Materiaalman of vrouw worden bij Margriet?

maandag 6 mei 2019
Lieve Opa’s en Oma’s,
Voetbalt uw kleinzoon of kleindochter bij RKSV Margriet en heeft u wellicht wat meer behoefte aan sociale contacten en gezelligheid? Dan is nu het moment om uzelf aan te melden als vrijwilliger bij onze club. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag een steentje willen bijdragen om onze club vlotjes draaiende te houden.
Op dit moment zijn we vooral op zoek naar extra Beheerders/Materiaalmannen (of -vrouwen) die op trainingsdagen en speeldagen aanwezig willen zijn en de faciliteiten kunnen openen en sluiten.

Lijkt het u leuk om dit één of meerdere dagen per week te doen, dan horen we graag van u. Mocht u echter een idee hebben om op een andere manier een steentje bij te dragen, ook dan bent u van harte welkom.

Heeft u interesse, mail of app dan naar: vrijwilligerszaken@rksvmargriet.nl of 06-10535933

Leest opa of oma deze berichten op onze website / facebookpagina niet, maar denk je dat het wel wat voor hem of haar is, lees het dan voor of stuur het door.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Corné van Rossum | Vrijwilligerszaken | RKSV Margriet