In memoriam: Jo de Valk

donderdag 22 november 2018
Beste Margrieters,
Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat het Ere-lid en tevens lid van verdienste van onze vereniging, Jo de Valk,  is overleden.

Jo heeft decennia lang heel veel voor onze club betekend. Als trouwe supporter en als belangrijke sponsor is Jo dan ook als Ere-lid benoemd. In maart 2015 hebben we onze nieuwe hoofdtribune naar hem vernoemd: De Jo de Valk tribune is een eerbetoon en mooie blijvende herinnering aan Jo.

We herinneren hem als een man met een duidelijke mening en grote betrokkenheid bij onze vereniging. Dit deed hij niet alleen in woorden maar ook prachtige daden waar elk lid blijvend plezier van heeft.

Namens alle leden wensen wij Mirjam, familie en de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd.

Bestuur RKSV Margriet
Gé Wagemakers, voorzitter.