Nieuws Algemeen

RKSV Margriet Oldstars organiseren Jo de Valk Oldstars toernooi

woensdag 16 januari 2019


Op 28 oktober voor de wedstrijd van Margriet 1 tegen Avanti kregen de Oldstars van Margriet hun trainingskleding uitgereikt door Jo de Valk.
Hij was degene die vond dat de Oldstars er goed op moesten staan tijdens trainingen en ook voor en na wedstrijden, nadat eerder Van de Goor Accountancy de geel zwarte wedstrijd tenue's al had gesponsord. We speelden die dag een voorwedstrijd tegen de Oldstars van Top Oss en kregen daarna de kleding officieel overhandigd van Gerard van der Kroon en Jo de Valk.Een aantal dagen daarna bereikte ons het trieste nieuws dat Jo na een kort ziekbed was overleden en bleek deze overhandiging de laatste officiële handeling namens de SAP en voor zijn Margriet. Wij zijn de SAP en natuurlijk Jo en Miriam hier zeer erkentelijk voor. 

Toernooi
Op 23 april 2019 zal het eerste Margriet Oldstars toernooi het levenslicht zien. Onze Margrieters  binden dan de strijd aan met een aantal regionale Oldstars teams. Als eerbetoon aan Jo gaat dit toernooi vanaf nu het Jo de Valk Oldstars toernooi heten, en we hopen het toernooi nog lang ter ere van Jo te mogen organiseren. 

Namens de Oldstars van RKSV Margriet,

Geert-Jan Princen  
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn