Grote Clubactie 2018 gaat van start!

dinsdag 11 september 2018
Beste Margrieters,

Zaterdag 15 september is het zover! De officiële start van de Grote Clubactie 2018.  Eerder hebben we al aangekondigd dat we hier als vereniging natuurlijk aan mee doen en dat geldt voor zowel de jeugd als de senioren. Deze actie kan een leuk bedrag opleveren wat we gaan gebruiken om ons complex te verfraaien! Zoals het opknappen van het terras, de kids corner in de kantine en nieuw trainingsmateriaal.

Als extra motivatie krijg je een beloning als team. Per verkocht lot krijgt jouw team namelijk 50 cent! Mooi extraatje voor een teamuitje.

Als voorbeeld:

Een jeugdteam heeft 15 spelers. Als iedere speler 5 loten verkoopt heb je al 37,50! Moet je zien wat je hebt als je meer dan 5 loten per speler verkoopt.

10 loten opbrengst 75,00
15 loten opbrengst 112,50
20 loten opbrengst 150,00

Om het nog spannender te maken....hebben we nog een prijs! De spelers van het team dat de meeste loten verkoopt krijgen allemaal een inloopshirt van Margriet met de naam van de speler op de rug!

Ga de strijd aan met de andere teams, zorg ervoor dat je een super tof teamuitje kunt gaan doen en wie weet win je ook nog de inloopshirts.

Kids Clubactie
Daarnaast kun je ook meedoen met de Kids Clubactie.
Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl

Clinics van topsporters!
Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat.

Vanaf dinsdag 11 september liggen de verkoopboekjes in de postvakken in het wedstrijdsecretariaat. Haal ze op en ga aan de slag!

Namens de werkgroep de Grote Clubactie

Yvonne vd Camp