NIEUWS TC

Selectieprocedure 2018-2019

maandag 28 mei 2018
Beste spelers, ouders, verzorgers,

De KNVB heeft besloten dat vanaf het seizoen 2017-2018 de competities later beginnen dan voorgaande seizoenen. Dit betekent automatisch dat de competities ook later zullen eindigen.
Binnen de jeugdopleiding van RKSV Margriet houden we rekening met een aantal zaken met betrekking tot de selectieprocedures voor het komende seizoen, alvorens de selecties 2018-2019 definitief te maken, nl.:

- Situatie huidige selectie O17-1 (Nacompetitie)
- Overschrijvingstermijn (uiterste datum 15-juni 24.00 uur)
- Eventueel activiteiten huidige teams

Margriet O17-1 speelt nacompetitie om degradatie naar de hoofdklasse af te wenden en de overige teams zijn al klaar of spelen hun laatste competitiewedstrijd as zaterdag 2-juni.

Rekening houdend met wat hierboven staat, ziet de selectieprocedure er als volgt uit.
We werken al jaren met een speler-volg-systeem (Talento) en hebben iedere zaterdag een of meerdere interne scouts die wedstrijden bekijken van onze jeugdteams (zowel prestatief als recreatief). Met die informatie en inzichten wordt er samen met de trainers gekeken naar de juiste samenstelling van de teams.

Na overleg met de scouts, trainers en hoofd jeugdopleiding komen hier teamsamenstellingen uit en zullen dit de teams zijn waar het seizoen 2018-2019 mee wordt gestart. Zodra de groepen rond zijn zullen ze vanaf woensdag 30 mei as. op de website van RKSV Margriet worden gepubliceerd.

Dit betekent dat er na afloop van de laatste competitiewedstrijd geen selectietrainingen of wedstrijden gespeeld gaan worden om teams samen te kunnen stellen maar dat er met de nieuwe groepen getraind en geoefend gaat worden!

Uitzonderingen voor bovengenoemde procedure zijn JO17 en JO15 waar we streven naar een open groep van maximaal 32 spelers. Zodra we hier meer duidelijkheid over kunnen geven zullen we dat communiceren. Dit kan dus wat langer gaan duren.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met;
Mark Strik (O19-1, O17-1, O17-2, O15-1, O14-1)
Geert-Jan Princen (O13-1, O12-1, O11-1, O11-2, O10-1, O10-2, O9-1, O9-2, O8-1, O8-2)

Namens de Technische Commissie,
Pascal van Druten