie de Looijer
Wim de Jong

60 jaar lid is:
Jos Pigmans

Afwezig maar ook 25 jaar lid:
Mark van Lith

Alle jubilarissen hebben een speld en bos bloemen ontvangen. Samen met een groot aantal genodigden hebben we een gezellige avond gehad, waar oude herinneringen zijn opgehaald en nieuwe herinneringen zijn gemaakt.

Namens het bestuur nogmaals van harte gefeliciteerd!

Gé Wagemakers
Corné van Rossum 
Pascal van Druten
Lees verder...
VACATURE Trainer JO19.2 en Trainer JO17.2 seizoen 2019-2020 9-5-2019
De RKSV Margriet is op zoek naar zowel een trainer voor de selectieteams JO19.2 als de JO17.2 voor het seizoen 2019-2020.

Ben jij in bezit van een trainersdiploma of bereid deze te halen of heb je aantoonbare ervaring als jeugd- en/ of seniorentrainer wellicht is het trainerschap van JO19.2 of JO17.2 dan iets voor jou.

Lees verder...
Materiaalman of vrouw worden bij Margriet? 6-5-2019
Lieve Opa’s en Oma’s,
Voetbalt uw kleinzoon of kleindochter bij RKSV Margriet en heeft u wellicht wat meer behoefte aan sociale contacten en gezelligheid? Dan is nu het moment om uzelf aan te melden als vrijwilliger bij onze club. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag een steentje willen bijdragen om onze club vlotjes draaiende te houden.
Lees verder...
Nieuws van de Vriendenkring 1-5-2019


Beste vrienden,
Jullie dachten misschien: vrienden vrienden, hoezo vrienden?  

Ik hoor of zie nooit meer iets.

Het heeft inderdaad wat langer geduurd, maar we zijn er nog.
Onze excuses voor deze lange periode van stilte, soms lopen dingen echter zo en voor je het weet gaan er maanden overheen.

Maar, we zijn er weer! En hoe?!


Lees verder...
1e Jo de valk Oldstars toernooi groot succes! 25-4-2019

Foto: Gezamelijke warming-up voor de start van het toernooi 

De organisatie had de 1e Jo de Valk Oldstars editie bewust klein gehouden om ervaring op te doen. Maar het werd een groot succes! Het weer was fantastisch om te voetballen, de teams van DAW, Top Oss en Margriet hadden er zin in en gingen vriendschappelijk met elkaar om. Maar er was ook strijd om de felbegeerde wisselbeker die voor het eerst door de mannen van team 3 van Top Oss mocht worden vastgehouden. Zij wonnen in de finale van DAW 3 dat zich kranig weerde maar niet opgewassen was tegen het Osse "geweld".  De strijd om de derde plaats was een Margriet onderonsje, dat uiteindelijk door Team 2 werd gewonnen. De belangrijkste prijs werd gewonnen door DAW 2. Zij gingen nipt met de sportiviteitsprijs aan de haal.


Foto: Theo v.d. Heuvel reikt de wisselbeker uit aan aanvoerder van team3 van Top Oss

Voor de organisatie van het toernooi was de grootste prijs de gezelligheid tijdens en na afloop van het toernooi en dat geeft ons de inspiratie om het volgend jaar nog een keer met extra elan over te doen, zodat Top zijn wisselbeker kan komen verdedigen.

Iedereen die bijgedragen heeft aan de voor ons onvergetelijke dag willen we bij dezen nog van harte bedanken!

Namens de organisatie,

RKSV Margriet Oldstars
Geert-Jan Princen
Lees verder...
Wijktoernooi 29 juni 2019 16-4-2019


Vorig jaar is het R.K.S.V. Margriet Wijktoernooi met een nieuwe opzet teruggekeerd, wat resulteerde in een toernooi waar 22 teams aan deelnamen. Ook dit jaar organiseert Margriet het Wijktoernooi weer, en wel op Zaterdag 29 Juni.
Lees verder...
Kaderavond met verkiezing vrijwilliger van het jaar 10-4-2019
Beste Margrieters,

Op vrijdagavond 24 mei vindt de jaarlijkse kaderavond plaats. Wij nodigen alle vrijwilligers en kaderleden uit om samen deze avond tot een succes te maken. Meer informatie volgt spoedig!!!!
 
Verder maken we deze avond ook bekend wie de vrijwilliger van het jaar wordt! Wil je iemand nomineren dan kan dit door een naam met motivatie te mailen naar: pascal.van.druten@rksvmargriet.nl

Wij hopen jullie allemaal te zien op 24 mei!

Aanvang 20.00 uur
Einde 23.30 uur

Met vriendelijke groet,
Bestuur RKSV Margriet
Lees verder...
Oproep aan alle Margriet vrijwilligers die geen lid zijn 8-4-2019
Beste vrijwilliger van Margriet, 
Om de communicatie met en tussen alle vrijwilligers binnen Margriet te verbeteren wil ik alle vrijwilligers die nog geen lid zijn van Margriet oproepen om alsnog het lidmaatschapsformulier in te vullen en in te leveren bij het wedstrijdsecretariaat of te mailen naar ledenadministratie@rksvmargriet.nl Als je alleen vrijwilliger bent bij de club is het lidmaatschap gratis. Verder vriendelijk verzoek om duidelijk op het formulier te vermelden wat je huidige vrijwilligersfunctie is. 

