Zoeken binnen site

Updating
Geen resultaten gevonden

Nieuwsbrief Margriet(niet meer)ontvangen?

Updating

Email: 

Nieuws Algemeen

Bekijk nieuws archief
Trainingsschema 2017-2018 16-7-2017
Beste trainers, leiders en spelers,
Momenteel zijn we druk bezig het trainingsschema voor het seizoen 2017-2018 te maken. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen die we hebben ontvangen. Met zoveel teams, twee trainingsvelden en zoveel wensen is het onmogelijk om aan alle wensen te voldoen. Wij gaan er vanuit dat iedereen hier begrip voor heeft.

Wij hopen de derde week van augustus het trainingsschema op deze website te kunnen publiceren.

Een fijne vakantie!

Namens het bestuur,
Pascal van Druten
Lees verder...
Spelregelwijzigingen per 1 juni 2017 21-6-2017
Beste Margrieters,
Met ingang van seizoen 2017/’18 is een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd door de International Football Association Board (IFAB). De spelregelwijzigingen zijn per 1 juni 2017 van kracht.

Kijk snel hier voor alle informatie zodat je straks goed voorbereid aan het seizoen kunt beginnen. Naast de Engels- en Nederlandstalige versie van de spelregels veldvoetbal is hier een kort overzicht te vinden van de spelregelwijzigingen en de praktische richtlijnen voor officials.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager
Lees verder...
**Update** Margriet 2 30-5-2017
Beste Margrieters,
Enige tijd geleden is aangekondigd dat Boy Hoefnagels, de huidige A1 trainer, komend seizoen Margriet 2 gaat trainen. We kunnen nu mededelen dat de begeleiding steeds meer vorm gaat krijgen.

Paul van Tuijl zal als leider/assistent grensrechter gaan fungeren. Jason van Ieperen zet zijn huidige rol als verzorger voort. Beide heren zijn bekend binnen onze club en zullen Boy bijstaan waar nodig.

De TC is nog op zoek naar een assistent trainer. Voel je je geroepen om met een gedreven groep successen te willen boeken reageer dan naar ondergetekende.

Paul en Jason, veel plezier en succes komend seizoen!

Namens de Technische Commissie,
Pascal van Druten
Lees verder...
Zomersluiting sportcomplex Amstelhoef 27-5-2017
Beste trainers, spelers en overige leden,
Van 3 juli tot en met 13 augustus is het complex gesloten ivm de zomervakantie. Er vinden dan geen activiteiten plaats.
Verder mogen vanaf 29 mei de natuurvelden niet meer worden gebruikt, deze worden na deze datum bewerkt voor het nieuwe seizoen.
Reguliere trainingen zullen eind mei stoppen, muv teams die nacompetitie spelen. Daarnaast zullen er activiteiten zijn om de nieuwe selectieteams te kunnen vormen. Deze trainingen en wedstrijden vinden uitsluitend plaats op de kunstgrasvelden.

Hopende hiermee iedereen voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur
RKSV Margriet
Lees verder...
Amateurvoetbal start in 2017 na de vakantie 7-2-2017


Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. 

Lees meer....

NIEUWS JEUGD

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar

NIEUWS SENIOREN

Bekijk nieuws archief Er zijn geen berichten beschikbaar