NIEUWS TC

*Update* Aanstelling jeugdselectietrainers

dinsdag 7 februari 2017
Eerder berichtte Mark Strik al over de trainers die we inmiddels hebben vastgelegd voor seizoen 2017-2018 in de bovenbouw. Nu is het mijn beurt u even bij te praten over de ontwikkelingen in de onderbouw. 


RKSV Margriet JO13-01
Volgend seizoen neemt Jordy Spooren het stokje over van Sander Strik die naar JO19-1 vertrekt zoals eerder gemeld. Jordy heeft dit seizoen JO12-1 onder zijn hoede en ontwikkelt zich gestaag in zijn rol als hoofdtrainer. We zijn trots op het feit dat we de 1e elftal speler wederom in onze technische staf mogen begroeten. Veel succes Jordy!

RKSV Margriet JO12-1
Ook volgend seizoen zal JO12-1 onder leiding staan van een Jordy. Jordy Gutte, speler van Margriet 1, stapt over van JO11-1 naar JO12-1 en hij gaat als trainer proeven aan het spelen op een heel veld met 11 tegen 11. Hij kijkt daar erg naar uit en wij ook! 

RKSV Margriet JO11-1
De vrijgekomen plek bij JO11-1 wordt ingevuld door Floris de Vries. Floris speelt centraal achterin bij Margriet JO19-1 en hij maakt zowel als speler en als trainer een goede ontwikkeling door. Na een aantal seizoenen bij de F pupillen gaat hij de overstap maken naar JO11-1 waar hij te maken krijgt met een groter speelveld waarop men 9 tegen 9 speelt. Veel succes Floris!


RKSV Margriet JO9-1
Luc Wolters, de benjamin van de jeugtrainers binnen de selectie van Margriet en speler van Margriet JO17-2,  maakt de stap van JO9-2 naar JO9-1 en dat geeft hem de kans zich verder te bekwamen in het trainersvak. Luc zal met de nodige veranderingen te maken krijgen omdat vanaf volgend seizoen O8, O9 en O10 teams 6 tegen 6 gaan spelen op een kwart veld. Een uitdaging die we Luc graag toevertrouwen!

Nogmaals wensen we alle trainers veel succes in hun nieuwe functie maar ook voor de 2e helft van dit seizoen.


Tot zover!


Namens de TC van Margriet,
Geert-Jan Princen
Hoofd JeugdOpleidingen D-E-F
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn