Sportspreekuur Van der Linden Fysiotherapie bij Margriet

donderdag 11 oktober 2018

Beste Margrieters,
Vanwege onze samenwerking met de voetbalvereniging RKSV Margriet bieden wij, Van der Linden Fysiotherapie, iedere maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur een sportspreekuur aan voor alle leden. Ben je in het weekend geblesseerd geraakt of heb je al langer lichte pijntjes, twijfel niet en kom eens langs.

Tijdens dit sportspreekuur zijn onze fysiotherapeuten Tom van der Linden en Rick van Rodijnen aanwezig om een screening en een kort onderzoek te doen naar de klachten. Hieruit volgt een voorlopige diagnose en een passend advies met betrekking tot de ernst van de klacht. De screening en het onderzoek zijn geheel vrijblijvend.

Zijn de klachten dusdanig van aard dan is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze fysiotherapeuten in de praktijk, zodat je weer snel terug het veld op kunt. Om het voor ons overzichtelijk te houden stuur vooraf even een berichtje naar het nummer: 06-15168021 met je naam en de klacht, zodat wij weten wie er komt.

Met sportieve groeten van Rick, Tom en Cees van der Linden van Van der Linden Fysiotherapie.