Sportspreekuur RKSV Margriet 2017-2018

donderdag 17 augustus 2017
Beste Trainer,
De afgelopen jaren hebben we van verschillende teams al een flink aantal voetballers mogen ontvangen op het sportspreekuur bij RKSV Margriet en met succes begeleidt. Ook dit jaar zullen wij als MEDISCH TEAM van RKSV Margriet fungeren en we starten volgende week maandag weer met het reguliere sportspreekuur op het complex van RKSV Margriet.

Locatie & Tijd
Het (gratis) sportspreekuur zal iedere maandag plaatsvinden van: 18.00 - 19.00 in verzorgingsruimte van RKSV Margriet op het complex (nabij kleedkamer 1). Wachten kan in de gang of in de koffiekamer.

Aanmelding
Het is niet nodig om je speler aan te melden voor het sportspreekuur bij ons. Tenzij je ons graag van wat specifieke informatie wilt voorzien, anderzijds kan je de speler vragen om zich om 18.00 te melden op de locatie. Het sportspreekuur duurt tot 19.00 indien er spelers aanwezig zijn. Mochten er na 18.30 geen spelers meer aanwezig zijn dan is de sportfysiotherapeut niet meer aanwezig. Derhalve is het belangrijk dat je de speler verzoekt om zich ook echt om 18.00 te melden om zo het mislopen van het spreekuur te voorkomen. Het sportspreekuur is uitsluitend bedoel om een klacht te screenen, niet om een klacht te behandelen / te verzorgen.

Medische Staf
Wat wij belangrijk vinden is dat wij een sleutelrol zijn tussen de spelers van RKSV Margriet en hun trainers op het gebied van medische zaken. Daarom zullen wij de trainers altijd op de hoogte brengen van de conclusie van de screening en wat voor gevolgen dit mogelijk heeft voor deelname aan trainingen en wedstrijden. Indien een speler lang uit de roulatie is houden wij de trainer op de hoogte van de vorderingen en geven wij advies wanneer de speler weer instroomt in de groep. Wij hopen op deze manier te bewerkstelligen dat er een goede samenspraak en uniformiteit gecreëerd wordt op medisch gebied rondom een speler bij RKSV Margriet.

Kort alle zaken nogmaals op een rijtje:
• Sportspreekuur bij RKSV Margriet in verzorgingsruimte iedere maandag: 18.00-19.00 en is gratis toegankelijk!
• Aanmelding niet nodig.
• Spreekuur uitsluitend voor onderzoeken (nieuwe) klacht.
• Terugkoppeling per mail, telefoon of gesprek.

Heb je spelers die al een tijdje kampen met klachten of geblesseerd zijn stuur ze door dan kunnen we kijken wat we voor ze kunnen doen.

Speler mist sportspreekuur of geblesseerd op training?
Mocht je een speler hebben die het spreekuur heeft gemist maar die toch onderzocht moet / wil worden? Mail zijn gegevens dan gewoon even door, dan proberen wij hem diezelfde week nog te plannen.

Tot snel op de club!

Met vriendelijke groet,