Nieuwe kandidaat voorzitter voor RKSV Margriet

vrijdag 28 september 2018
Beste Leden,
Zoals velen van jullie weten heeft onze voorzitter Piet de Jongh aangegeven de “voorzittershamer” van onze mooie club op de eerst volgende Algemene Ledenvergadering neer te leggen. In de afgelopen maanden is het bestuur dan ook druk doende geweest om een geschikte opvolger te vinden. Vandaag kunnen we bekend maken dat wij een zeer geschikte opvolger hebben gevonden: Gé Wagemakers.

Gé, raadslid en oud wethouder van de Gemeente Oss, heeft zich na een aantal positieve gesprekken kandidaat gesteld als bestuurslid voor RKSV Margriet. Dit betekent dat zijn kandidatuur op de ALV van 19 november aanstaande ter stemming zal worden aangeboden aan de leden.

Als bestuur staan wij unaniem achter zijn kandidaatstelling en denken met Gé een uitstekende voorzitter te krijgen met een schat aan bestuurlijke ervaring en een groot netwerk binnen de gemeente Oss en omgeving. Gé is een man die graag tussen de mensen staat, een sterke visie heeft en de discussie niet uit de weg gaat. Precies wat een vereniging als Margriet nodig heeft.

In de komende tijd zal Gé regelmatig bij Margriet zijn en we nodigen iedereen uit verder kennis te maken.

Over Gé
Mijn naam is Gé Wagemakers. Ik ben 51 jaar en vader van 3 kinderen (20, 18, 16 jaar). Ik woon samen met Pascal en ben geboren en getogen Ossenaar. Ik ben zoon van een ondernemersgezin en ben in de binnenstad van Oss opgegroeid.

Na het Maaslandcollege heb ik planologie gestudeerd in Nijmegen en was tot dit voorjaar wethouder van de gemeente Oss.Ik ben van oorsprong een hockeyer maar ben ook voetballiefhebber. PSV is mijn club.
Mijn hobbies zijn dus sport maar ook lezen en reizen. Ik hou van het Brabantse leven en vind gezelligheid dus belangrijk.

Ik vind het een uitdaging om mijn steentje bij te dragen aan RKSV Margriet en de club verder te helpen in haar ontwikkeling. Mijn persoonlijke inbreng zal ik met trots voor de club vormgeven.

Tot langs de lijn of in de prachtige sportkantine!

Gé Wagemakers