Je kunt een formulier ophalen bij het wedstrijdsecretariaat of het hier downloaden.

Alvast bedankt.
Corné van Rossum
vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl
Lees verder...
Obligatielening 4-4-2019

Beste leden,
In de jaren 2013/2014 is een deel van de inrichtingskosten van ons nieuwe gebouw gefinancierd met de uitgifte van obligaties. Ook u heeft hieraan bijgedragen door de aankoop van één of meer van deze obligaties.

Lees verder...
Jeugdkamp De Champions League voor alle E en 1e jaars D spelers 25-3-2019


Beste Margrieter,
Ook dit jaar wordt er weer een kamp georganiseerd voor alle spelers van de eerste jaars JO13, 12, 11 en JO10 spelers.  Op 21,22 en 23 Juni 2019 staat dit kamp op de planning. Om het kamp zo leuk mogelijk te maken, zouden wij het leuk vinden als jij samen met je teamgenoten hier deel van uitmaakt! 

Zoals de kampnaam al zegt ‘De CHAMPIONS LEAGUE’ wordt dit natuurlijk een groot feest met veel prijzen! Er zullen wederom veel luchtkussens zijn, voetbal spellen & vragen en vooral ook veel plezier. De kosten zijn 30euro per speler. Hulp van ouders voor de activiteiten en begeleiding op het kamp is ook gewenst! 

Mocht je nog niet hebben ingeschreven dan kan dat nog steeds. Vul het formulier in en overhandig 't aan Miranda Leijtens of Dennis Manders.  

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. 

De jeugdkamp commissie 
Lees verder...
Tweede Joep Makelaardij voorbereidingstoernooi gemeente Oss krijgt vorm 18-2-2019
Beste Margrieters,
Op 18 augustus organiseren we als RKSV Margriet voor de tweede keer het Joep Makelaardij voorbereidingstoernooi gemeente Oss. Een toernooi waar een goede seizoensvoorbereiding centraal staat.

Op dit moment hebben de volgende clubs zich aangemeld en zij komen dan ook met hun eerste elftal:

VV Ravenstein
Berghem Sport
RKVV DESO
CITO zaterdag
CITO zondag
FC Schadewijk
RKSV Margriet

We hebben nog 3 plaatsen over en zijn dan ook hoopvol dat de andere clubs uit de Gemeente Oss zich aanmelden.

De eerste editie werd gewonnen door Berghem Sport, wie stoot hen van de troon...? Maar zoals gezegd het draait om de voorbereiding op een hopelijk voor iedereen succesvol en sportief nieuw seizoen.

Namens de organisatie,
Pascal van Druten
Lees verder...
Save the date.....of liever gezegd save the weekend 7-2-2019
Beste Margrieters, 
Save the date! Of beter …save the weekend! Van vrijdag 31 mei tot zaterdag 1 juni vieren we bij Maaskantse Boys dat we 75 jaar bestaan.
We organiseren een evenement, waar we het de 75 jaar erna nog over zullen hebben. We gaan namelijk 75 uur voetballen! Om het evenement tot een succes te maken hebben we veel teams nodig!
Lees verder...
We want you! 2-2-2019
Lees verder...
Doeltjes opruimen na de wedstrijd! 13-11-2018
Meerdere malen is er gecommuniceerd dat na sommige wedstrijden de doelen van de velden moeten worden verwijderd. Hier zijn twee opslagplaatsen voor.

Opslag 1: Naast veld 1 
Opslag 2: Tussen veld 3 en veld 4

In het wedstrijdschema op de website staat welke teams hun doelen moeten opruimen.

Helaas moeten we constateren dat veel teams geen gehoor geven aan deze oproep. Gelukkig zijn er ook een aantal teams die de doelen wel opruimen. Let op dat de doelen op de juiste manier worden opgeruimd. De voornaamste reden hiervoor is dat de toegangswegen naar de velden ten alle tijden vrij moeten zijn voor de hulpdiensten.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich aan bovenstaande afspraak houdt.

Bedankt voor ieders medewerking!
Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Oude kleding en schoenen 1-11-2018
Beste Margrieters,

Eerder dit seizoen is al eens gecommuniceerd dat wij graag jouw oude kleding en schoenen willen hebben. We hebben speciaal daarvoor twee boxen staan bij de ingang van de kantine.

Per kilogram krijgt jouw club 10 cent, wat toch een leuk bedrag op kan leveren.

Dus als je je kasten opruimt tijdens de vakantie...denk aan RKSV Margriet.

Alvast bedankt voor de moeite!

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Sportspreekuur Van der Linden Fysiotherapie bij Margriet 11-10-2018

Beste Margrieters,
Vanwege onze samenwerking met de voetbalvereniging RKSV Margriet bieden wij, Van der Linden Fysiotherapie, iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur een sportspreekuur aan voor alle leden. Ben je in het weekend geblesseerd geraakt of heb je al langer lichte pijntjes, twijfel niet en kom eens langs. 

Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar