Sponsoring kleding

donderdag 17 augustus 2017

Beste leden, ouders van leden, trainers en leiders,
De afgelopen maanden hebben velen aangegeven een team te willen voorzien van kleding. Dit kan zijn shirts, of zelfs complete tenues, maar ook trainingspakken, polo's en truien.

Hieronder nog even de procedure waar iedereen zich binnen de RKSV Margriet aan dient te houden.

1.Een geïnteresseerde sponsor neemt contact op met de kledingcommissie, of de kledingcommissie neemt na een tip contact op met de geïnteresseerde sponsor.

2.Er volgt een afspraak waarin wordt besproken wat de mogelijkheden zijn en welke kosten er gaan komen.

3.Kleding wordt door Margriet besteld bij onze kledingleverancier. De afgelopen seizoenen en komende seizoenen is dit: Princen Sport uit 's-Hertogenbosch, die tegenwoordig 100% Voetbal heet.

4.Kleding wordt bedrukt met firmalogo en andere bedrukkingen door een drukkerij, die als enige drukkerij het Margrietlogo mag bedrukken.

5.Kleding wordt overhandigd aan team, waarna er een teamfoto wordt gemaakt en de sponsor wordt bedankt.

6.Factuur wordt door de vereniging naar de sponsor verstuurd.

Wij hopen iedereen hier voldoende mee te hebben geïnformeerd.

RKSV Margriet