Nieuws Algemeen

Geslaagde Elite Sport Keepers Experience bij Margriet!

donderdag 5 april 2018


Beste Margrieters,
Zondag 1 april was de Elite Sport Keepers Experience 2018 in Oss bij RKSV Margriet. Voor alweer de 7e keer in Oss en voor het eerst op sportpark de Amstelhoef. Met deelnemers uit heel Nederland en zelfs België een landelijk en ook buiten de landsgrenzen bekend evenement. Totaal deden er 75 keepers mee, in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar, waarvan 10 keepers van RKSV Margriet.
In de ochtend was er voor de keepers een programma met verschillende oefeningen onder begeleiding van trainers en assistent-trainers. Rond de middag was er een gezonde lunch beschikbaar gesteld door RKSV Margriet en kon iedereen een welverdiende pauze nemen. Het middagprogramma bestond uit twee rondes met een masterclass waar de keepers zelf vooraf voor hebben gekozen. De masterclasses werden gegeven door verschillende profs zoals Joris van Gerwen (Helmond Sport), Jordy Deckers (RKC Waalwijk), Annerens Tijm (PSV vrouwen) en Sofie van Houtven (Excelsior vrouwen en nationaal team België). Na de masterclasses was er nog een demonstratie en werden er nog bekers uitgereikt voor de beste keeper per leeftijdscategorie. Ook hier waren er keepers van RKSV Margriet die in de prijzen vielen. Alle deelnemers ontvingen tenslotte een mooi certificaat. 
   
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde keepersdag voor iedereen. De keepers hebben een geweldige keepers ervaring gehad. RKSV Margriet heeft laten zien een mooi evenement te kunnen organiseren samen met United Sports Events. Ik wil dan ook alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet op deze mooie dag!

Maikel Boeijen
RKSV Margriet 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn