Inzamelbox Stichting Opkikker vanaf 4 februari te gebruiken.

vrijdag 2 februari 2018

Mijn naam is Roald Schoppema, vader van Luuk Schoppema.
Luuk is samen met zijn vriend Hugo Sleenhof lid van uw vereniging en voetballen met veel plezier. Luuk is door de stichting Opkikker aangewezen als ambassadeur van deze stichting. Hierbij hebben wij ook zijn beste vriend Hugo als ambassadeur op kunnen geven bij deze stichting.

Dé stichting opkikker verzocht voor ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke dag met vele leuke dingen. Dit om even de zorgen van thuis te vergeten. Hiervoor is de stichting afhankelijk van vrijnwilligers, sponsoren en giften.

Om deze stichting te steunen zijn Luuk en Hugo de actie begonnen om zoveel mogelijk oude mobieltjes in te zamelen. De stichting opkikker krijgt ca 1,20 euro oer mobieltje.

Op 4 februari voor aanvang van de wedstrijd Margriet 1 - WSC 1 zal de inzamelbox worden geplaatst bij Magriet in de kantine. Iedereen die een oud mobieltje heeft kan dit bij Margriet inleveren.

Namens Luuk, Hugo en de Stichting Opkikker alvast bedankt voor uw oude mobieltje!