Save the date.....of liever gezegd save the weekend

donderdag 7 februari 2019
Beste Margrieters,
Save the date! Of beter …save the weekend! Van vrijdag 31 mei tot zaterdag 1 juni vieren we bij Maaskantse Boys dat we 75 jaar bestaan.
We organiseren een evenement, waar we het de 75 jaar erna nog over zullen hebben. We gaan namelijk 75 uur voetballen! Om het evenement tot een succes te maken hebben we veel teams nodig!
Voetbalmarathon
Op drie velden zal gedurende 25 uur, ook de nacht door, continu een wedstrijd 6 tegen 6 gespeeld worden. Alle teams van Maaskantse Boys worden uiteraard betrokken, maar we zouden het fantastisch vinden wanneer jullie vereniging zich inschrijft met één of  een aantal teams.

Inschrijven
Doen jullie mee aan ons toernooi? Reageer dan uiterlijk vóór 28 februari  2019 via ons mailadres: jeugd@maaskantseboys.nl. Ga naar het inschrijfformulier Senioren of Jeugd voor de exacte tijden.

Ruud van Nistelrooy foundation
Om het belang te onderstrepen van de sportvereniging in onze maatschappij hebben we de Ruud van Nistelrooy foundation bij ons evenement betrokken. Dit goede doel, opgericht door onze populaire oud-international en gevestigd in de Maaspoort in Den Bosch, richt zich op een pedagogische manier op de ontwikkeling van sportief talent.

Maak kans op een gratis opleiding bij Ruud van Nistelrooy
Naast een super voetbalevenement voor jullie leden maakt de vereniging door inschrijving kans op een gratis opleiding bij de Ruud van Nistelrooy foundation voor Doelgericht Coachen voor een aangewezen persoon binnen de vereniging. De opleiding heeft een waarde van € 1.000,- en wordt door de KNVB beloond met 8 licentiepunten.
Elk team dat meedoet ontvangt een lot dat kans geeft op deze prijs. Kompas stelt i.s.m. Maaskantse boys 2 opleidingsplaatsen beschikbaar .

Wij zouden het leuk vinden indien je het promotiefilmpje (zie bijlage) op jullie website wilt plaatsen en door wilt sturen aan het jeugdkader om zo de teams enthousiast te maken voor ons toernooi.

Wil je meer weten over ons jubileum event neem gerust contact met ons op

Met vriendelijke groet,

De toernooi commissie, John de Wit en Stefan van Mook