Agenda Vriendenkring

Het heeft even geduurd, maar het was het wachten dan ook meer dan waard. De Vrienden van Margriet hebben het nieuwe Vriendenbord opgehangen. Bij binnenkomst van het clubhuis is het bord direct een blikvanger. Zoals u allen kunt ziet zijn er nog voldoende vakjes beschikbaar, dus mocht u interesse hebben om lid te worden van de Vrienden, neem dan contact op via vriendenkring@rksvmargriet.nl

STEUN JE CLUB, WORDT VRIEND VAN MARGRIET!!!

Bent u al vriend van Margriet?

Steun Margriet en wordt vriend! We hebben je nodig!

De Vriendenkring van Margriet bestaat al jaren. Andere clubs noemen dit ook wel de club van 100 maar bij Margriet houden we het liever persoonlijk.  Mensen, leden, vrienden die de club Margriet een warm hart toedragen en graag zien dat er activiteiten ondernomen worden om de jeugd, senioren maar ook supporters te boeien en te binden.

Elke vriend steunt met 50 euro per seizoen vele activiteiten zoals:

Ø Live muziek bij de “derby” wedstrijden van Margriet 1

Ø Mooie nieuwe kopjes voor de nieuwe kantine

Ø Financiële bijdrage geleverd aan bijzondere activiteiten voor de jeugd:

o   E-kamp

o   Sinterklaasviering

o   Paasmiddag

o   F-jes dag

Maar natuurlijk houden de vrienden ook van gezelligheid en hiervoor wordt de jaarlijkse feestavond voor de vrienden en partners georganiseerd.  Daarnaast krijgen de vrienden jaarlijks een mooi presentje. Vorig jaar een mooie warme sjaal voor de winterdagen langs de lijn en ook dit jaar hebben we een heel bijzonder cadeau in gedachten wat u krijgt op de feestavond in November.

Vrienden heb je niet voor de korte termijn daarom steunen wij als vrienden van Margriet ook de schitterende inrichting van ons mooie nieuwe clubgebouw. Met een obligatie van 1000,- euro hebben de vrienden een belangrijke bijdrage geleverd.

Als vrienden willen we nog meer doen om onze vereniging voor jeugd, senioren en supporters nog gezelliger, leuker en mooier te maken.  Als u dus Margriet een warm hart toedraagt?  Sta op en  meld u aan als lid van de Vriendenkring!

Stuur een mailtje naar vriendenkring@rksvmargriet.nl en wordt lid!

Op het nieuwe mooie bord in de centrale hal wordt uw naam weergegeven zodat iedereen kan zien dat ook u Margriet een warm hart toedraagt.

Vriendelijke groet,

Namens de Vrienden van Margriet.

Bestuursleden Vriendenkring

Sandra van Dinther                                       Ans van Grunsven

vandevondervoort1@home.nl

06-30155593                                                  06-15370681

Marleen de Veer                                               Lambert Wolf

theon.marleen@home.nl                                      lambertwolf@live.nl

06-21547751                                                  06-20013182

Ron de Vries

ron@koopbiovlees.nl

Mededelingen Vriendenkring

De vrienden van Margriet schenken kop en schotel.

Op zondagmiddag 28 september voorafgaand aan de wedstrijd Margriet 1 - Boekel Sport 1 heeft de Vriendenkring Margriet het eerste kop en schotel overhandigd aan voorzitter Piet de Jong. Naast een obligatielening van 1000 euro is dit een volgende bijdrage tbv het nieuwe sportcomplex.