NIEUWS TC

Aanstelling jeugdselectietrainers

zondag 15 januari 2017
Beste Margrieters,
Achter de schermen zijn we al enige tijd in gesprek met de huidige jeugdselectietrainers en we willen jullie graag deelgenoot maken van deze ontwikkelingen.
Van een aantal trainers moeten we helaas afscheid nemen. Zo zal Boy Hoefnagels, zoals al eerder via deze site vermeld, trainer/coach worden van RKSV Margriet 2. Daarnaast heeft Ron Smitsbesloten te stoppen als jeugdselectietrainer. Graag willen we wel gebruik blijven maken van de kwaliteiten van Ron voor de jeugdopleiding en zijn we in gesprek hoe we dit samen in gaan vullen.

Voor aankomend seizoen (2017-2018) hebben we al een aantal trainers vast kunnen leggen. We denken volgend seizoen weer te beschikken over een zeer ervaren, talentvolle en kwalitatief goede jeugdselectie trainers.

RKSV Margriet JO19-1
Het seizoen 2017-2018 zal RKSV Margriet JO19 onder leiding staan van Sander Strik. Sander is een zeer ervaren trainer/coach die al meerdere seizoenen heeft aangetoond spelers naar een hoger niveau te kunnen tillen. Zijn ervaring als 1e elftal trainer in het verleden zal de spelers van onze JO19 kunnen helpen ze naar het niveau te brengen wat gevraagd word als selectiespeler. Buiten zijn ervaring is Sander een trainer/coach die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.

RKSV Margriet JO17-1
Het JO17-team zal het seizoen 2017-2018 onder leiding staan van Tom Deuning. Tom is momenteel voor het eerste seizoen werkzaam binnen de jeugdopleiding van Margriet en heeft in zeer korte tijd zijn visitekaartje afgegeven. Hij presteert momenteel naar behoren met de JO15 en de spelers ontwikkelen zich zeer gestaag. Als jeugdopleiding zijn we dan ook zeer te spreken over het feit dat we Tom ook voor het seizoen 2017-2018 hebben kunnen strikken.

RKSV Margriet JO15-1
RKSV Margriet JO15 zal aankomend seizoen onder leiding staan van een oude bekende. Roy Govers zal terugkeren als jeugdselectie trainer en de trainer/coach worden van RKSV Margriet JO15. Roy heeft een aantal seizoen geleden al eens de JO13 en JO11 onder zijn hoede gehad en zal nu dus verantwoordelijk worden voor JO15.

Via deze weg willen we de bovenstaande trainers veel succes wensen voor volgend seizoen en natuurlijk ook voor het huidige seizoen.

Op korte termijn zullen we ook over de andere jeugdselecties de ontwikkelingen naar buiten brengen en gesprekken gaan voeren met de overige jeugdselectie kaderleden.

Mark Strik
Hoofdjeugdopleiding (bovenbouw)