Wedstrijdballen

woensdag 1 augustus 2018
Beste trainers en leiders,

Vanaf komend seizoen zullen er geen wedstrijdballen meer worden verstrekt. Ieder team heeft een rek met daarin ballen die je gebruikt voor zowel trainingen als wedstrijden.

Via Johan van den Bogaart krijg je een sleutel van het rek. Johan geeft je verdere instructies. Een groot aantal trainers en leiders hebben hun sleutel van vorig seizoen niet ingeleverd. Aan hen het verzoek om dit voor de eerste training te doen bij Johan.

Ieder seizoen gaan er veel ballen verloren. De ene trainer gaat er beter mee om dan de ander. Aan iedereen het verzoek om zorg te dragen voor alle materialen die je in bruikleen krijgt. Iedere bal die een team kwijt raakt moet worden vergoed door een betaling van 22,50. Ben zuinig op de ballen en draag deze verantwoordelijkheid uit naar je spelers.

Hopelijk is hiermee iedereen duidelijk geïnformeerd.

Namens het bestuur,
Pascal van Druten