NIEUWS TC

Mick van Venrooij is de nieuwe Keepers Coördinator!

donderdag 31 augustus 2017
Met ingang van dit seizoen neemt Mick van Vernrooij het "keepersstokje" van Eric van de Vondervoort over zodat Eric zich volledig kan toeleggen op zijn kantinefunctie. Via deze weg willen we Eric ook nog hartelijk bedanken voor zijn inspanningen voor de keepers! 

Maar wie is Mick eigenlijk?  

Hallo allemaal,
Voor diegenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Mick van Venrooij en in 2012 werd ik lid van RKSV Margriet. Toen nog als keeper van de selectie, maar twee jaar later besloot ik om dit te combineren met een functie als assistent bij de D2. Dat jaar daarop werd ik assistent van de C1 en via de JO14-1 ben ik momenteel assistent van de JO17-2. Daarnaast ben ik vanaf vorig jaar ook hoofdtrainer van een meidenteam. Dit jaar heb ik besloten te stoppen als selectiekeeper en vlak daarna werd ik benaderd om coördinator te worden van de keepers. Na er even over te hebben geslapen, besloot ik hierop in te gaan en vanaf dit jaar ben ik dan ook de nieuwe keeperscoördinator.

Dit jaar studeer ik ook af aan te Pabo, waar ik veel kennis en ervaring op doe en heb gedaan over de ontwikkeling van kinderen. Vorig jaar ben ik begonnen met de opleiding Specialist Bewegingsonderwijs groep 3 t/m 8, waar ik ook nog meer kennis op doe over de ontwikkeling in bewegen van kinderen. Dit probeer ik ook vaak terug te laten komen in mijn oefenvormen. Daarnaast probeer ik ook door middel van reflectie mijzelf en anderen beter te maken. Kortom ik probeer vooral veel kennis uit het onderwijs terug te laten komen op het voetbalveld.

Zelf ben ik al een aantal jaren keeper geweest op redelijk niveau. Ik begon met keepen vanaf de E bij RKSV Margriet, waar ik al snel in de selectie terecht kwam. Daar heb ik een aantal jaar gespeeld, tot ik in de C besloot mijn geluk in Heesch te gaan zoeken bij HVCH. Daar heb ik ieder elftal doorlopen (C1, B1, A1) en mocht ik twee keer op stage komen bij NEC Nijmegen, tot ik over moest gaan naar de senioren. Daar kreeg ik de keus om de concurrentie aan te gaan met Nick Leijten (momenteel FC Den Bosch) en Rob van Erp (had de concurrentiestrijd gewonnen van Nick Leijten). Toen Margriet belde of ik terug wilde komen, greep ik deze kans ook met beide handen aan. 

Het is natuurlijk mijn eerste jaar als coördinator dus ik moet nog wennen aan de functie en de taken die daarbij horen. Je kunt mij natuurlijk altijd aanspreken als ik bij Margriet ben. Ik probeer je dan zo goed mogelijk te woord te staan, maar ik weet natuurlijk ook nog niet alles. Ik sta wel altijd open voor een praatje!

Vriendelijke groet,
Mick van Venrooij
Coördinator keepers
E keepers-coordinator@rksvmargriet.nl

Wij wensen Mick heel veel succes in zijn nieuwe functie!

Namens de TC van RKSV Margriet,

Geert-Jan Princen 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn