NIEUWS TC

12-03-2019: Versterkingen voor RKSV Margriet 1 komend seizoen.

dinsdag 12 maart 2019
Beste Margrieters,
Margriet heeft zich versterkt met een viertal spelers. Jordy Spooren keert terug na een dienstverband bij HVCH van twee seizoenen, Jordy is een speler die kan spelen als vleugelverdediger en als controleur op het middenveld. Met Jordy komt een jongen van de club terug, hij heeft bewezen erg belangrijk te kunnen zijn. Zijn opgedane ervaring bij HVCH neemt hij toch maar mooi mee. Momenteel werkt Jordy als sportinstructeur bij de Landmacht. Verder zijn we met Jordy in gesprek of hij weer werkzaam gaat zijn als jeugdtrainer, want ook hier is hij goed in.

Van FC Schadewijk komt Bilal El Ghezaoui over. Deze aanvaller, vader van twee kinderen, woonachtig in Oss, die zijn jeugdopleiding heeft genoten bij Elinkwijk speelde tegen Margriet een sterkte wedstrijd en we zijn dan ook blij dat hij de Margrietselectie komt versterken. Na een kampioenschap en topscorer van de 4e klasse in het seizoen 2018-2019 als hoogtepunten kiest hij voor het komende seizoen voor RKSV Margriet.

Van de club OSS'20 komen twee spelers over. Allereerst Martijn Vertogen. Hij is een controlerende middenvelder, die zijn duels niet schuwt en bij voorkeur voor de voetballende oplossing kiest. Martijn is een 21 jarige Ossenaar en speelt zijn hele voetballeven bij OSS’20. Martijn studeert Technische Bedrijfskunde in Den Bosch.

Ook komt doelman Mark Ruitenberg over van stadsgenoot OSS'20. Mark is 29 jaar, speelde in de jeugd van Berghem Sport, daarna voor CITO, waarna hij nu twee jaar voor OSS'20 speelt. In het dagelijks leven is Mark bewindvoerder en studeert hij Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Een groot gedeelte van de huidige groep heeft aangegeven ook volgend seizoen voor Margriet uit te komen. Kevin Korsten, Roy Govers, Joey Schuurmans, Max van Berkom, Jeffrey van Vlijmen, Rob Ooms, Lars van de Kamp, Jessie van de Kamp, Morris Landman, Kay van de Haterd, Veron Lionarons, Floris de Vries, Luuk Haas, Bas Bressers en Ramon Verbiesen, allen blijven bij Margriet.

Vanuit de jeugd zullen ook een aantal spelers doorstromen naar de selectie. Eén ervan is aanvaller Rob van de Ven, hij traint dit seizoen al regelmatig mee en heeft enkele wedstrijden voor Margriet 1 gespeeld, waarin hij een goede indruk heeft achtergelaten.

Wij zijn als RKSV Margriet heel blij met de versterkingen. Zij zullen zorgen voor meer concurrentie binnen de selectie. Samen met de kwaliteiten die we al in huis hebben, denken we meer stabiliteit in de selectie te hebben. Belangrijk dat de nieuwe spelers zich snel thuis voelen, maar daar zorgt de huidige spelersgroep wel voor! Met deze groep, aangestuurd door Maarten van Vugt hebben wij veel vertrouwen om onze sportieve doelstellingen te verwezenlijken.

Namens RKSV Margriet,
Pascal van Druten