Ga samen voor een mooi teamuitje met de Grote Clubactie!

dinsdag 17 juli 2018
Beste Margrieters,

In september start de Grote Clubactie 2018. Als vereniging doen we hier natuurlijk aan mee en dat geldt voor zowel de jeugd als de senioren. Deze actie kan een leuk bedrag opleveren wat we gaan gebruiken om ons complex te verfraaien! Zoals het opknappen van het terras, de kids corner in de kantine en nieuw trainingsmateriaal.

Om jullie extra te motiveren krijg je een beloning als team. Per verkocht lot krijgt jouw team namelijk 50 cent! Mooi extraatje voor een teamuitje.

Als voorbeeld

Een jeugdteam heeft 15 spelers. Als iedere speler 5 loten verkoopt heb je al 37,50! Moet je zien wat je hebt als je meer dan 5 loten per speler verkoopt.

10 loten opbrengst 75,00
15 loten opbrengst 112,50
20 loten opbrengst 150,00

Om het nog spannender te maken....hebben we nog een prijs! De spelers van het team dat de meeste loten verkoopt krijgen allemaal een inloopshirt van Margriet met de naam van de speler op de rug!

Ga de strijd aan met de andere teams, zorg ervoor dat je een super tof teamuitje kunt gaan doen en wie weet win je ook nog de inloopshirts.

Binnenkort volgt er meer informatie, maar dan zijn jullie alvast op de hoogte.

Werkgroep de Grote Clubactie

Yvonne vd Camp