Scheidsrechterscursus bij Berghem Sport

maandag 10 juni 2019
Beste Margrieters,
Graag jullie aandacht voor onderstaand bericht van Berghem Sport:

In september willen wij, Berghem Sport, een cursus verenigingsscheidsrechter organiseren in samenwerking met de KNVB!
Echter om deze cursus te starten zijn er 18 aanmeldingen nodig, waar we er uit onze eigen club slechts 10 aanmeldingen hebben. Dit betekent dat er nog 8 plekken op de lijst leeg zijn die ingevuld kunnen worden door enthousiastelingen uit de regio! Dus zijn er bij jullie vereniging leden welke graag deze cursus willen volgen kunnen zij zichzelf aanmelden via de volgende link:

Aanmelden scheidsrechterscursus

De cursus zal bestaan uit 4 cursusavonden in de periode September-December hierbij dienen er minimaal 4 wedstrijden gefloten te worden. De minimumleeftijd is 14 jaar.

Voor meer informatie kunnen Margrieters contact opnemen met Jeroen Scherpenzeel, via jeroen.scherpenzeel@rksvmargriet.nl

Met vriendelijke groet,

Wessel Timmers