Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Trainingsschema 2017-2018 2-9-2017
Beste trainers en leiders,
Klik hier voor de laatste versie van het trainingsschema. We hebben getracht om zoveel mogelijk binnen gekomen verzoeken te verwerken.Zoals eerder aangegeven is het niet mogelijk om aan alle verzoeken te voldoen. Wij verzoeken iedereen om zich te houden aan de dagen en tijden zoals gepubliceerd, afwijken is niet toegestaan. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze uitsluitend per mail stellen aan Johan van den Bogaart: johan.vandenbogaart@rksvmargriet.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Sponsoring kleding 17-8-2017

Beste leden, ouders van leden, trainers en leiders,
De afgelopen maanden hebben velen aangegeven een team te willen voorzien van kleding. Dit kan zijn shirts, of zelfs complete tenues, maar ook trainingspakken, polo's en truien. 

Lees verder...
Sportspreekuur RKSV Margriet 2017-2018 17-8-2017
Beste Trainer,
De afgelopen jaren hebben we van verschillende teams al een flink aantal voetballers mogen ontvangen op het sportspreekuur bij RKSV Margriet en met succes begeleidt. Ook dit jaar zullen wij als MEDISCH TEAM van RKSV Margriet fungeren en we starten volgende week maandag weer met het reguliere sportspreekuur op het complex van RKSV Margriet.

Lees verder...

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief
Uitnodiging vriendjes en vriendinnetjestraining 20-9-2017
Hallo allemaal,
Volgende week woensdag 27 september staat de vriendjes en vriendinnetjes training op het programma!

Dat betekent dat jullie allemaal een vriendje of vriendinnetje mogen meenemen naar de SEC-training op woensdagmiddag. We gaan er samen weer een gezellige training van maken, waarin we zoveel mogelijk kinderen laten zien hoe leuk voetballen bij RKSV Margriet is!

Deze uitnodiging geld voor de volgende trainingen en teams:
Lees verder...
Jaarplanning woensdagmiddag trainingen bekend 25-8-2017
Beste Margrieters, 
Inmiddels is de jaarplanning van de woensdagmiddag trainingen verzorgd door het SEC bekend. Klik hier om de planning te openen en noteer de data in uw agenda zodat uw kind geen training of andere activiteit hoeft te missen. Binnenkort wordt de nieuwe combinatie functionaris van 't SEC via de site aan u voorgesteld. Het SEC zal dan ook een eigen pagina op deze website gaan krijgen om beter met jullie te kunnen communiceren. 

Wordt vervolgd!

Jeugdcommissie RKSV Margriet

 
 
Lees verder...

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar