Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

NIEUWS TC

Er zijn geen berichten beschikbaar

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Geslaagde Elite Sport Keepers Experience bij Margriet! 5-4-2018


Beste Margrieters,
Zondag 1 april was de Elite Sport Keepers Experience 2018 in Oss bij RKSV Margriet. Voor alweer de 7e keer in Oss en voor het eerst op sportpark de Amstelhoef. Met deelnemers uit heel Nederland en zelfs België een landelijk en ook buiten de landsgrenzen bekend evenement. Totaal deden er 75 keepers mee, in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar, waarvan 10 keepers van RKSV Margriet.
Lees verder...
Vertrouwenspersoon RKSV Margriet 27-3-2018

Beste leden van Margriet en ouders/verzorgers,

Per direct zullen Hans van Roosmalen en Hetty Janssen de functie van vertrouwenspersoon binnen de RKSV Margriet bekleden.

 

Lees verder...
Voorbereidingstoernooi bij RKSV Margriet 26-3-2018


Op zondag 19 augustus organiseert de RKSV Margriet een voorbereidingstoernooi dat plaatsvindt op sportpark Amstelhoef aan de Amsteleindstraat in Oss.

Lees verder...
Sponsornieuws 12-3-2018
Beste Margrieters,
De afgelopen maanden zijn veel teams voorzien van nieuwe wedstrijdtenues, trainingspakken en tassen. Dit is mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren die Margriet en de betreffende teams een warm hart toedragen en hun naam graag aan ons verbinden. Vanzelfsprekend zullen wij met trots en respect de namen van onze sponsoren vertegenwoordigen.
Lees verder...
Inzamelbox Stichting Opkikker vanaf 4 februari te gebruiken. 2-2-2018

Lees verder...
Loten verkoop thuiswedstrijden Margriet1 26-10-2017

Beste Margrieters,
Iedere thuiswedstrijd van Margriet 1 wordt de wedstrijdbal verloot. Om dit mogelijk te maken worden er lootjes verkocht aan het publiek op de tribune en in de kantine. Wil jij samen met jouw teamgenootjes ook een keer loten verkopen....en er een leuk extraatje aan over houden.......??

Neem dan contact op met Leo Strik.


leo.strik@rksvmargriet.nl


Met vriendelijke groet,

Bestuur

RKSV Margriet

 
Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
Jaarplanning woensdagmiddag trainingen bekend 25-8-2017
Beste Margrieters, 
Inmiddels is de jaarplanning van de woensdagmiddag trainingen verzorgd door het SEC bekend. Klik hier om de planning te openen en noteer de data in uw agenda zodat uw kind geen training of andere activiteit hoeft te missen. Binnenkort wordt de nieuwe combinatie functionaris van 't SEC via de site aan u voorgesteld. Het SEC zal dan ook een eigen pagina op deze website gaan krijgen om beter met jullie te kunnen communiceren. 

Wordt vervolgd!

Jeugdcommissie RKSV Margriet

 
 
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar