Rinus, jouw assistent-trainer op 29 maart a.s. bij Margriet

dinsdag 12 maart 2019

Beste trainers en leiders,
Op vrijdag 29 maart vindt er een bijeenkomst bij onze club onder leiding van de KNVB plaats.

Centraal staat: Rinus, jouw assistent-trainer.

Om een brede groep jeugdkaderleden binnen de vereniging kennis te laten maken met "Rinus" nodigen we alle trainers en leiders die met pupillen en junioren werken uit voor deze leuke, informatieve en leerzame bijeenkomst.

Theorie en praktijk worden gekoppeld. Op het veld zal een oefengroep gebruikt worden, zodat je direct de geleerde oefening kunt oefenen.

Graag brengen we ons kader op een hoger niveau, zodat je weet aan welke doelgroep, wat en wanneer en op welke manier kan trainen. Afleren is heel eenvoudig, maar aanleren is een vak. Iedereen denkt dat hij of zij het goed doet, maar we weten ook dat je nooit bent uitgeleerd.

Kom dus vooral naar deze bijeenkomst!

Start:                     18.00 uur
Einde:                    20.00 uur
Locatie theorie:     Clubhuis
Veld:                      Hoofdveld